![]() |
Tepkisiz toplumuz...
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://l1310.hizliresim.com/1g/7/tcbdz.jpg[/img][/url]
Sivassporumuzun karşılaşmalarını, kombinelerimizi alarak yıllardır takip ediyoruz. Gün geçmiyor ki yeni bir uygulama ile karşılaşılmasın. Stadyum girişinde yapılan aramaların Emniyet Müdürlüğü personellerince aranması kadar doğal birşey olamaz dedik geçtik. Taraftarın muzdarip olduğu maraton üst platformun boş tutulması bu hafta ilk kez sağlandı, herkes nefes aldı, teşekkür edip tebrik ettik. Hava soğuk olduğunda yanında misafirlerine sıcak ikram olsun diye çay almaya gittiğinizde karşılaştığınız manzara pes dedirtiyor. 10 adet çayın karşılığı 15 Lira olursa tepki göstermemek elde değil. Yıllardır, [B]50 kuruşluk çayı[/B] 1 Liraya satılmasına tepki gösterirken, hava soğuk içmeye mecburlar düşüncesinde olup %50 zamla bir bardak çayı [B]1.5 liraya satan, sattıran, göz yuman herkesi kınıyorum[/B]. Gerçi tepkisiz toplum olduk vesselam. Allah aşkına...! Kaç kuruşluk maliyet var ki, ya da çay otuna mı?, şekere mi?, suya mı? zam geldi de, bir günde çaya %50 zam verdiniz? Allah sorsun diyelim. [B]Hakkından fazla alanlara hakkımızı helal etmiyoruz.[/B] |
Cevap: Tepkisiz toplumuz...
[B]zehir zıkkım olsun[/B] eğer anlattığın mantıkla yaptılarsa
|
ama bu konuyu silerler bence bunda ne sitenin nede sivassporun çıkarı var
|
[QUOTE=58svs58;879721]ama bu konuyu silerler bence bunda ne sitenin nede sivassporun çıkarı var[/QUOTE]
[B]Canım kardeşim burası taraftar sitesi... Taraftarın yaşadığı olumsuzlukları burada paylaşmazsanız, bazı uygulamalardan Sivasspor Yönetimi haberdar olmuyor. Taraftarımız herşeyin en iyisine layık, diyoruz uygulamalar hiç öyle söylemiyor. Buradan paylaşmayıp nereden paylaşalım?. Kulüp Başkan Vekili Erdal beyin devreye girmesi ile, maratonun üst platformu boşalınca herkes, devre arası ihtiyaç gidermeye, mola vermeye çok rahat gidebildiler. Onu da buradan dile getirip çözüme kavuşturduk. Emeği geçenlere başta Erdal Sarılar bey olmak üzere teşekkür ediyoruz. Onun için yaşanılan olumsuzlukların paylaşım yeri taraftar sitesidir.[/B] |
2 tarafta haklı dıycek bışey yok
|
50 % ZAM yapmak cok sacma. 1 lira haydi neyse makul diyebilirsin ama sebep hangi sebep olursa olsun 50 % ZAM yanlisdir. Bende kiniyorum.
|
[B]Çok güzel bri konuya değinmişsiniz. Hakkımız haram olsun[/B]
|
[B]Arkadaşlar bir kez daha mütevazı ve bir o kadar da futbol tutkunu bir taraftar grubunun içerisinde olmaktan gurur duydum. Neden mi? İstanbul da yaşayan ve Sivassporumuzun maçlarına gitmeye çalışan ve bir çok taraftar grubu görmüş olan bir kardeşiniz olarak Starbucks, Kahve Dünyası v.b gibi yerlerde 1 bardak çay yada kahveye 10 yada 20 tl arası bir mebla ödeyen ve sadece karşı tribün taraftarıyla kavga döğüş etmeye gelen bir zihniyetin taraftarı nerede, bizim şu güzel memleketimizin cebindeki harçlığını bile kombineye veya maç biletine verip soğukta bir bardak çayı kendi bütçesiyle pahalı yani hakkı olmayan ve de hakkını savunan taraftar nerede. Ne demeli ki... Bu yürek Sivasta var işte... Ben orada olmasam bile ben de sizinleyim ve kınıyorum. [/B]
|
[B]Stadyumda su ve çay içmeyerek tepkimizi gösterelim.
ÇAY VE SUYA BOYKOT. İçmesek ölmeyiz.[/B] |
[QUOTE=MMK;879753]Stadyumda su ve çay içmeyerek tepkimizi gösterelim.ÇAY VE SUYA BOYKOT.İçmesek ölmeyiz.[/QUOTE]
Su icmesek oluruz kardes :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |