SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Kasımpaşa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36978)

SivasSpor.Com 21.09.2013 07:20

Sivasspor 1-2 Kasımpaşa

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42089&token=61581[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 4 Eylül Stadyumu'nda bugün saat 18.00'de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sivasspor, rakibiyle Süper Lig tarihinde 9. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda 3 kez Sivasspor galip gelirken, 2 kez de Kasımpaşa galip geldi. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takımın Süper Lig'de oynadıkları maçlarda toplam 20 gol atılırken, Sivasspor 13 kez fileleri sarstı. Kasımpaşa ise 7 golü Sivasspor ağlarına gönderdi. Yaptıkları maçlarda 3 kez gollü berberlikle sahadan ayrıldılar. Takımlar arasında oynanan maçlarda golsüz beraberlik hiç çıkmadı.

En farklı galibiyetleri ise Sivasspor aldı. 4 Eylül Stadyumu'nda ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yı 4-0'lık skorla mağlup eden kırmızı - beyazlı ekip bu başarısını 2007-2008 sezonunda gerçekleştirdi.

Sivasspor, evinde yaptığı son 7 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu 7 maçın 6'sından galibiyetle, 1'inden beraberlikle ayrıldı.

[B]Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.[/B]

[B]Sivasspor - Kasımpaşa[/B]

[B]Takımların muhtemel 11'leri[/B]

[B]SİVASSPOR:[/B] Borjan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Adem, Aydın, Mehdi, Aatif

[B]KASIMPAŞA:[/B] Isaksson, Yalçın, Sancak, Ryan Donk, Orhan Şam, Scarione, Kerem, Castro, Babel, Adem, Viudez

[B]STAT:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]SAAT:[/B] 18.00

[B]YAYIN:[/B] LiG TV

[B]HAKEM:[/B] Halis Özkahya

existence 21.09.2013 07:28

Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa

Hep aynı şeyler diyeceğiz ama cumartesi günü oynatıyorsan maçı 8 de yapacaksın. Bizler cumartesi dahi çalışan insanlarız. Nasıl yetişeceğiz bu maça. 8 de olsa ertesi günde pazardı ne güzel olurdu. pazar günkü maç 8 de oluyor ertesi gün iş derdi var. Nasıl bir federasyon bu yaa. Eminim benim gibi yüzlercesi vardır.

legolass 21.09.2013 07:29

bence kadro bu sekilde olur.

Korcan,Ziya,Costa,Ümit,Cicinho ,Kadir,Adem,Aydın,Grosicki,Bur han, Mehdi, Aatıf

legolass 21.09.2013 07:31

[QUOTE=legolass;877567]bence kadro bu sekilde olur.

Korcan,Ziya,Costa,Ümit,Cicinho ,Kadir,Adem,Aydın,Grosicki,Bur han, Mehdi, Aatıf[/QUOTE]

pardon grosickiyi fazla yazdm.borjann yermde korcan oynar.atif forvette

yerliturkuaz 21.09.2013 07:35

[B]İşlerimden dolayı Kayserispr maçı dışında maçımızı izleyemedim hep özet görüntüler ile yetinmekle kaldım. Çok zorlu bir karşılaşma olacak. Evimizdeki maçları mutlak suratle kazanmalıyız kazanmak zorundayız. Bugünde kazanacağımıza yürekden inanıyorum...[/B]

58megayigido 21.09.2013 08:26

Galibiyet aliriz isallah...

buneyav 21.09.2013 09:27

arkadaşlar geçen hafta istanbuldan sivasa maça geldim maraton turubunude izledim maçı pozisyonlarda heyacanlanıp ayağa kalktım dijye arkamdaki vatandaşla nerdeyse birbirimize girecektik bu taraftara taraftar olmayı öretmek lazım vatandaş taraftar değilde seyirci olmak için geliyor oraya.

Yusuf Çevik 21.09.2013 09:29

[QUOTE=buneyav;877576]arkadaşlar geçen hafta istanbuldan sivasa maça geldim maraton turubunude izledim maçı pozisyonlarda heyacanlanıp ayağa kalktım dijye arkamdaki vatandaşla nerdeyse birbirimize girecektik bu taraftara taraftar olmayı öretmek lazım vatandaş taraftar değilde seyirci olmak için geliyor oraya.[/QUOTE]

[B]Çekirdekçilere özel tribün yapmak lazım. :D[/B]

HALIL 21.09.2013 09:35

En uzuldugum nokta. Mac saatin'de is'te olmam. :(

58YIGIDO58 21.09.2013 09:48

Anlamadim pardon !!!!
Saka gibi kasimpasa karsisina forvetsiz mi cikacaz ?????
Djebbour gibi oyuncu almisken birde.
Insallah yanilan ben olurum.
Bu sekil cikarsak maglubiyet kacinilmaz olur sahsi görüsüm budur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25.