![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41762&token=10812[/IMG]
Sivasspor ile Bursaspor arasında 09 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 19:00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu. [B]Bilet fiyatları şöyle:[/B] Kale arkası 5 TL Maraton 10 TL Vip 15 TL Misafir takım (Kale Arkası) 5 TL olarak belirlendi. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
[B]Hadi bakalım Yiğidolar hep destek tam destek.[/B]
|
[B]Sivasta olan gerçek Sivasspor sevdalılarına hadi bilet alın bu maça gidin demeye bence hiç gerek yok.
Takımın oynadığı o muhteşem futbolu aldığı güzel sonuçları görmeyip mazeretsiz stada gitmeyene yapacak birşey yok.[/B] |
Saldirinnn bilet kalmasinnn
yigidoolara yakisani yapin |
saldır sivasspor'um kalmasın şu biletler ne anlamadım her insan bbir paket siara parası bulabilirken neden bilet alamaz ki?
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[B]"Barcelona maçına bir iki" diye bağıran gencin alnından öpüyorum...
Bilet gişesinin yanında, taraftarı bilet alması yönündeki, sesli söylemi etkilemedi değil...[/B] |
gene caydan ucuz bilet :mad::mad::mad::mad:
orda olabilseydim her maca giderdim |
Taraftar olarak şapıyonluğa inanıyorsak ve istiyorsak lütfen biletleri alıp stadyum'u ful dolduralim biz taraftar olarak vazifemizi yapalım sonrada futbolcularımızdan bekliyelim
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;883327][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41762&token=10812[/IMG]
Sivasspor ile Bursaspor arasında 09 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 19:00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu. [B]Bilet fiyatları şöyle:[/B] Kale arkası 5 TL Maraton 10 TL Vip 15 TL Misafir takım (Kale Arkası) 5 TL olarak belirlendi.[/QUOTE] arkadaşlar ne var bu bilet fiyatlarında çkmu zor acaba keşke bende olsada 5 10 arkadaşıma alabilsem ama yok haydı yigidom maça |
[B]Bence bu maçta GAR tarafının tamamı Havuz tarafının yarısı dolacak.
Temennim tamamen dolması yönünde.İnşallah tamamen dolar..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:37. |