![]() |
Aydın Karabulut'un Sözleşmesi
Son dönemde en fazla dikkat çeken oyuncularımızdan Aydın Karabulut'un sözleşmesi TFF verilerine göre 2014 Mayıs ayında bitiyor görünüyor.
Bu konuda önlem alınmalı diye düşünüyorum. Ayrıca Grosicki'nin durumu da devre arasına kadar belli olmalı. |
Cevap: Aydın Karabulut'un Sözleşmesi
Aydın takımda kalacaktır. performansından herkes memnun ayrıca yerli. gitmesi için hiçbir sebep yok
|
[QUOTE=DoomsDay58;884224]Aydın takımda kalacaktır. performansından herkes memnun ayrıca yerli. gitmesi için hiçbir sebep yok[/QUOTE]
[B]Bir sebeb yok bir çok sebeb var gitmesi için .... İT takımları 1 .....2 si para...3.yabanacı sayısının azalması ile yerlinin kalitelisinin daha da değerlenmesi ve İstanbulun cazibesi v.s v.s beni ürtüken ve tedirgin eden sebebler bunlar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez[/B] |
aydin kalacaktir bence takima iyice isindi
|
[B]Umarim Aydinla 2 veya 3 senelik sözlesme imzalanir ve yildizini parlatinca yüksek bir miktara satabilme ihtimalimiz olur..
Ayrica yönetim Erman ve Eneramo olayindan sonra gözünü acmistir Grosicki konusunu fazla uzatmayip devre arasinda yollarimizi ayiracaktir, Eneramo ve Erman gibi sonraya birakilirsa yine bonservissiz gidecek ve biz yine birsey kazanamayacagiz o yüzden devre arasinda para karsiliginda yollari ayirmak en hayirlisi, cünkü Kamil olayi kafasinda bitirmis bize yaramaz artik sadece zarar verir Hemde yabanci kontenjani bosalir[/B] |
[B] aday kadroya aydın cagırılmıs tebrik edıyorum aydıni ancak ziya ve umitte en az aydın kadar hak edıyordu milli takımı [/B]
|
[QUOTE=asabibaba;884229][B]Bir sebeb yok bir çok sebeb var gitmesi için .... İT takımları 1 .....2 si para...3.yabanacı sayısının azalması ile yerlinin kalitelisinin daha da değerlenmesi ve İstanbulun cazibesi v.s v.s beni ürtüken ve tedirgin eden sebebler bunlar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez[/B][/QUOTE]
Giderse aydın kaybeder SİVASSPOR değil SİVASSPORDAN giden hiç bir futbolcu gerçek performansını sergileyemedi Erman blica eneramo sezer badur hepsi daha kötü durumdalar şimdi ... Aydın sekiztaşta oynadığında kim nasıl hafızalarında yer edindi bide SİVASSPORDA oynadığında nasıl hafızalarda yer edindi ... biz kaybetmeyiz futbolcu kaybeder böyle seçim yaparsa... |
Kesinlikle ama kesinlikle aydin sivasspor da kalmali süpeeerrrr topcu sözlesmesi uzatilmali
|
Aydın'ın akıllı çocuktur, Erman'ın Eneramo'nun halini geçmişte gördü zaten kendi kariyerinde de Bir başarısız Beşiktaş macerası var bu yüzden kulübümüz sözleşme uzatma teklif ettiğinde kabul eder. Ama 4 takımın menajerlerinin oyunlarına gelmeden sözleşme teklif etmemiz lazım
|
Mümkün oldugu kadar takımın iskeleti ile fazla oynanmamalı çünkü takım oturdu oyuncuların birbirlerine uyumu iyi eldeki oyunculari daha iyisini bulana kadar tutmalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51. |