SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Futbol Analiz'e sorularınız (26.08.2013) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36848)

Rallim58 26.08.2013 11:42

Futbol Analiz'e sorularınız (26.08.2013)

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]

Açık havada canlı yayın

Moderatörlüğünü [B]Nail Sertakan[/B]'ın yaptığı, Vizyon 58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de [B]saat 21.00 de yayına girecek.[/B]

[B]Kongre müzesi bahçesinden[/B], açık havada yayınlanacak proğramın [B]canlı yayın konuğu ağırlıklı olarak taraftar kitlesi[/B] olacak.

Sİvassporumuzun kaptanı [B]Kadir Bekmezci ve Aatıf'ın[/B] kısa süreli de olsa konuk olacağı proğramda sürpriz konukların da yer alacağı belirtilirken, daha çok taraftarların görüşlerine yer verilecek.

[B]Torku Konyaspor galibiyeti[/B] değerlendirmesinin yanı sıra 3. Hafta deplasmanda karşılaşılacak [B]FB müsabakası da masaya yatırılacak[/B].

Sitemiz aracılığı ile sorulacak [B]soruların; kısa ve öz olmasına[/B] dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.

[B]Ö N E M L İ N O T :[/B]

Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan [B]soruların silinmesidir.[/B]..

Yusuf Çevik 26.08.2013 11:47

Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız (26.08.2013)

[B]Mersin`den Hakan,Hayırlı Akşamlar,İyi Yayınlar.

Ben sorudan çok, Fenerbahçe maçı için Taraftar organizasyonu düzenlene bilir mi ? Sivas`tan taraftar götürmek için,Sivas Belediyesi yardımcı olabilir mi?[/B]

ankastre 26.08.2013 11:58

[B]elazığdan muharrem
[/B]
canım nail gardaşım özledim seni her ne gadar benim emanet gelmediysede seni seviyoz. nail bey gardaş sivastaki gardaşlarımın maratonun üst kısmında ayakta duranlar olduğundan geçiş yapılamıyormuş.bu çok zormu oradaki adamları yerlerine göndermek.yönetime söylede orayı halletsinler.kombine sahipleri kombineleri geri vermek istiyormuş her hafta gavga yaşanırmış.benden söylemesi

alaattin 5858 26.08.2013 12:19

[B]istanbuldan günyamaçlı alaattin
[/B]
öncelikle yeni evlenen kaan kardeşimize ömür boyu mutluluklar dilerim
bu sezon futbol olarak sezona çok iyi başladığımızı ilk beşe gireceğimizi düşünüyorum bu hafta kadıköyde yiğidolarımızı desteklemek için her zamanki gibi yerimizi alacağız
benim sorum
sivas spor istanbula ne zaman gelecek istanbulda antrenman yapacakmı teşekür ediyorum iyi yayınlar

sivaslıadem 26.08.2013 12:23

[B]Bursa'dan Adem
[/B]
Programınız için teşekkür etmek istiyorum
Açık havada canlı yayın güzel bir açılım
Bu programda taraftarın daha çok muhatap alınacağını kestirmek güç değil
Acaba bu canlı yayın açılımınızı hazırlık macları için yapmayı deneseniz fena olmaz mi
Diğer şehirlerin takımları hazırlık maçlarını yerel kanallarda yayınlayabiliyorken bizim ne eksiğimiz var

superglam 26.08.2013 12:35

[B]Kayseriden Kemal
[/B]
Nail bey forvet konusunda sıkıntı devam ediyor. UTAKA yeterli gozukmuyor FB maçına forvet kim olmalı sizce?

58 Amsterdam 58 26.08.2013 12:52

[B]Amsterdam Adem
[/B]
Neden biletsiz insanlar iceriye aliniyor. Bu biletsiz insanlar iceride rahat durmuyorlar. Ayakta durup koridorlari engelliyorlar.
Yonetim cozum bulmali acilen.

Saygilar

MMK 26.08.2013 13:06

[COLOR="Red"]Editörün notu : Lütfen isim ve şehir belirtiniz[/COLOR]

şuayip bütün 26.08.2013 13:26

[B]Sivastan Şuayip Bütün
[/B]
selamlar nail bey.dün akşam kanal türkte sergen yalcının roberto carlos ile igili acıklamalarını dınledım.roberto carlosun sivassporda ne işi var gibi acıklamalar yaptı.yani sivası kücümsedi.burda sizin aracılınızla sergenin kınanmasını istiyorum.biz bir mahalle takımı deyılız.biz şampiyonlua oynamış şehir takımıyız.lütfen gereken cevabı verin nail bey. saygılar

bahbaba58 26.08.2013 13:41

[B]Sivastan Bahadır[/B]

İyi yayınlar Nail bey
Dün takımımız harika top oynadı ikinci yarı ve hak ettiği 3 puanı aldı
Geçen hafta ilk defa SİVASSPORUM mağlup olduğu zaman çok az üzüldüm çünkü o maçta harika top oynadık tek eksiğimiz şansız olmamız ve gol bulamamız...

Ayrıca dün stad tıklım tıklım doluydu [B]her maç olduğu gibi bu maçtada yer kavgaları[/B] oldu lütfen yetkililere iletirseniz sevinirim koltuğun başlarına numara yazılmış merdiven başlarınada harf yazılmış çoğu kişi bunu karıştırıyor
koltuğun başlarına hem harf hemde numara yazılsın merdivenlerdeki bir çok harf silinmiş bu yüzden çoğu kişi yerini karıştırıyor ....

Örneğin: oturduğumuz koltuklara [B]D blok K 58[/B] böyle yazılabilir......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37.