![]() |
Konya maçı zor olacak
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41788&token=24268[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman öncesi futbolcular ile bir toplantı yapan teknik direktör Roberto Carlos futbolculara Konyaspor karşılaşmasının önemini anlattı. Daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yapan futbolcular çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenman sonrası konuşan teknik direktör Carlos, "Konyaspor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Geçen hafta kendi sahasında güçel bir galibiyet aldı. Buraya yüksek moralle gelecekler. Ama biz de kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Bunu istememizin en büyük nedeni ise kendi evimizde oynayacak olmamız. Bu maçı alarak kendimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Kayserispor karşılaşmasında sahaya sürdüğüm 11 ile Konyaspor karşılaşmasına çıkmayı düşünüyorum. Ama idmanda kendisini gösteren arkadaşlarımız olur ise onlar da forma alabilirler. Bir gazetecinin, takımla antrenmanlara çıkan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşme imzalanamayan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Mehdi Taouil'in son durumunu sorması üzerine Carlos: Şu anda takımdan ayrılacak iki yabancı oyuncumuzun durumunu bekliyorum. Bu sorun hallolduğu zaman Mehdi'de kadromuzda olacak. Ama bu direk 11'de oynayacak anlamına gelmez. Taraftarlarımız tribünleri doldursunlar. Güzel bir maç izleyecekler. Biz taraftarı taraftarda bizi çoşturacak. Her zaman yanımızda olsunlar. Bütün lig boyunca onlara ihtiyacımız olacak" dedi. A Mili Takımın başına Fatih Terimin getirilmesiyle ilgili de konuşan Carlos,"Brezilya'da da aynı durum yaşandı. Fatih Terim çok iyi bir hoca çokta deneyimli, başarılı, profosyonel birisi. Milli Takıma da Türkiye Futbol Federasyonu'na da hayırlı olsun. İnşallah çok iyi yerlerde devam ederler" diye konuştu. |
Cevap: Konya maçı zor olacak
zor olacak, ancak iyi bitecek diye düşünüyorum, konya'nın havasını alacak güzel bir oyun ve güzel bir galibiyet bekliyor bizi.
|
Biz [B]İT[/B] devireni, devirmeyi severiz.
Bunu hep yaptık, yine yapmak isteriz. |
[B]Evimizde oynayacağımız ilk maç vew bu maçın ayrı bir havası olacak. Bu maçı güzel bir skor ile kazanacağımıza inanıyorum.
Kayserispor maçında oynan iyi oyun takımın kendine olan güvenini arttırdı. Artık kazanma vakti geldi. Alınacak galibiyet bizim kendimize olan özgüvenimizin daha da artmasını sağlar ve önümüzde oynayacağımız maçlara daha da moralli çıkmamızı sağlar. Konyaspor maçı bu açıdan çok önemli. Mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç...[/B] |
Ligde kolay mac yok hakkiyla oynayip alacaksin onuda biz yapacak gücdeyiz
|
[b]konyayla sivasspor arasındaki maçlarda sivasspor hep iyi oynamıştır yine öyle olacaktır ben zor geçeceğine inanmıyorum farklı bir galibiyetle kazanacağımızı sanıyorum yeterki saçma sapan gol yemiyelim,eğer ilk golü sivasspor atarsa fark olur ,konya atarsa sonucu kestirmek zor,sivasporun adamları hızlı ve teknik boş alan bulurlarsa duman ederler [/b]
|
arkadaslar herkese selamlar teknık dırektorlerın vazgecılmez cumlesı mac zor olacak neden sayet kaybederse ben soylemıstım zor olacak veya sansızdık bana sunu soylesınler hangı mac kolay x takımı cok kolay yenerız dıye soyleye bılırlermı cevap yok mac kazanma ısı tekınk dırektorun rakıp takımı cok ıyı okuma ısıdır sımdı su konya macını beklıyorum ınsaallah yenerız dılım varmıyor yenılırsek bakalım acıklama nasıl olacak butun uyulere ve arkadaslara selam ve sampıyonlar lıgınde oynama dıleklerımle
|
en az 5 istiyoruz carlos :D
|
zor mor alıcaz bu macı
|
Zor olacak ama kazanacagiz insallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |