SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Son yılların en iyi yiğidosu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37108)

SivasSpor.Com 26.10.2013 10:51

Son yılların en iyi yiğidosu

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=42522&token=77302][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42522&token=77302[/img][/url]

Ligde bu sezon yaptığı 9 maçta 16 puan toplayan Sivasspor, son 5 sezondaki en iyi 9 haftalık performansını sergiledi

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon yaptığı 9 maçta topladığı 16 puanla, son 5 sezondaki en iyi 9 haftalık performansını sergileyen Sivasspor, taraftarına umut verdi.

Ligde dün sahasında Kayseri Erciyesspor’u Aatif Chahechouhe’nin golleriyle 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, çıkışını sürdürdü. Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos’un yönetimindeki Sivasspor, bu galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Son 4 lig maçında Elazığspor, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor’u yenip, deplasmanda Trabzonspor ile berabere kalan Yiğidolar, bu periyottaki başarılı grafikle puanını 16’ya yükseltti. Ligde maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşen Yiğidolar, son 5 sezondaki en iyi 9 haftalık performansını sergiledi.

Süper Lig’de 9 sezondur mücadele eden kırmızı-beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi verdiği 2007-2008 sezonunda ilk 9 haftada 22 puan toplayarak aynı periyottaki en iyi performansını sergilemişti.

AA

burak58as553 26.10.2013 10:53

Cevap: Son yılların en iyi yiğidosu

[B]Trabzon maçında 2 puanı orda bırakmasaydık keşke[/B]

Ferhat06 26.10.2013 11:11

Cicinho İbriciçden formayı kapmış.:DKadir'in kızı çok tatlı,Allah bağışlasın.Çocukları bu sevinçlere katmalıyız,çocuklar bu dünyanın süsüdür.

Yusuf Çevik 26.10.2013 11:11

[QUOTE=burak58as553;881861][B]Trabzon maçında 2 puanı orda bırakmasaydık keşke[/B][/QUOTE]

O maçta fark bile yiyebilirdik,ama altın 1 puan çıkardık oradan.

Dua 26.10.2013 11:29

Kötü oynadigimiz tek Mac Kasımpasa macıydı.
Kayseriyide, Trabzonuda yenebilirdik.

B.DUMANLI 26.10.2013 11:46

Son yillarin degil 1967 yili olan kurulus tarihinden buyana Sivasspor en güzel futbolunu oynuyor.
Sadece bir hatirlatma yapmak istiyorum,oda Hakan Arslan´in dünki Erciyes macinda oyuna girer girmez verdigi süper bir pas varki o kadar olur.Bu cocuk oynamali hemde Kadir´in yerine oynamali.Mehdi KIZAGA cekildi,Adem´den ötürü onda düsüs var.RAFIK iyi bir oyuncu yalniz kosu yollarina top atilamiyor,Adem ve Kadir´de ona bu paslari atacak kabiliyet yok.Mehdi ve Hakan bu takimi ucurur.O vakit Sivasspor daha fazla zevk verir.
Kadir´in fransizca konusmasini takim icerisinde uyum olarak görüyor Carlos galiba buyüzdenmi takima aliyor bilemiyorum.

[B]Kadir takimin zayif halkasi kim ne derse desin.Bal yapan ari degil.[/B]

Carlos bu gercegi gördügü vakit Sivasspor deplasmanlarda bile kazanir.Kadir cok basit paslarla oynuyor.Paslari diklemesine verse Sivasspor daha fazla gol pozisyonlarina girecek.Paslari devamli yanlamasina veriyor buda takimin hizini kesiyor.

BOUN 26.10.2013 11:57

Son yılların değil, tüm zamanların en iyi takımı. Futbol olarak, kadro olarak, yıldız isimler olarak...

Futbol olarak en iyisi, çünkü topa sürekli hakim olmak isteyen, topla oynamaktan korkmayan, her iki kanattan da ayağa paslarla çıkan, orta sahasında top dağıtımının zirve yaptığı, şişirme toplarla atak yapmaya çalışan takım anlayışını tamamen terk etmiş bir Sivasspor var. Geçen hafta Trabzon maçının son on dakikasına geldiğimizde Trabzon'un başarılı pas sayısı yaklaşık 240 iken Sivasspor'un ki 500'e yaklaşmıştı. Maç sonunda belki 600'e yaklaşmıştır. Topla oynamaktan korkmamak, rakibe bakmaksızın maçı domine etmek budur.

Kadro olarak en iyisi, kalede Korcan, sağ kanatta Cicinho-Burhan, solda Ziya-Aydın, defansın göbeğinde Da Costa-Ümit orta sahada Kadir-Mehdi, forvet arkasında Atıf ve forvette Djebbur isimlerinden oluşan ilk 11'de hangi futbolcuyu bu takım için yetersiz görüp daha iyisini isteyebilirsiniz ki?!?!

Yukarıdaki 11'e ek olarak kenarda duran ve alternatif olarak bir takım yapılıp ligde oynatılsa ne olur diyeceğimiz isimlere bakalım: Borjan-Nihat, Navratil-Murat Akça, A.Dereli-Grosicki, Eren-Utaka, Adem-Hakan, Cihan-Abdulkadir!!! (He bir de Rengifo var, onu bilerek yazmadım, kenarda nazar boncuğu olarak dursun :) ) Sadece bu adamları alternatif takım yapıp ligde oynatsan ilk 8 garanti! :)

Kadro zenginliğine bakar mısınız! Muhteşem bir takım, muhteşem bir hoca, muhteşem bir başkan!

Bu sene tevazuya gerek yok, deplasmanlarda bile galibiyet alamadığımız vakit kendimizi başarısız olmuş sayalım! Bu kadronun içeride-dışarıda kazanması normal, normal olmayan puan kaybetmesidir!

sivaslıadem 26.10.2013 12:57

diğer puan kayıpları bir tarafa...
Ilk hafta kayseriye verdiğimiz 3 puan hala içime oturuyor
Takım o dönemde birbirine alışmamışti tam olarak
Ve burda carlosun oyuncu değiştirmemesinin inceliğini görmüş oluyoruz
Şimdi ise değiştirmeye başladı
Tek beğenmediğimiz tarafı hakanı oyuna çok geç alması
Hakan bu takımda daha fazla yer almalı
Ilk 11i fazlasıyla hak ediyor
Onun haricinde carlos ilk geldiğinde kafamda bulunan soru işaretlerinin hepsini giderdi
Beklentilerimizi tekrar yükseltti
Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz
Sıra taraftar olarak bize geldi
Bu takım daha fazla desteği hak ediyor
Elimizdekinin kıymetini iyi bilelim
Kaybedince anlayanlardan olmayalım

ahmet ali 26.10.2013 13:32

[QUOTE=B.DUMANLI;881868]Son yillarin degil 1967 yili olan kurulus tarihinden buyana Sivasspor en güzel futbolunu oynuyor.
Sadece bir hatirlatma yapmak istiyorum,oda Hakan Arslan´in dünki Erciyes macinda oyuna girer girmez verdigi süper bir pas varki o kadar olur.Bu cocuk oynamali hemde Kadir´in yerine oynamali.Mehdi KIZAGA cekildi,Adem´den ötürü onda düsüs var.RAFIK iyi bir oyuncu yalniz kosu yollarina top atilamiyor,Adem ve Kadir´de ona bu paslari atacak kabiliyet yok.Mehdi ve Hakan bu takimi ucurur.O vakit Sivasspor daha fazla zevk verir.
Kadir´in fransizca konusmasini takim icerisinde uyum olarak görüyor Carlos galiba buyüzdenmi takima aliyor bilemiyorum.Kadir takimin zayif halkasi kim ne derse desin.Bal yapan ari degil.
Carlos bu gercegi gördügü vakit Sivasspor deplasmanlarda bile kazanir.Kadir cok basit paslarla oynuyor.Paslari diklemesine verse Sivasspor daha fazla gol pozisyonlarina girecek.Paslari devamli yanlamasina veriyor buda takimin hizini kesiyor.[/QUOTE]
Katılıyorum.Bana görede Kadir bu takımın en zayıf halkası..Ancak Rıza Çalımbay'ın da değişmezi idi..Demek ki teknik adamlar olaya bir başka gözle bakıyorlar...
Mehdi'yi beğenmiyorum.Hakan daha verimli olur diye düşünüyorum ama oynatılmıyor..
Rengifo ve Grosicki'den de bazı maçlarda faydalanılmalı... tamamen bir kenara atılacak futbolcular değiller..
Son olarak baştan beri ısrar ettiğim fikrimi yazmak istiyorum.Defansta Navratil Costa'dan daha iyi.... özellikle deplasman maçlarında Costa nın yerine oynatılmalı....

ihtiyar yiğido 26.10.2013 13:42

dikkat ederseniz takım her geçen gün daha iyiye gidiyor fakat defansta problemlerimiz var kayseri erciyesspor'un ofsayt diye sayılmayan golü aslında ofsayt değildi bu bizim defansın malesef açık verdiğini gösteriyor defans biraz daha oturması lazım ozaman bakın seyrine doyumsuz bir takım olacak inşALLAH

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:46.