![]() |
BÖYLE CENTILMEN MAC HIC GÖRMEDIM
Beşiktaş Futbol Şube sorumlusu Kıvanç Oktay, Sivaslı’ların kendilerine karşı gösterdiği tutumdan dolayı teşekkür etti.
Sivas’a ayak bastıkları andan itibaren yakın ilgi gördüklerini belirten Oktay “Çok centilmence bir maç oldu, yöneticilik hayatımda çok yere gittim,ama bu kadar misafirperver ve centilmen, yönetici, takım ve taraftar görmedim. Maçtan sonra Sivaslılar bizi alkışladı. Bu maçta en küçük küfür bile duyulmaması herkese örnek olmalı. Sivasspor camiasına ve Sivas ha halkına teşekkür ediyorum” dedi. |
YİĞDOLAR BÖYLEDİR,ZAMANLA TÜM TÜRKİYE TANIYACAK İNŞALLAH.
|
[COLOR=BLUE]BİZ KİMLERİ ALKIŞLARLA GÖNDERMEDİK Kİ..AMA UNUTULUYOR..[/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BİZ KİMLERİ ALKIŞLARLA GÖNDERMEDİK Kİ..AMA UNUTULUYOR..[/COLOR][/QUOTE]
waLLA DOĞRUSUN ONUR.... [B] [COLOR="Navy"] KAOSTAN DÜZEN DOĞAR[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BİZ KİMLERİ ALKIŞLARLA GÖNDERMEDİK Kİ..AMA UNUTULUYOR..[/COLOR][/QUOTE]
[B]YAKINDIR ONUR BAZI ŞEYLERİN ANLAŞILMASI.... BİRAZ SABIR!!![/B] |
ISTE GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI BUDUR
Iste Sivasspor camiasi budur.
Biz Sivasspor camiasi olarak, Sporun Sevgi Baris ve Kardeslik olduguna inanmis insanlariz. Biz hep küfüre karsi olduk. Biz hep siddete karsi olduk. Biz hep centilmenlik icin calistik. Biz hep misafirperver olduk. Iste en güzel meyveleri göz önünde. Artik tüm Türkiye gercek Sivasspor camiasini tanimaya basladi ve yakinda herkes taniyacak. Biz Sivasspor camiasi ile gurur duyuyoruz |
[CENTER][B]Onur gardasim [COLOR="Red"]derlerya damlaya damlaya göl olurmus[/COLOR] iste zamanla herkes görecek sivasspor taraftarlarinin centilmenligini vede herkes ayakta alkislayacak bizleri bizim görevimiz gelecek nesillere birseyler birakmak insallah onuda basariyoruz diye düsünüyorum [/B][/CENTER] |
[QUOTE=RüStüElmaS]Iste Sivasspor camiasi budur.
Biz Sivasspor camiasi olarak, Sporun Sevgi Baris ve Kardeslik olduguna inanmis insanlariz. Biz hep küfüre karsi olduk. Biz hep siddete karsi olduk. Biz hep centilmenlik icin calistik. Biz hep misafirperver olduk. Iste en güzel meyveleri göz önünde. Artik tüm Türkiye gercek Sivasspor camiasini tanimaya basladi ve yakinda herkes taniyacak. Biz Sivasspor camiasi ile gurur duyuyoruz[/QUOTE] İMZA KAŞE MÜHÜR...[B] [COLOR="Navy"] KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=RüStüElmaS]Iste Sivasspor camiasi budur.
Biz Sivasspor camiasi olarak, Sporun Sevgi Baris ve Kardeslik olduguna inanmis insanlariz. Biz hep küfüre karsi olduk. Biz hep siddete karsi olduk. Biz hep centilmenlik icin calistik. Biz hep misafirperver olduk. Iste en güzel meyveleri göz önünde. Artik tüm Türkiye gercek Sivasspor camiasini tanimaya basladi ve yakinda herkes taniyacak. Biz Sivasspor camiasi ile gurur duyuyoruz[/QUOTE] KATKISIZ IMZA... |
[B]BİZ ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLADIK..BAKALIM İNÖNÜDE BİZİ AĞIRLAYACAKLAR MI ÖÖLE???[/B]
[B] [COLOR="Navy"] KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:52. |