SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   “Tehlikeli Maç” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37090)

yerliturkuaz 22.10.2013 21:09

“Tehlikeli Maç”

[B][IMG]http://www.sivasspor.tk/wp-content/uploads/2013/10/Cihan_Ozkara.jpg[/IMG]

Ligde bu hafta cuma akşamı Kayserispor Erciyesspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik sorumlu Roberto Carlos, antremandan önce futbolcularıyla saha ortasında 15 dakika süren bir toplantı yaparken sert bir dille uyardı, “İdmandan kaçan ve çok mazeret üreten futbolcu istemiyorum” dedi. Toplantıdan sonra pas çalışması ile başlayan idman daha sonra çift kale maçla sona erdi. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Aatıf ve izinli olan Kamil katılmadı.

CARLOS: “İLK YARI SERT GEÇTİ”
İdmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Carlos, “Trabzonspor karşılaşmasının ilk yarısı biraz sert geçen bir karşılaşma oldu. İkinci yarı üstünlüğü elimize geçirmeyi başardık. Trabzonspor’dan istatistik olarak üstünlüğümüz vardı. İyi işler yaptık. Takım olarak doğru yoldayız” dedi. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına da değinen Carlos, şöyle konuştu:

“TEHLİKELİ MAÇ”

“Benim için açıkçası ligdeki puan durumları çok önemli değil. Çünkü ligin alt sırasındaki takımlar ligin ilk 5 sırasındaki takımlara göre daha iyi bir oyun ortaya koyabiliyorlar. Bunun için Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının tehlikeli ve zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Ona göre ofansif olarak iyi işler yapmaya çalışacağız. Sabırlı oynayacağız. Gereken zamanda golü bulmaya çalışacağız. Asıl önemli olan ise bu karşılaşmayı kazanmamız durumunda alacağımız puanlar ile ligin çok üst sıralarına yükselebileceğiz. Bunun için bu karşılaşma bizim için çok önemli.”

Takımının henüz istediği seviyeye gelmediğini belirten Carlos, son olarak, “Düzelteceğimiz daha çok eksiğimiz var. Bu hem taktiksel, hem fiziksel ve hem de oyun anlamında olacak” dedi.

FUTBOLCULAR İDDİALI

Kaleci Korcan Çelikay, sezon başında düzenli bir şekilde oynamayı hedeflediğini, ama ilk 2-3 hafta bunu gerçekleştiremediğini belirtirken şunları söyledi:
“Daha sonra bana bir fırsat geldi. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdim. Bunun da takıma katkısı oldu. Bu performansım beni de çok mutlu ediyor. Umarım bundan sonra böyle devam eder. Trabzonspor beraberliğinden sonra kendi evimizde 3 puan almamız gerekiyor. Çünkü takım olarak bizim hedefimiz hep üst sıralar. Üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekir. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım kazanan oluruz.”
Sol bek Ziya Erdal ise Trabzon’a en az 1 puanla dönmek için gittiklerini, ancak oyunlarıyla 3 puanı hak ettikyerini düşündrüğünü vurguylarken şöyle konuştu:
“Oyunun her dakikasında oyunu hükmetmeye çalışan bizdik. Kırmızı kart olayına da gelecek olursak. Hakem Fırat Aydunus’un gösterdiği kart doğru. Ben de o pozisyonda sarı kartı hak ettim. Kontra atağı kesmek için yapmış olduğum bir fauldü. Pozisyon sonunda Mustafa Yumlu’nun bana vurduğu bir dirsek var ve kırmızı kartlık bir hareket. Önümüzde Kayseri Erciyesspor karşılaşması var. Sıkıntılı bir durumdalar. Ama iyi takımlar. Karşılaşma kendi sahamızda. Kazanıp daha çok üst sıralarda yer almak istiyoruz.”

Kaptan Kadir Bekmezci ise, “Trabzonspora karşı galibiyeti kaçırdık. Erciyesspor gerçekten kaliteli bir takım. Seyircimizin de desteğiyle iyi futbolla kazanmak istiyoruz” dedi.

[/B]

dedebali58 22.10.2013 21:16

Cevap: “TEHLİKELİ MAÇ”

3 puan bize ilaç gibi olur.

SivasliMuhammed 22.10.2013 21:27

bu maci almaliyiz.erciyes iyi takim dacosta yokken kontra ataklara daha cok dikkat etmeliyiz.ic saha maclarinda cift forvet oynamaliyiz benim ilk 11 böyle kale:korcan
defans :cicinho yakup ümit ve ziya
orta saha: aydin mehdi hakan ve atif
forvet :refik utaka (abdülkadir)

HALIL 22.10.2013 23:09

Bu kamil ne is ?

myyiğido58 22.10.2013 23:11

3 puan hem bizee hemde futbolcularımıza ilaç olur ilaç

hoğuz 23.10.2013 01:01

çift forvetle maça çıkarsak 5-6 rahat yeriz her atak gole döner beyler takımımızı iyi tanıyalım lütfen bizim hızlı bir geri 4lümüz yok ! da Costa - Ümit - Navratil yavaş. Murat hızlı ama kontrolsüz güç :D (Cicinho ve Ziyayı katmıyorum onlar zaten hızlı olmalı ) ortasahamız pas yapan Barça tipi bi ortasaha yumuşak ama ayağa oynayan. bu nedenle 2li mücadelelerde zayıf bir takımız, çift forvetle ortsahada top çeviremeyiz ;) sivas tek forvet 2 ön ortasahayla devam etmeli.bu maç ligde kontratağı en iyi oynayan takımlardan biriyle oynayacağız . Bu nedenle ortasaha ne kadar kalabalık olursa o kadar yakınız 3 puana ! Carlos Allahını kitabını seversen ortasahayı (hakan - adem) yap ! 1 golün garanti, duran toplarda Hakan çok etkili ! adem defansif ortasaha olarak her maç elinden geleni en iyi şekilde yapıyor ben beğenmeyen arkadaşları anlamıyorum ! topu her ayağına aldığında takımı rahatlatıyor evet biraz yumuşak ama garanti oynuyor ! Bu arada Mehdi 30 yaşında diye beğenmemiştim ama adam oynuyor arkadaş !! :)

ELLİSEKİZ 23.10.2013 01:46

Kolay maç yok maalesef...

İpleri sıkı tutmalıyız.

3 puanı alacağız İnşallah...

muspol58 23.10.2013 09:04

rehavete kapılmayalım dikkatli olalım sabrın sonu selamettir,trabzon maçında ilk yarı gördük halimizi bir an önce toparlanmamız lazım trabzon maçındaki gibi her zaman şans bizden yana gülmeye bilir

ihtiyar yiğido 23.10.2013 10:18

Roberto Carlos işi ciddiye almış futbolcularda ciddiye alır rehavete kapilmadan maç bitimine kadar ayni hırsla mücadele edersekki burda seyirci destegi çok önemli maçi rahat kazanırız

Rallim58 23.10.2013 10:23

[QUOTE=ihtiyar yiğido;881423]Roberto Carlos işi ciddiye almış futbolcularda ciddiye alır rehavete kapilmadan maç bitimine kadar ayni hırsla mücadele edersekki burda seyirci destegi çok önemli maçi rahat kazanırız[/QUOTE]

[B]Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir.

En önemli unsurun da "Taraftar baskısı" olduğunu düşünüyorum.

İnşaallah yiğidolarımız bu karşılaşmanın farkına varır, stadyumu doldurur.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57.