SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TSO’DAN BÜYÜKA’YA TEŞEKKÜR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3693)

SivasSpor.Com 29.11.2005 22:09

TSO’DAN BÜYÜKA’YA TEŞEKKÜR

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Show Tv’de yayınlanan Maraton programında Sivas’a övgüler yağdıran Şansal Büyük’a ya bir mektup gönderdi.

Yıldırım, “Sivasspor olarak, 37 yıl aradan sonra ilk defa çıktığımız Süper Lige ayrı bir renk ve coşku katmanın sevinci içerisindeyiz. Sivas halkı olarak, sanayiden spora her alanda yakaladığımız bu başarı grafiğini sürdürmekte de kararlıyız. Zira, bugüne kadar Sivas’a gelen deplasman takımlarına ve taraftarlarına bütün Sivas halkı en iyi şekilde misafirperverliğini göstermiş ve Sivas’tan memnuniyetle ayrılmaları sağlamıştır. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı tarih, kültür ve âşıklar diyarı Sivas’ımız hafta sonu Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada 3-1 gibi bir skorla mağlubiyete uğrasa da, Beşiktaş Yönetimine, ulusal medya mensuplarına ve maç için gelen taraftarlara misafirperverliğini göstererek en büyük galibiyetini almıştır. Gerçek futbolun barış ve kardeşlik ile bütünleştiğini ortaya koyan Sivas taraftarı misafirperverliğini maç sonrasına da taşımıştır. Sizlerinde dikkatini çeken ve Sivas’ımızın güzelliklerini yansıtan görüntüleri ekranlarınıza taşıyarak, kentimize övgüler yağdırmanız bizleri mutlu etmiştir”dedi.
Hakikat Gazetesi

AMCA58 29.11.2005 22:11

TEŞEKKÜRLER ŞANSAL BEYE.
MAIL ADRESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN BİZDE TEŞEKKÜR EDELİM.

Arif Coşkun 29.11.2005 22:22

Ben onun Sivas'lı olduğunu bilmiyordum. Öğrenince çok mutlu oldum.Teşekkürler bir Sivas'lı olarak elinden geleni yapmış.
Saygılar

1967_DERNEK_10UR 29.11.2005 22:32

[COLOR=BLUE]BU TAKIM ZATEN ÖVGÜYÜ FAZLASIYLA HAK EDİYOR..HATTA İNGİLTER PREMIER LİGİ'NİN YENİ TAKIMI OLAN WIGAN ATHLETİC'LE SİVASSPOR'U BENZETEN SPOR YORUMCULARI BİLE VAR..ALKIŞLAR SİVASSPOR'A..[/COLOR]

DJMuRaT 29.11.2005 23:20

HELAL OLSUN SANSARA :D

[B][COLOR="Navy"]KAOSTAN DÜZEN DOĞAR[/COLOR][/B]

drummer 30.11.2005 00:38

zamanla herkes görecek sivas ve sivaslı kim

GuNaY 30.11.2005 00:41

[B]Herşey zamanla çok daha iyi bir hale gelecek.... Bu gibi yazılar hem kendimizi anlatmada hemde tanıtmada faydalı olur.. Medyaya saldırmak yerine onlarla iyi geçinmek iyi olcaktır...[/B]

DJMuRaT 30.11.2005 01:02

[B]bENDE OĞUZ DİZERİ SEVİYOM.ADAM Bİ KERE GELMİŞ SİVASA SİVAS AŞIĞI OLMUŞ HELAL OLSUN..[/B]

[B][COLOR="Navy"]KAOSTAN DÜZEN DOĞAR[/COLOR][/B]

gercek58li 30.11.2005 01:08

SAOL SANSAL...

Birgün herkes Sivasli olamasada,Sivasli olmaya özenecektir!..

DJMuRaT 30.11.2005 01:12

[QUOTE=gercek58li]Birgün herkes Sivasli olamasada,Sivasli olmaya özenecektir!..[/QUOTE]
[B]
HAKLSIN GARDAŞ..SİVASLIYSAN ÖVÜN DEİLSEN İTAAT ET!!![/B]

[B]
[COLOR="Navy"]
KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:11.