SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivas'ta yeniden doğdum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37079)

psychology58 19.10.2013 11:32

Sivas'ta yeniden doğdum

[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://s1310.hizliresim.com/1g/m/tqhk7.jpg[/img][/url]

Cicinho Brezilya'da Globesporte'ye özel açıklamalarda bulundu.

Futbol oynama isteğimi kaybetmiştim.Roberto Carlos'un takımı Sivasspor'a giderek eski futbol oynama arzumu kazandım.
Sivas'ta kilise olmadığı için skpe üzerinden Brezilya'da Papaz takip edip vaaz dinliyorum.Burada Brezilya arasında kültürel farklılıklar üst düzeyde yemek,dil sorunum vardı.Bize Brezilya yemekleri yapan bir yardımcımız ve çeviri yaparak bize yardımcı olan insanlar var.

Brezilya'da sezon Vasco da Gama takımından somut teklif gelmesine rağmen eski takım arkadaşım Carlos'un takımını tercih ettim.
Roberto Carlos takıma pozitif katkı sağlıyor.Oyuncu olarak kazandığı kariyeri hoca olarakta kazanmak istiyor.Her zaman kazanan takım yaratmak için gece gündüz çalışıyor.

ihtiyar yiğido 19.10.2013 12:58

Cevap: Sivas'ta yeniden doğdum

Cicinho Sivasda yeniden dogdum demiş;Sivas'da doğup büyüyen ama Sivas'in ve Sivas Sporun kiymetini bilmiyen vefasızlara duyurulur.

cemahmety 19.10.2013 13:08

Gerçekten Sivasımızda kilise olmaması büyük bir eksikliğimiz Yiğidolar, Tamam biz Elhamdülillah Müslümanız ve bu yüzden ihtiyacın farkında değiliz ama gerek ligimizin en uzun süre süper ligde oynayan takıma sahip olmasından gerekse turist çekebileceğimiz noktadan bir eksiklik olduğundan Kiliseye de ihtiyacımız var koskocaman şaşalı bişeye tabiki gerek yok ama hristyan insanların ibadetlerini yerine getirebilip Sivasta rahatça kalabilmelerini sağlayacak bir kilise olabilir. Her neyse Cicinho ya gelince Cici beklediğimizinde üstünde bir performans ile oynuyor, Nazar değmez inşallah bu tempoyla giderse sezonu en kötü 15-20 asist ve 4-5 gol ile bitirebilir. Burhan ile de çok iyi anlaşıyorlar. Oyun sıkıştığı zaman diğer tarafa Aatıf ve Ziyaya dönebilecek Mehdi gibi bir dinamomuzda var zaten. Cicinho duran topları da direk gol olması anlamında değil ama gollük ortalar açmak anlamında çok iyi kullanıyor. NAZAR DEĞMESİN

06batu58 19.10.2013 13:18

iyki geldin sende carlos gibi zamanın geldiğinde inşallah başıızda olursun keşke carlosla beraber erken gelseydiniz

06batu58 19.10.2013 13:21

inşallah nazar değmez bizde jübileni yaparsın inşallah biz seni çok sevdik cicinho hep bizle beraber ol:):)

06batu58 19.10.2013 13:24

[QUOTE=cemahmety;880828]Gerçekten Sivasımızda kilise olmaması büyük bir eksikliğimiz Yiğidolar, Tamam biz Elhamdülillah Müslümanız ve bu yüzden ihtiyacın farkında değiliz ama gerek ligimizin en uzun süre süper ligde oynayan takıma sahip olmasından gerekse turist çekebileceğimiz noktadan bir eksiklik olduğundan Kiliseye de ihtiyacımız var koskocaman şaşalı bişeye tabiki gerek yok ama hristyan insanların ibadetlerini yerine getirebilip Sivasta rahatça kalabilmelerini sağlayacak bir kilise olabilir. Her neyse Cicinho ya gelince Cici beklediğimizinde üstünde bir performans ile oynuyor, Nazar değmez inşallah bu tempoyla giderse sezonu en kötü 15-20 asist ve 4-5 gol ile bitirebilir. Burhan ile de çok iyi anlaşıyorlar. Oyun sıkıştığı zaman diğer tarafa Aatıf ve Ziyaya dönebilecek Mehdi gibi bir dinamomuzda var zaten. Cicinho duran topları da direk gol olması anlamında değil ama gollük ortalar açmak anlamında çok iyi kullanıyor. NAZAR DEĞMESİN[/QUOTE]

aynen sana katılıyorum kilise yapın deiyoru belki insanlarda hoş karşılamaz ama bizde nasıl mescid varsa onlardada öyle bişey yapılsa üslüan oyuncuları anlaştığımız takdirde getirebiliriz ama diğer yabancı futbolcuları bu yüzden getiremeye biliriz

06batu58 19.10.2013 13:25

carlos allahtan başımızda belkide cicinhoyu başka hoca olsa getiremez büyüksünüz carlos ve cicinho;);)

06batu58 19.10.2013 13:25

[QUOTE=ihtiyar yiğido;880825]Cicinho Sivasda yeniden dogdum demiş;Sivas'da doğup büyüyen ama Sivas'in ve Sivas Sporun kiymetini bilmiyen vefasızlara duyurulur.[/QUOTE]

mesajını inşallah alırlar bazıları anlayan anladı...........:D

34MUAMMER58 19.10.2013 20:39

[b]cicinyoya gelmeden önce ,şunları belirtmek istiyorum,sivas şehri ve sivasspor işi ,amacı sadece top oynamak, oynatmak isteyen hem teknik direktör hem de futbolcular için cennet sayılır,bu takım ismini cismini bilmediğimiz kaç futbolcuyu ,teknik direktörü piyasa çıkarttı ,sivasdan gidipde başka takımlarda oynayamak isteyen hiçbir teknik direktör ve futbolcu başarılı olamamıştır,cicinyoya gelirsek, sivasa geldiğinde tereddütlerim çooktu , artık futbolu bırakma yasına gelmiş oyuncu oynarmı oynamazmı ?alırım maaşımı sallarım başımı dermi?diye tereddütlerim vardı,eger futbol oynamak isterse bu takımın bu r.carlosun başarılı olması için benim katkı sağlamam lazım derse ,faydalı olabileceğinide gözardı etmiyordum,boru değil bu adamın oynadığı takımlar az uz takımlar değil,saolsun beni yanıltmadı takımın en faydalı oyuncusu ALLAH Nazardan ,hertürlü kaza beladan sakınsın ,aldığı son kuruş euro helal olsun ,ben aynı arzuyu ,isteği rengifo ve groseckidende bekliyorum,[/b]

06batu58 19.10.2013 21:56

[QUOTE=34MUAMMER58;880856][b]cicinyoya gelmeden önce ,şunları belirtmek istiyorum,sivas şehri ve sivasspor işi ,amacı sadece top oynamak, oynatmak isteyen hem teknik direktör hem de futbolcular için cennet sayılır,bu takım ismini cismini bilmediğimiz kaç futbolcuyu ,teknik direktörü piyasa çıkarttı ,sivasdan gidipde başka takımlarda oynayamak isteyen hiçbir teknik direktör ve futbolcu başarılı olamamıştır,cicinyoya gelirsek, sivasa geldiğinde tereddütlerim çooktu , artık futbolu bırakma yasına gelmiş oyuncu oynarmı oynamazmı ?alırım maaşımı sallarım başımı dermi?diye tereddütlerim vardı,eger futbol oynamak isterse bu takımın bu r.carlosun başarılı olması için benim katkı sağlamam lazım derse ,faydalı olabileceğinide gözardı etmiyordum,boru değil bu adamın oynadığı takımlar az uz takımlar değil,saolsun beni yanıltmadı takımın en faydalı oyuncusu ALLAH Nazardan ,hertürlü kaza beladan sakınsın ,aldığı son kuruş euro helal olsun ,ben aynı arzuyu ,isteği rengifo ve groseckidende bekliyorum,[/b][/QUOTE]

gerçek bi yiğidosun kardeşim bunları yazdığın için sağol

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.