![]() |
Mağlubiyeti hak etmedik
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41752&token=68972[/IMG]
Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık"Lisans sorunu nedeniyle Kayserispor maçını tribünden takip eden ve basın toplantısına da çıkamayan Roberto Carlos'un yerine yardımcısı Cesar Lopez mücadeleyi değerlendirdi. Sivasspor'un Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından lisans sorunu çözülemeyen Roberto Carlos'un yerine basın toplantısına katılan teknik sorumlu Cesar Lopez, maçın ardından açıklamada bulundu. Lopez, karşılaşmanın genelinde oyuna kendilerinin hakim olduğunu belirterek, "Açıkçası bir karşılaşmadan mağlup ayrılıp da kafanız dik ve mutlu bir şekilde ayrılmak biraz zordur. Bizim için bu maçta böyle oldu. Futbolcularımızı tek tek tebrik ettik. Gerçekten iyi oynadık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" değerlendirmesinde bulundu. Futbolcu Utaka da iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmadan şanssızlıklar sonucu mağlup ayrıldıklarını kaydetti. |
Cevap: Mağlubiyeti hak etmedik
Oyun olarakta pozisyon olarakta üstün olduğumuz bir maçı kaybettik sağlık olsun ilerisi için ümit verici bir performans gösterdik çok canlar yakacağız inşallah
|
[B]Ben yenilgiden gurur duydum...
[/B] Adamları sahalarına hapsettik ilerde bastık... [B]Ligtv yorumcularına bile yansıdı maçın üstün tarafı olmamız, yorum yapamadılar, şok oldular. Biri bana Kayseriye yenileceksin ama Sivasınla da gurur duyacaksın dese inanmazdım. Açıkcası böyle bir karşılaşma beklemiyordum. Üzülmeyin böyle tesadüfle kötü bir golle bir iki kere yeniliriz ama bu futbolla devam edelim çok can yakarız. Carlos için, ben tedirgindim ama adam gerçekten boş değilmiş, helal olsun yiğidom Kayseriyi kendi sahasında rezil ettin. Adamlar 70. dakikadan itibaren yatmaya, vakit geçirmeye başladılar... [/B] Özellikle de cicinhoya bayıldım. Adam her yerde hatta bir ara Ziya'nın yanında gördüm, Aatıf ilerde çalım yerine biraz ara paslarını düşünse farklı olurdu ama olsun takım süper, Burhan'da Aatıf gibi topu alınca o kanadı sallıyor... [B]Müthişler inşallah güzel günler bizi bekliyor... [/B] "Şimdi destek zamanı. [B]Sıra taraftarda.............[/B]" |
[B]Biraz zaman lazim, Sivasspor cok can yakacak[/B]
|
en azindan güzel futbol oynadigimizi biliyoruz ve grosickinin yerine mehdiyi koymayi biliyoruz.
|
Kötü oynayip Mac kazandigimizda oldu,
böyle oynamaya devam etsinler ilk 5 Garanti. |
ilk yari super oynadik sadece sansizlik bizden yanaydi direkden donen top kil payi ofsayt golumuz ikinci devre cok durgun basladik bir sefer geldiler oda gol oldu zaten futbolun cilvesi bu herseyi yaparsin gol olmaz adamlar birsefer gelir gol atar kisacasi sansizlik bizimleydi saglik olsun takim guzel kadir ve kamili grociskiyi begenmedim frikiklerileri cekecek biri lazim hoca tirubundeydi onunda cok etkisi olsun boyle maglubiyetlere uzulmedik bilakis iyi oynadik kaybettik herzaman yanindayiz yigidom sivasim
|
Böyle oynayalım yenilelim canları sağ olsun
|
işte istedigimiz sivasspor bu yenilsede oynadık şanssızdık yenildik deriz korkak degil savaşarak yenilmek güzel işte özledigimiz sivasspor.bu takım ilerisi için çok ümit veriyor dahaçok destek hep destek
|
Uzun zaman sonra deplasmanda [B]Top yapan Sivasspor[/B] izleyebilmek ne hoştu öyle... Tadından yenmedi azizim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |