SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36871)

SivasSpor.Com 31.08.2013 22:44

Maçı Değerlendirelim

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41835&token=88248][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41835&token=88248[/img][/url]

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 5 - 2 yenildiğimiz bu talihsiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

mühendisburak58 31.08.2013 22:48

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : borjan her zaman ki gibi boşa çıkıyor. bugün açılmadı ama haftayada açılır gol yeriz. ziya etksizdi. utaka çok kötüydü. cicinho takımın en iyisi 3 haftadır. kadir adem bu takımın oyuncusu olamaz hele adem 90 dk hiç oynamamlıydı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : sabaha kadar oynasak maçı çeviremezdik.

Maçın en iyisi kimdi : cicinho

Maçın en kötüsü kimdi : borjan, utaka, kadir, adem, aatıf, ziya kısacası çoğu çok kötüydü.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : toplara fazla yaklaşmasın maçı uzaktan izlemesini tavsiye ederim.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hamle mi yaptı.

5sekız 31.08.2013 22:50

yorumsuz...........

infial§ 31.08.2013 22:50

Carlos çıkarabileceği en iyi 11 çıkardı,eksiklerimiz kanatlardan gelen toplara müdahale edememek,Forvetin yetersizliği,Erman kılıçın yeri dolmamış ermansız Sivasspor amatör takımdan öteye geçemez

sivaslıadem 31.08.2013 22:50

carlosun dediği deplasman oyunu bu değil
Top rakipteyken pres yapan bir takım olacaktık
Ama bir adım bile yürümediler top fenerdeyken
4. Golden sonra o ayağa pas yapan takım döndü iki gol attık
Ilk yarıdaki oyunla hiç bir şey yapamayız
Bizim oyunumuz kesinlikle bu değil
Hakem ???? Ne idüğü belirsiz , kaç paraya satıldığı belirsiz
Aziz yıldırımı ersun yanalı kurtardı sivas
Sağolun varolun

EneS ElmaS 31.08.2013 22:50

Kalemizde Korcan olsaydi büyük ihtimalle bu mactan puan veya puanlarla ayrilirdik. Ilk golde büyük sanssizlik yasadik fakat hakemin yapabilecegi birsey yok. Ziya'ya neler oluyor biri bana bunu acikliyabilirmi?

Takim tüm olumsuzluklara ragmen güzel top oynadi. Sanssiz bir gün yasadik fakat ben yinede sezon sonunda bu takimin ilk 5'de yer alacagina inaniyorum.

Ayrica [B]BURHAN[/B]'a müthis mücadelesinden dolayi tesekkür ediyorum.

shang 31.08.2013 22:51

herkez çok kötüydü carlosun oyuncu değiştirmemesine hiç anlam veremedim geçen maçtada değişmedi orta sahada hakanı yorulan mehdinin yerine neden düşünmedi hiç aklım almadı.takım olarak çok kopuk ve saçma bi görüntü çizdik mücadelesiz bir maçtı söylenecek olumlu hiç bi şey yok

Besyo_cu 31.08.2013 22:51

[B]Futbol insanları sakinleştiren, keyiflendiren bir sporken Sivasspor sayesinde bizim için kabustan öteye gitmiyor süper lig tarihimiz boyunca Samsunspor harici hangi takımın puana ihtiyacı varsa ona ümit oluyoruz.

Borjan kadar dengesiz kaleci dünyada yok karşıdan gelen toplarda çok iyi ama yan toplarda amaötr kaleciden farkı yok. Alvesin golunde topu yumruklasa yada hiç çıkmasa gol olmayacak, yandan gelen toplarda top ne zaman tutulur ne zaman yumruklanır ne zaman çıkılır hiç bir bilgisi yok. Bu adam için yabancı kontenjanını dolurmaya gerek yok Korcan bu dengesizden kat ve kat daha iyi mutlak suretle ona forma vermemiz gerek.

Rengifo hazırlık döneminde gösterdiki faydalı olmayacak neden hala takımda tutuluyor yada bu oyuncu ile ilgili neden açıklama yapılmıyor anlamıyorum. Utaka ASLA tek forvet oynayacak bir oyuncu değil adam yıllardır kanatta oynamaktan forvet özelliklerini kaybetmiş durumda zaten sürekli de sol kanata kaçıyor. Bize çok acil bir forvet oyuncusu lazım.

Ziya lige çok kötü başladı ve böyle de devam ediyor biz onu Milli takıma yakıştırırken o tüm Türkiye'nin izlediği maçta içine Hayrettin kaçmış gibi oynuyor.

Orta alanda topu saklayıp takımı dinlendirecek pas alış verişi yapacak oyuncu lazım, Kadir fizik olarak, teknik kapasite olarak hücüma destek verecek sürekli ileriyi düşünecek oyuncu değil Carlos ya taktiği değiştirecek yada Kadir'in yerine oyuncu alacak.

Maçtan önce Fenerin şikeden cezasının kesinleşmesi, Arsenal'den iki maçta ta rezil bir oyun oynayıp fark yemesi gibi nedenlerle moralsiz başlayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım UTANMASI olmayanlar utanmaz bunu unutmuşum.

Fazla ümitsizlenmeye gerek yok transfer dönemi bitmeden iyi bir forvet ve orta sahaya takviye ile çok daha iyi bir takım haline geliriz.

Takımda takımı ateşleyecek haydi toparlanın diye takımı uyandıracak kimse yok geçmiş yıllarda bunu Mehmet Yıldız ve Erman çok iyi yapardı şimdiki kadroda bunu yapacak lider bir oyuncumuz yok bence takımdaki en büyük eksikliklerden birisi de bu. Fener maçında elinden geleni yapan sahanın her yerinde olan bence tek adam Mehdiydi, Mehdiye ayak uydurmaya çalışan diğer isim ise Burhan'dı.[/B]

sivaslıadem 31.08.2013 22:51

çok doldum özür diliyorum tekrar

mert41 31.08.2013 22:52

[QUOTE=infial§;874193]Carlos çıkarabileceği en iyi 11 çıkardı,eksiklerimiz kanatlardan gelen toplara müdahale edememek,Forvetin yetersizliği,Erman kılıçın yeri dolmamış ermansız Sivasspor amatör takımdan öteye geçemez[/QUOTE]

ermansız sivas amatörden öteye geçemez..

Sen git kumda oyna bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03.