![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[COLOR=#000000][FONT=Verdana][FONT=arial,helvetica,sans-serif][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41762&token=10812[/IMG][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Sivasspor-Torku Konyaspor arasında 25 Ağustos 2013 Pazar günü saat 20.15'de oynanacak karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa çıkarıldı. Kale arkası 5 TL Maraton 10 TL Vip 15 TL Misafir takım : 5 TL olarak belirlendi. Zam yapılmadan satışa sunulan biletlerin tamamının satılması bekleniyor.[/FONT][/COLOR] |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
sudan ucuz
[COLOR="Red"][B]İT[/B][/COLOR]lere bakmaya en az 100 tl bizim guzel sehirimizde bizim guzel takimizi izlemek sadece 10tl bunu kaciranlara ben sivasli demem |
[B]Bu bilet fiyatlarına rağmen;
Sezonun ilk evsahipliğindeki karşılaşması olmasına rağmen; Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızının, 4 Eylül çimlerinde teknik direktör olmasına rağmen; Futbol fanatiği olan Sen..! 4 Eylül Stadyumuna gelmiyorsan... Söyleyecek sözüm var ama yok...[/B] |
[b]bu maçı trübünler alacak öyle bir maç transfer yapılmıyor deniliyordu yapıldı ,dünyanın masrafı oldu roberto carlos gibi bir dünya starı sivasda teknik direktör, bunları 1o yılönce rüyanızda görseniz inanmazdınız trübünlerde 1000 kişilik yer boş kalmamalı ben hemşerilerime güveniyorum mutlaka dolduracaklardır stadı [/b]
|
bilet fiyatları güzel takımımızın oyunu güzel geriye bir tek stadı doldurmak kalıyor haydi yiğidolar bu sezon evimizdeki ilk buluşmada takımımızı yalnız bırakmayalım
|
[B]Söylenecek söz yok cidden..
Adamlar o kadar transfer yapıyor o kadar para harcayıp borca giriyolar ve biletler geçen seneki fiyattan satılıpta o stadyumda 1 kişilik bile boş yer kalırsa gerçekten üzülürüm. Sezonun ilk maçı ve Roberto Carlos gibi efsane olmus bir isim nedeniyle tribünlerinin tamamının dolacagını düşünüyorum.İnşallah dolar da tribünlerin desteğiyle haklı bir galibiyet alırız[/B] |
[B]kaç yıldır bilet fiyatları sabit bu yönetim daha ne yapsın[/B]
|
Haydı yıgıdolar yuklenın :)
|
Hafta sonunu iple cekiyorum tatil olacaginsa degil sivas maci oldugundan
|
helal olsun yönetime helal sana başgaaaaaaannnnnnn.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:17. |