SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Doğru Yoldayız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37015)

SivasSpor.Com 30.09.2013 13:59

Doğru Yoldayız

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42298&token=44370[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos yönetiminde bu gün gerçekleşen antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda oynadıkları ve 4-2 galip ayrıldıkları Elazığspor maçını değerlendiren Carlos, "Elazığspor maçında ilk yarım saat çok iyiydik, skoru da bulduk. Fakat daha sonra takımımızda biraz düşüş oldu, golleri de yedik ama tekrardan oyuna döndük. Galip gelmeyi bildik. Doğru yoldayız ama her şey tamam diyemem. Çünkü daha düzeltmemiz gereken şeyler var ama gerçekten iyi yoldayız" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bucak Belediye Oğuzhanspor'u konuk edeceklerini anımsatan Carlos, "Kupa mücadelelerini her zaman çok ciddiye alacağız, bizim için lig kadar önemli olacak. Sonuna kadar gitmeye çalışacağız ve bir yandan ligde, bir yandan da kupada iyi sonuçlar almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Carlos, "rakip takımın oyuncu ve teknik heyetinin kendisini görecek olmanın heyecanı içerisinde olduğunun" hatırlatılarak görüşünün sorulması üzerine, "Benim için de çok güzel bir duygu, kendilerine teşekkür ediyorum. Oyuncularına, yönetime, teknik direktörlerine hepsine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, hoş gelsinler, sefa gelsinler, kendilerini evlerinde gibi hissetsinler. Onlarla maç oynamak bizim için de çok keyifli olacak. Her iki taraf içinde mutluluk verici bir durum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı

sivaslıadem 30.09.2013 14:06

Cevap: Doğru Yoldayız

adamın dibisin carlos başkan
Şöhret seni kirletmemiş
Iki maç iyi oynayınca kendini bir şey sananlara gelsin bu açıklamalar

58megayigido 30.09.2013 14:57

Mutavaziligin yeter ...

Kupa macinda rafik kamil abdulkadir ozgen I gormek istiyoruzz

tavatir 30.09.2013 15:38

[QUOTE=58megayigido;878826]Mutavaziligin yeter ...

Kupa macinda rafik kamil abdulkadir ozgen I gormek istiyoruzz[/QUOTE]

Abdülkadir sakat diye biliyorum. Yanılmıyorsam ilk yarının sonlarına kadar hazır olması zor.

ihtiyar yiğido 30.09.2013 16:28

Bu maçta oynamıyan oyunculara yer verirsek hem onları kazanmış oluruz demde kapasitelerini görmüş oluruz vede pazar günkü Gençlerbirligi maçına takım dinlenmiş olarak çıkar çünkü kendi sahamızda daha maç kaybetme lüksümüz yok haydi başarilar dilerim

cemahmety 30.09.2013 16:50

Şu mütevazılığa bakarmısın bende onları göreceğim için mutluyum diyor. Şu mütevazılığa efendiiliğe bak. Helal olsun sana Carlos Adam Gibi Adamsın

myyiğido58 30.09.2013 17:27

iste yiğido böyle olur

ankastre 30.09.2013 18:29

helal olsun sana carlos seni getirenede healal olsun

58megayigido 30.09.2013 19:19

R.Carlos varsa sikinti yok

etlidöktürek 30.09.2013 19:28

evet iyi yoldayız.. RC nin sivasspor aşkı muhteşem her şeyiyle bunu bize gösteriyor..teknik direktör veyahut sportif direktör her neyse:) bu işe tabiki biraz yabancı ve biz yiğidolar da bunun farkındayız.. muhakkak ki futbolcuların kondisyonlarını ve maça hazırlanmalarını en iyi o takip ediyor ve her şey kısmen onun elinde.. bana biraz oyuncu değişikliklerinde geç kalıyoruz gibi geliyor skora gidebiliyoruz ama bunu korumak daha önemlidir her zaman.. bunu biraz değerlendirmesi gerekiyor özellikle utakanın umursamazmı desem hazır değilmi desem son hali beni çileden çıkarttı ve oyundan ç ıkmak için geç kalındı ve galip gelmemize rağmen içim buruktu:)..çok iyi bir kadroya sahibiz diye düşünüyorum ve çok zeki bir teknik direktörümüz var bu sene iyi yoldayız ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24.