![]() |
Fenerbahçe'den Çekinmiyoruz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41828&token=73060[/IMG]
Spor Toto Süper Liginin 3'üncü haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor, bu sabah İstanbul'a giderken teknik direktör Roberto Carlos, "Rakibimizden çekinmiyoruz" dedi. Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile bu sabah Sivas'tan hareket eden kafilede sakatlığı bulunan Kamil Grosicki yer almadı. Yolculuktan önce karşılaşma ile ilgili açıklama yapan Roberto Carlos, şunları söyledi: "Zorlu ve çok önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Ama bizimde galibiyet şansımız var. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynayacağımız içinde zor bir karşılaşma olacak. Bir korku ya da çekince benim hayatım boyunca hiç olmadı. Hayatım boyunca sorumluluk ve baskı altında yaşadım. Karşılaşma sırasındaki baskılar normaldir." Roberto Carlos, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünün UEFA kupalarından çıkarılması konusunda ise, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Kulüpler ile CAS arasında olan bir durum. Bazen çok fazla bir şey söylememek en doğrusu. Polemik yaratmamak için" diye konuştu |
Cevap: Fenerbahçe'den Çekinmiyoruz
Fenerbahçenin aldığı ceza ve bunun akabinde Olağanüstü Genel Kurul kararı moralleri epey bozmuş durumda. Ülke futbolu adına Avrupanın Türkiyeye ve Futboluna bakış açısı tartışılır ama özelliklede Kıbrıs Rum Kesiminin alınması açıkçası benim gibi bir çok ''Türk'' taraftarı üzmüştür. Ayrıca tartışma konusu tabiki.
Maça gelince bu durumu kendi lehimize skor olarak nasıl yansıtabiliriz onun plan ve projeleri elbette ki yapılmaktadır Kurmaylarımız tarafından. ama bunun birde tam tersi bir durumda oluşabilir. Fenerbahçeye olağanüstü destek vermek için aşırı motivasyonlu futbolcular ve taraftar karşısında ezilme tehlikemizde mevcut. Eğer akıllı ve kontrollü bir yarım saat geçirip gol yemediğimiz takdirde puan veya puanlar alabiliriz. Ben şahsım adına Fenerbahçe bu aralar ne kadar kötü oynasada 3 puanı biraz uzak ihtimal görüyorum. Geçen yıllardan da tecrübelerimiz mevcut. Ya bir takımı aşırı formsuz yakaladık, yada takım oluşturamayacak durumlarda yakaladık yine yenemedik. Ama kora korda ne hikmetse ya puan aldık yada 3 puan... İnşallah Yiğidolarımız bu maçtan neşeli ve şen dönerler ve bizlere mutlu bir hafta sonu yaşatırlar. Ayrıca bu vesile ile tüm arkadaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum, hemde UEFA da Kıbrıs Rum Kesimini alarak Avrupa Liginde dahil olmasından dolayı UEFA yı kınıyorum... |
Profosyonelce....
|
[B]şu kırmızı beyazı giyiyorsun ya o zaman ne söylersen söyle... Bal damlıyor sanki [/B]
|
Adamin agizindan bal damliyo. Carlosun durusu yeter zaten, adam gibi adam. Helal olsun, baskalariyla ugrasmiyor kendi isine bakiyor
|
[B]Beraberlik için gidiyoruz demiyor dikkat ederseniz [/B]
|
Video İstanbuldaki Yiğidolar'ın Sivassporumuzu karşılaması var
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=388572441270815[/url] 0.47.dakikaya bakın, Borjan taraftarlarla beraber zıplıyor Bu adamı çok seviyorum ya |
Roberto Carlos bizim için çok büyük bir şans.Muhabirlerin tuzak dolu bazı sorularına cevap vermeyerek kendisini ve Sivassporumuzu gereksiz polemiklerden koruyor
|
[QUOTE=cemahmety;874009]Video İstanbuldaki Yiğidolar'ın Sivassporumuzu karşılaması var
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=388572441270815[/url] 0.47.dakikaya bakın, Borjan taraftarlarla beraber zıplıyor Bu adamı çok seviyorum ya[/QUOTE] az hata yapsada bende sevsem su borjani :d |
Yüce rabbim karlosu sivassporumuza hoca olsun diye yaratmış MAŞALLAH
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |