![]() |
Antep'te Uygun dönemi bitti
Kulüpten yapılan açıklamada, Bülent Uygun'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.
[IMG]http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/b/bulentuygun640antrenman_b.jpg[/IMG] Spor Toto Süper Lig'de iyi günler geçirmeyen Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un görevi sona erdi. Son olarak Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Gaziantepspor, Süper Lig'de dört maçtır kazanamayarak 16. sıraya kadar geriledi. Bugün bir araya gelen Gaziantepspor yönetim kurulu, Uygun ile yaptığı görüşme sonrasında tecrübeli teknik adamın mevcut sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Kırmızı siyahlı ekibin resmi sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ile Başkanımız İbrahim Kızıl?ın yaptığı görüşmeler sonucunda, gerek Gaziantepsporumuzun gerekse de Hocamızın daha fazla yıpranmaması için mevcut sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir. Kulübümüz ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiğimiz Profesyonel Futbol A Takım Teknik Direktörü Sayın Bülent Uygun ve Ekibine Kulübümüze yapmış oldukları hizmetler için teşekkür eder, kendilerine bunda sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur, |
Cevap: Antep'te Uygun dönemi bitti
G.Antep taraftari aslinda yönetimden memnun degil,Sivas macinda yönetim istifa diye bagirdilarya.
Kadrolarinda hayat yok bugün bir Cenk Tosun kimki milli takima kadar yükselebiliyor,yönetim gerekli transferleri yapmazsa Bülent Uygun ne yapsin.Hoca ili iliskiyi kesmek herseyi düzeltmezki,balik bastan kokmus zaten.Dahada beter olsunlar. |
[B]Gene gelemeyecek SİVAS'a
Yazık bak şimdi çok üzüldümm.:):)[/B] |
süperligdeki takımların hali ortada bursa lig başlamadan değiştirdi elazıg değiştirdi kayserinin teknik direktörü ve son olarak bülent uygun istifa etti fuat çapa ve samet aybaba da sallanıyor bence lig başlamadan carlos 10.haftayı görmez sivas düşer diyenler ahkam kesmemek gerektiğini anlamışlardır umarım. Bana göre bu bizim yönetimimizin başarısıdır. Allah Mecnun başkanı başımızdan eksik etmesin
|
Iki taraf icin hayirli olsun.
|
Yorumsuz............!
|
[b]öncelikle şunu belirtmek lazım ,bülent uygun sivassporun süperlige çıkmasında ,ligde kalmasında ,avrupa kupalarına katılmasında ,şampiyonluğa oynamasında ve yaptığı yanlış kadro revizyonuyla düşme hattında mücadele etmesinde başroldeki insandır,eleştiri yapacak arkadaşların bunları dikkate almalarını diliyorum,sivasda başarılı olupda başka takımlarda başarılı olan bir hocayı hatırlamıyorum,sivassporu 3.ligde şampiyon yapan murat özgen şimdi nerelerde bilen yok,bizi lige çıkartan ismail kartal bizden sonra çalıştığı hertakımdan kovuldu kapağı tekrar fb ye attı,bizde başarılı sezonlar geçiren bülent uygunda çalıştığı tüm takımlardan kovuldu ,üzüntüm sadece bülent hocayadır ,antepin 3.lige kadar yolu var,sivas gibi bişehirde başarılı olupda antep gibi şehirde niye başarısız olmanın iyi irdelenmesi lazım,ibrahim kızıl ile mecnun başkanın arasındaki adamlık farkını,iki şehir taraftarı arasındaki kalite farkını iyi bilmeklazım ,keramet hocada değil şehirdendir,ayrıca ömrüm boyunca şuna inanırım haram paralar eninde sonunda bişekilde çıkar ,bu ligde memleketi hortumlayan,esrar eroin paralarını aklamak için başkan olan,yasadışı yollardan kazandığı paraları aklamak için başkan olan,açık açık şike yaparak sivassporun yada başka takımların hakkını gaspeden takımlar şimdi nerelerdeyse antepte onların kaderini paylaşacaktır, bu kaçınılmaz bülent uygun hocaya geçmiş olsun,antepede düştüğü yere kadar yolu açık olsun diyorum[/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;884165][b]
............................ sivasda başarılı olupda başka takımlarda başarılı olan bir hocayı hatırlamıyorum, .............................[/b][/QUOTE] [B]Burada, teknik ve idari kadroyu bahsetmişiniz, ilave olarak Sivassporumuzda zirve yapan futbolcuları da ekleyebeliriz. Sivas futbol kenti, sivasspor futbolcu okulu olarak bakanların başardığı bir kulüptür SİVASSPOR.[/B] |
[QUOTE=34MUAMMER58;880856][b]şunları belirtmek istiyorum,sivas şehri ve sivasspor, işi ,amacı sadece top oynamak, oynatmak isteyen hem teknik direktör hem de futbolcular için cennet sayılır,bu takım ismini cismini bilmediğimiz kaç futbolcuyu ,teknik direktörü piyasa çıkarttı ,sivasdan gidipde başka takımlarda oynayamak isteyen hiçbir teknik direktör ve futbolcu başarılı olamamıştır,[/b][/QUOTE]
[b]daha önce çok yazmıştım bu takımda yıldız olan hiçbir futbolcu ve teknik direktör başarılı olamadı tek tek isim yazmamın anlamıyok doğru dediniz[/b] |
Bülent UYGUN 12366456665662336965 kez istifa etti bakalım ne zaman geri dönecek :)))bayrağı İbrahim Akın'a devretti
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26. |