![]() |
Futbol Analiz'e Sorularınız 13.08.2013
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı [B]Vizyon58 TV’de[/B] yayınlanan [B]Futbol Analiz[/B] proğramının bu haftaki canlı yayın konuğu [B]Sivasspor Teknik direktörü[/B] [B]Roberto Carlos[/B] Sivasspor tesislerin'de bu akşam [B]saat 21.00 de[/B] başlayacak programa konuk oluyor Taraftarlarımızdan gelecek soruların; yiğidoya yakışır üslupta, kısa ve net olmasına dikkat edilmesi, [B]yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, ricasıyla[/B]... [B][U]Ö N E M L İ N O T : [/U][/B] Sorularda [B]şehir ve isim[/B] belirtilmemesi halinde [B]kısa ve net olmayan sorular silinecektir[/B]... |
Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız 13.08.2013
[B]Ankara / Salim[/B]
İyi yayınlar Nail bey. Hocamıza öncelikle Sivassporu tercih etmesinden ve Sivasa gelmesinden dolayı teşekkür ederim.. Gol bölgelerinde sıkıntı çekiyoruz hocamız buna çözüm buldumu başka transferlerimiz olacakmı teşekkürler. |
Mersin/Hakan
Hayırlı Akşamlar. Hocamıza şu soruyu sormak istiyorum,acaba yeni yapılan transferler takıma uyum sağlıyabildi mi? |
Almanya/ Kassel
RCarlos hocamiza sunu sormak istiyorum Kayserispor macinda forvetde Rengifo ile mi yoksa Utaka ile mi baslayacak ayrica orta sahada bir takviye yapilabilirmi ? Tesekkürler iyi Yayinlar. |
İstanbul/Süleyman
Öncelikle iyi akşamlar. hocamıza Burhan Eşer'in durumunu sormak istiyorum, burnunun kırıldığı haberi gerçek mi ve kayseri maçında oynayacak mı? |
Tuğrul Yaman Sivas
[B]Rengifo sanki taraftar tarafından pek tutulmadı gibi (gerçi daha ligler başlamadı ama ) fakat umut oyuncularıdır forvetdekiler....... bu umuda cevap veremezse bir transfer gündeme gelebilir mi? [/B] |
Sivas / Doğukan
İyi Yayınlar... Sivasspor'u yıllardır 4-2-3-1 dizilişi ile izliyoruz...Roberto Carlos sezon içinde bu dizilişin dışında başka dizilişlerde denemeyi düşünüyor mu ? |
Cem Ahmet Yıldırım / İstanbul
Carlos hocama sonsuz sevgi ve saygılar, 1.sorum: Utaka'nın ve Burhan'ın Kasımpaşa maçının kadrosunda olmama sebepleri nedir ve bu oyuncularımız lige hazır olacaklar mı ? 2.sorum ise takımımızda Cicinho ve Abdurrahman gibi kaliteli sağ beklerimiz ve bunun yanında genç bir oyuncumuz olan Uğur Akdemir gibi 3 yeni transferimiz varken neden asıl mevkisi forvet olan Cihan Özkara birçok hazırlık maçında sağ bekte denendi acaba elimizdeki sağ bek oyuncularıyla ilgili bir sıkıntı mı var ? |
[B]Atilla / Kastamonu[/B]
İyi yayınlar dilerim.... Sizlerin vasıtası ile hocamıza hoşgeldiniz dileklerimizi sunuyoruz. Soru soracak o kadar çok konular varki.... [B]1[/B]-Hocamız geçen sezonun kasetlerini izlemiştir umarım. Geçen seneki futbol anlayışımızda nelerimizi eksik gördü. Bu sene çıtayı kendisinin gelmesi ile yükselttiğimizi sanıyorum. Üzerine neler koyacağız. [B]2[/B]-Şu ana kadar hazırlık aşamasında genel anlamda hoş bir görüntü sergilemedik. Oyunun bazı evrelerinde iyi olduğumuz söyleniyor. Hala kapasitemiz düşük diye düşünüyorum. Katılıyormusunuz. [B]3-[/B]Çok sorulan çok merak edilen konulardan birisi ise Rengifo... Biz bu sene ikili forvet mi yoksa eski sistemde tek forvetlemi oynayacağız. Eksik noktalarımız genelde hangi mevkiye odaklanmış durumda... |
Almanya,Koblenz/Muhammed
Iyi yayinlar Nail abi... yeni formalar nezaman cikacagini biliyormusunuz ve bizim büyük baskanimiz forma sponsoru bulabildimi? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25. |