SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Aydın Karabulut'un Sözleşmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37171)

tavatir 10.11.2013 22:37

Aydın Karabulut'un Sözleşmesi

Son dönemde en fazla dikkat çeken oyuncularımızdan Aydın Karabulut'un sözleşmesi TFF verilerine göre 2014 Mayıs ayında bitiyor görünüyor.

Bu konuda önlem alınmalı diye düşünüyorum. Ayrıca Grosicki'nin durumu da devre arasına kadar belli olmalı.

DoomsDay58 10.11.2013 22:38

Cevap: Aydın Karabulut'un Sözleşmesi

Aydın takımda kalacaktır. performansından herkes memnun ayrıca yerli. gitmesi için hiçbir sebep yok

asabibaba 10.11.2013 22:44

[QUOTE=DoomsDay58;884224]Aydın takımda kalacaktır. performansından herkes memnun ayrıca yerli. gitmesi için hiçbir sebep yok[/QUOTE]

[B]Bir sebeb yok bir çok sebeb var gitmesi için .... İT takımları 1 .....2 si para...3.yabanacı sayısının azalması ile yerlinin kalitelisinin daha da değerlenmesi ve İstanbulun cazibesi v.s v.s beni ürtüken ve tedirgin eden sebebler bunlar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez[/B]

HALIL 10.11.2013 22:46

aydin kalacaktir bence takima iyice isindi

münihli_58 10.11.2013 22:46

[B]Umarim Aydinla 2 veya 3 senelik sözlesme imzalanir ve yildizini parlatinca yüksek bir miktara satabilme ihtimalimiz olur..

Ayrica yönetim Erman ve Eneramo olayindan sonra gözünü acmistir Grosicki konusunu fazla uzatmayip devre arasinda yollarimizi ayiracaktir, Eneramo ve Erman gibi sonraya birakilirsa yine bonservissiz gidecek ve biz yine birsey kazanamayacagiz o yüzden devre arasinda para karsiliginda yollari ayirmak en hayirlisi, cünkü Kamil olayi kafasinda bitirmis bize yaramaz artik sadece zarar verir
Hemde yabanci kontenjani bosalir[/B]

MeXeS58 10.11.2013 22:49

[B] aday kadroya aydın cagırılmıs tebrik edıyorum aydıni ancak ziya ve umitte en az aydın kadar hak edıyordu milli takımı [/B]

bahbaba58 10.11.2013 22:50

[QUOTE=asabibaba;884229][B]Bir sebeb yok bir çok sebeb var gitmesi için .... İT takımları 1 .....2 si para...3.yabanacı sayısının azalması ile yerlinin kalitelisinin daha da değerlenmesi ve İstanbulun cazibesi v.s v.s beni ürtüken ve tedirgin eden sebebler bunlar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez[/B][/QUOTE]

Giderse aydın kaybeder SİVASSPOR değil
SİVASSPORDAN giden hiç bir futbolcu gerçek performansını sergileyemedi
Erman blica eneramo sezer badur hepsi daha kötü durumdalar şimdi ...
Aydın sekiztaşta oynadığında kim nasıl hafızalarında yer edindi bide SİVASSPORDA oynadığında nasıl hafızalarda yer edindi ...
biz kaybetmeyiz futbolcu kaybeder böyle seçim yaparsa...

58YIGIDO58 10.11.2013 23:00

Kesinlikle ama kesinlikle aydin sivasspor da kalmali süpeeerrrr topcu sözlesmesi uzatilmali

cemahmety 10.11.2013 23:12

Aydın'ın akıllı çocuktur, Erman'ın Eneramo'nun halini geçmişte gördü zaten kendi kariyerinde de Bir başarısız Beşiktaş macerası var bu yüzden kulübümüz sözleşme uzatma teklif ettiğinde kabul eder. Ama 4 takımın menajerlerinin oyunlarına gelmeden sözleşme teklif etmemiz lazım

ihtiyar yiğido 11.11.2013 00:04

Mümkün oldugu kadar takımın iskeleti ile fazla oynanmamalı çünkü takım oturdu oyuncuların birbirlerine uyumu iyi eldeki oyunculari daha iyisini bulana kadar tutmalı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51.