![]() |
Futbolculara Yoğun İlgi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42312&token=48959[/IMG]
Geçtiğimiz gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde küçük taraftarlar tribünde bulunan bazı futbolculara yoğun ilgi gösterdiler. Kadroda olmayıp basın tribününde maçı izleyen futbolcuları gören küçük taraftarlar, futbolculara tezahüratlar yağdırıp, imza ve fotoğraf çekinmek istediler. Yoğun ilgi gören futbolcular küçük Yiğidolarla fotoğraf çekinip, kollarına imza attılar. Sivassporlu futbolculardan Ümit Kurt, John Utaka ve Kamil Grosecki ile fotoğraf çektiren çocukların sevinci gözlerinden belli oluyordu. Çocuklar, futbolcuları çok sevdiklerini belirterek, çok iyi oynadıklarını söylediler. Küçük Yiğidolar şunları kaydetti; “Futbolcuları yakından görme imkânı bulduk. Çok heyecan verici bir durum. Hepsini çok seviyoruz” dediler. Öte yandan VIP tribününde oturan kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncularından olan Aatif Chahechouhe’ya ise tezahürat yağmuruna tuttular. Futbolcu Aatif çocukların yanına gidip el sıkıştığı görüldü. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Futbolculara Yoğun İlgi
onlar ilerde bızden daha iyi sivasspora sahip çıkarlar insallah
|
Çoluk çocuğa Sivasspor tanıtılmalı maçlara götürülmeli onlar geleceğin taraftarı olacaklar nesil Sivasspor ile büyümeli
|
Yönetim küçüklere sivassporu sevdirmek için 13_14 yaşa kadar biletsiz taraftar alabilir. Veya ücretsiz bilet. Çünkü sivasspora ileride onlar sahip çıkacak
|
[B]Ağaç yaş iken eğilir..
Bu çocuklarımıza futbol sevgisini aşılarken, mutlaka "çirkin, ahlaksız tezahüratlardan" da uzak tutturmalıyız. Hemen her karşılaşmada yaşanılan, bu pervasızlıklardan ne zaman kurtulacağımızı düşünürken; 6222 sayılı yasanın da [B][U]harfiyyen [/U][/B]uygulanmasından yanayım. Gülen, saf ve safiyane bakan gözleri; kin nefret ve dehşete dönüştüren de bizleriz. Farkında olmalıyız.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;879375][B]Ağaç yaş iken eğilir..
Bu çocuklarımıza futbol sevgisini aşılarken, mutlaka "çirkin, ahlaksız tezahüratlardan" da uzak tutturmalıyız. Hemen her karşılaşmada yaşanılan, bu pervasızlıklardan ne zaman kurtulacağımızı düşünürken; 6222 sayılı yasanın da [B][U]harfiyyen [/U][/B]uygulanmasından yanayım. Gülen, saf ve safiyane bakan gözleri; kin nefret ve dehşete dönüştüren de bizleriz. Farkında olmalıyız.[/B][/QUOTE] Sevgili yiğido kardeşim bu güzel duygularina aynen katılıyorum. [B]Tüm yiğido kardeşlerimin bu duyarlılığı taşımasını can-ı gönülden arzu ediyorum[/B] |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;879396]Sevgili yiğido kardeşim bu güzel duygularina aynen katılıyorum.
[B]Tüm yiğido kardeşlerimin bu duyarlılığı taşımasını can-ı gönülden arzu ediyorum[/B][/QUOTE] Üstad bu çocuklar bizim. Sahip çıkıp korumak kollamak zorundayız. [B]Sivasspor sevgisini aşılarken maalesef birileri de başka şeyleri aşılıyor. Koro halinde söylenilen ahlaki olmayan söylemlerde bulunanlara baktığınızda, yaş ortalaması torunumuz yaşlarında... [/B] İnsan üzülüyor... Zaman zaman da, Rabbim iyiki böylesi evladı bize nasip etmedi duasında bulunuyoruz. |
Minik yigidolar helall
|
[b]küçük çocuklara gençlere biletler ucuz satılmalı ,zaten ucuzda ,5 tlye 2 kişi gibi kampanyalarla sivasspor armasına olan sevgi ,ask asılanabilir,öyle cahil bir milletimiz varki dünyadan bihaber yasıyor, sivasspor kaçıncı ligde ,arması ney ,rengi ney,futbolcuları kim ?bilmiyen yüzbinlerce değil milyonlarca insanımız var yazık [/b]
|
evet bence'de tribunler çocuklarimiza bedava olmalidir, çunku ileride onlar bu takimi temsil edecekler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |