![]() |
Biletler satışa çıkarıldı
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://n1310.hizliresim.com/1g/r/tuk6b.jpg[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig´in 9. haftasında Kayseri Erciyesspor´u konuk edecek Sivasspor’umuzun müsabaka biletleri satışa sunuldu. 25 Ekim 2013 Cuma günü saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda, Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak maçın bilet fiyatlarında artış olmazken, taraftarda artış olması bekleniyor. Biletler, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Gişesi'nde satışa başlanıldı. Yiğidoların ilgi göstereceği düşünülüyor. [U]Bilet fiyatları :[/U] Kale arkaları: 5 TL Maraton: 10 TL Vip: 15 TL Misafir takım: 5 TL |
Cevap: Biletler satışa çıkarıldı
Insallah Sivas'taki renkdaslarimiz stadi doldururlar heleki bu fiyatlara dolmasi lazim. Baska nerede görülmüs bukadar ucuz bilet
|
kalın giyinmek lazım havalar soguyor. inş takımımız güzel bir galibiyetle bizleri ısıtır stadta.
|
Eğer SİVASTA yaşayıp vakti olup maça gelmeyen SİVASLIYIM demesin
Cuma günü saatide uygun bilet fiyatlarıda iyi hava şartlarıda kötü değil Ezeli rakibimiz olan G ayserinin takımıyla oynuyoruz daha ne olsun stada gitmek için yeterin şartlar uygun en az 15 bin kişi gelmeli |
Ben sivasta yasayacamda cay dan ucuz bilet alip maca gitmeyecem hemi ?
Boyle yapipta gitmeyenlere sasiyorum benim icin sivassporu canli izlemek bir ruyadir hatta ruyamda goremem bile. Bu macta taraftar stadi doldursun. |
bu resimdeki misafir biletini kim almış ya:)
|
[B]Kayseri takım taraftarlarına maç bileti 5 tl olmamalı. Zaten gelip verdikleri zararı bile karşılamıyor. Bu hafta Trabzon kale arkalarını kendi taraftarına daha ucuza satarken,bizim taraftarın da olduğu tribünün adını değiştirerek daha pahalıya satmış. Bizde böyle bir şey yapmalıyız. O tribünün adı değiştirilip rakip taraftara bileti daha fazla bir fiyattan satmalıyız. Biz hiç bir deplasman da 5 tl den maç izleyemiyorsak onlarda izleyememeli. Hem daha pahalı satıyorlar hem de bileti alırken onca zorluk çıkartıyorlar bizim taraftara. Ben zorluk çıkartalım demiyorum, o durum bize yakışmaz ama mutlaka onların taraftarının oturduğu tribünün adı değiştirilerek fiyatı arttırılmalı.[/B]
|
33000 kişilik stat istiyen yiğido kardeşler şü stadi bi doldurunda haklılığınız ortaya çıksın
|
Şampiyonluğa oynadığımız günlerde ( :( ) laz çocuklarını 3-0 hayro'nun apo 'nun musa' nın golleriyle yendiğimiz bir maç vardı ; o maçtaki seyirci tablosu harikaydıı...keşke her maç öyle olsa bea ! ulen ne güzel ne heyecanlıı günlerdi be ! Allahım yeniden yaşat bize o günleri !
|
[QUOTE=hoğuz;881295]Şampiyonluğa oynadığımız günlerde ( :( ) laz çocuklarını 3-0 hayro'nun apo 'nun musa' nın golleriyle yendiğimiz bir maç vardı ; o maçtaki seyirci tablosu harikaydıı...keşke her maç öyle olsa bea ! ulen ne güzel ne heyecanlıı günlerdi be ! Allahım yeniden yaşat bize o günleri ![/QUOTE]
aynen bende gelmiştim şimdi istanbuldayım ama keşke gelebilsem |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46. |