![]() |
Uğur Akdemir'de Sorun mu Var ?
Sivassporumuzun yeni transferi Uğur Akdemir ile bir sıkıntı mı var acaba?
Son iki haftadır sürekli twitter da dikkat ediyorum hep sitem dolu tweetler atıyor özellikle maç günleri. Bu da bugünkü maçtan sonra ki tweet. [IMG]http://n1308.hizliresim.com/1d/u/rx3p0.png[/IMG] Bilgili arkadaşlardan durumu açıklamasını bekliyorum. Kendisinden çok ümitliydim ama 18'e dahi giremiyor. Uğur dururken hazırlık maçlarında sağ bekte Cihan denenmişti. İşin altında farklı durumlar mı var yoksa ben mi fazla yanlış anlamışım. Güzel günde böyle olumsuz bir tablo çizdiğim için kusura bakmayın. |
Cevap: Uğur Akdemir
[B] Bu yaşına kadar kayda değer hiçbirşey yapmamış kendisini bi şey sanan tiplerden nefret ediyorum.
25 yaşında ve bu yaşına kadar Süper Lig'de hiç forma giymememiş Ptt 1. Ligden küme düşmüş Kartalspor dan Hedefi Avrupa kupasına katılmak olan Carlos, Cicinho, Utaka ve Aatıf gibi elit isimlerin yer aldığı Sivasspor'a transfer olacaksın ve sonra da böyle artist artist konuşacaksın öyle mi ? Uğur'a tavsiyem haddini bilsin kendini dev aynasında görmekten vazgeçip Cicinho'dan birşeyler öğrenmeye baksın yoksa layık olduğu 2. lige devre arası geri gider...[/B] |
Cevap: Uğur Akdemir
umıt ın sivasspor ıle en fazla 5 antremana cıktı.Antremanda gecırdıgı sakatlık yüzünden Hollanda kampına goturulmedı.Kıralanması gundemdeydı 2-3 gun once bı operasyon gecırdı sivasspor ıle yolları ayrılacak buyuk ıhtımalle
|
Cevap: Uğur Akdemir'de Sorun mu Var ?
[B]ben de uğurun sakatlık sorunu nedeniyle takımdan gönderilebileceği şeklinde duyum aldım...[/B]
|
Uğur kardeşim, bi git işine !!!
|
Futbolcunun kalitesini %60 karekter,%40 yetenegi belirler. Ugur boyle bir tweet attiysa yazik etmis kendine,bir an evvel sivasdan ayrilmali. Bir cuval inciri bir curuk incir bozar.Cok sey yazmayacagim.Benim dusuncem sivasa faydasi olmaz.
|
Cicinho beklesin sen oyna istersen Ugur ?
|
Boş adam, Boş transfer
|
[B]Dostum futbol bu,sana şans verilene kadar bekleyeceksin,artislik yapmanın lüzumu yok.[/B]
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;873341]Cicinho beklesin sen oyna istersen Ugur ?[/QUOTE]
:D:D:D [B]Sabah sabah hiç güleceğim yoktu...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:27. |