![]() |
Performansımı beğenmiyorum
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41912&token=50094[/IMG]
Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana pas çalışması ile başlayan kırmızı-beyazlılar, açma-germe hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat süren maçta Eskişehirspor maçının muhtemel 11'i ile yedek kadro karşılaştı. Hafif sakatlığı bulunan Abdulkadir Özgen ile yeni transfer Rafik Djebbour takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bugün sabah ülkesinin milli takım kampından dönen kaleci Milan Borjan, Eskişehirspor maçıyla ilgili, Eskişehir çok güçlü bir takım. Öncelikle bunu söylememiz gerekiyor. Ama Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra bu karşılaşmayı kazanmamız şart diye düşünüyorum. dedi. Kendisinin ligdeki 3 haftalık performansını da değerlendiren kaleci Borjan, Ben kendi perfomasımı beğenmiyorum gerçekten. 3 maçta 6 tane gol yedim. Bu benim kendime yakıştırdığım bir performans değil. Fakat ben performansımı artıracağımı düşünüyorum ve bundan eminim. diye konuştu. |
Cevap: Perfomasımı beğenmiyorum
kendinin durumunu beğenmemeside gelişmedir.demekki daha çok çalışması lazım.
|
Cevap: Performansımı beğenmiyorum
bunu anlaması guzel şimdi çalışıp kendını geliştirmeli
|
Hatalarının farkında olması erdemlı oluşunu gösterir bu hafta performans olarak isteneni veremezse muhtemelen yabancı kontenjanı dolayısı ile kızağa cekilir
|
performans arttirsa ilk 11de kalsin ama ayni dursa korcan kaleye gecsin
|
borjan karşı karşıya pozisyonlarda fena değil ama bol bol yantop çalışması lazım..hatalı gollerin nerdeyse hepsi yantoptan..
|
[b]bazı futbolcular vardır,eksik yanları vardır, kimi uzaktan gol atmayı sever yakından kaleyi tuturamaz,kimi penaltı atmayı beceremez,kimi kafaya çıkamaz,kalecilerinde huylu olanı vardır,kimi iyi penaltı kurtarır,kimi eliyle güzel degaj yapar kimi karşı karşıya pozisyonlarda iyidir,kimi yan toplarda çok iyidir,kimide çok kötüdür borjan özellikle yan toplarda çok zayıf,fb den yediğimiz 2 gol resmen hediye olmuştur,borjan iyi kaleci ,kumaşı iyi,eksiklerini giderirse dahada iyiolur ,ne olursa olsun bu hafta yabancı kontenjanını hücüma dönük oyuncudan yana kullanmak için belki groseck için borjanın bu haFTA kaleyi korcana devretmesini bekliyorum[[/b]
|
SUPERSIN borjanim performasini beyenmemekte cok dogrusun ahhh birde ugur kendi performansini bilseydi bakalim daha a milli takimi katilmasina ihtimal verirmiydi :D
|
[B]hala taraftara oynuyor...şimdi öyle konuşuyor ki zannedersin geldiğinden beri çok istikrarlı ve güzel oynadı da bu seneye kötü başladı!...geçen sezon 7-8 maç hariç hiçbir şekilde bu takıma katkı verdiğine ve bu takım seviyesinde bir kaleci olduğuna hala inanmıyorum...şimdi yine güya taraftara hatalarımdan ders alıp kendimi geliştireceğim masalları anlatıyor..3 yıldır hala geliştirecek...her yan top kabus....her maç korku filmi...[/B]
|
[B]Senden ne köy olur nede kasaba..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |