![]() |
Çağlayan basın sözcüsü mü?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41761&token=11108[/IMG]
Sivasspor Basın Sözcülüğüne Kemal Çağlayan mı getirildi? Ulusal medyada yer alan "Kayserispor-Sivasspor karşılaşması sonrası basın toplantısına başlanılmadan önce [B]Sivasspor Basın Sözcüsü Kemal Çağlayan[/B], Roberto Carlos ile ilgili hiçbir soruya cevap verilmeyeceğini söyledi" şeklinde haberin detayında, Basın sözcüsü olarak Kemal Çağlayan isminden söz edilmesi taraftarlar arasında "Kemal Çağlayan basın sözcüsü mü? oldu" soruları yayılmaya başladı. Sivasspor Yönetimi tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, Kemal Çağlayan'ın Basın sözcülüğüne niyeti olduğu şeklinde de yorumlanıyor. |
Cevap: Çağlayan basın sözcüsü mü?
Kemal Çağlayan'ın basın sözcüsü olarak görevlendirildiğini sanmıyorum. Kayseri İHA, bölge sorumluları ile ikili muhabbete dayalı bir haber olduğunu düşünüyorum. Yoksa öyle bir görevlendirme olsa Başkan mutlaka açıklama yapardı.
Haberi okuyunca bende şaşırdım. Haberin içeriğinde yapılan küçük bir yanlışlık olarak algıladım. [url]http://spor.haberler.com/kayserispor-sezona-moralli-basladi-4958261-haberi/[/url] |
Heralde Kemal Çağlayan'ın meslektaşları ile arasının iyi olmasından kaynaklanan bir durumdan dolayı yapılmış bir haber.Kendisinin bu görevi yapabileceğini ve yeterli olmadığını düşünüyorum.
|
Basın Sözcüsü olmak için illa ki gazeteci mi olmak gerekiyor..?? Ben şahsen Kemal Çağlayan'ın Basın Sözcüsü olmasını istemem..
|
ınsallah oburu gıbı olmaz
|
inşallah doğru değildir,Sivassporda basın sözcülüğü yapacak kapasite yok
|
kemal çağlayan bu basit numaraları her sezon öncesi yapıyor hatırlarsanız geçen yıl da Sivas'ın Sesi Gazetesine Kemal Çağlayan basın sözcüsü mü oluyor? diye haber yaptırmıştı ama tutmadı çünkü bildiğimiz gibi Sivas'ta çok sevilen biri değil şimdi de muhtemelen Kayseri muhabirine basın sözcüsüyüm dedi kandırdı o da ne bilsin sivasspor böyle bir hata yapmaz yaparsa da çok yazık olur muhtemelen kemal çağlayan yine kendi kendi yazıyor çiziyor oynuyor :D
|
valla fikoyu bile arar olduk :-)
|
[QUOTE=sivaslıadem;872551]valla fikoyu bile arar olduk :-)[/QUOTE]
:D:D:D:D valla doğru diyon gardaşım. ama apo gardaşımız olsa daha iyi olurdu. |
yönetimin yapacagi en büyük hatalardan biri olurdu :confused:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |