![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42640&token=37993[/IMG]
Lig'de 42 gündür mağlubiyet almayan Sivasspor'un deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Aatıf perdeyi açtı Antep baklavası dolu tepsiyi alıp Aslan Hakana vererek iki golde sen at perdeyi ben kapatırım deyip bu datlıları benden yiğidolara dağıt dedi 4-0 lık güzel bir galibiyetle biz yiğidolarında ağzı tatlandı..
Roberto Carlos Hakanı oyuna tam zamanında aldı Aslanda yapacağını yaptı. Antebi Antepte darmadağın eden Muhteşem Sivassporu'mu tebrik ederim. Maçın sonlarına doğru sahaya ne varsa atan Antep taraftarlarınada dört dörtlük bir ders verdik...Beter olun Beterrr...[/B] |
İbrahim Sürgülü'nün oyuna girmesi de benim için ayrıca güzel oldu. Umarım ilerde takıma monte olur.
Hakan Arslan'ı tebrik ederken Kadir'in de bu takımda her zaman önemli olduğunu ifade etmek isterim. |
Devamı Bursa'ya diyelim ;)
|
[B]Sivas köftesinin üzerine antep baklavası çok güzel oldu.
Tebrikler Sivasspor'um tek kelime ile mükemmel oynadık.....[/B] |
Böyle 4 4'lük maç seyretmekte güzel oluyor yani:):)
|
hahaaaaayyyyyyyyyyyyytttttttttttt..................3. sıradayızzzzzz
|
[B]Hani 2010'da hiçbir iddianız yok iken Sivasspor'a karşı sezonun en iyi oyununu oynayıp attığınız gollerden sonra deliler gibi seviniyordunuz..
Beşiktaş için oynamıştınız,bizi şampiyonluktan eden maçtır belki de o 2-1'lik maç Hadi şimdi de sevinin.. Tv'de yönetim istifa sesleri duyarken ne zevk aldım bilemezsiniz ! Beter olun. [/B] |
Hakan Arslan bundan sonra Forvet oynasin.
|
Biz kime oynadik? Unutum yaw heralde sivasspor antremanimi izledim tek duydugum sivasspor ve sivassporun oyuncularin isimleri :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |