![]() |
Yiğido Hotz'e Sürpriz
[IMG]http://j1311.hizliresim.com/1h/g/ujjr0.jpg[/IMG]
Sivasspor.com sitemiz üyesi olan Sivasspor sevdalısı Alman vatandaşı Jurgen Hotz'e canlı yayında forma hediye edildi. Moderatörlüğünü Mustafa Ateş'in yaptığı TV58'de yayınlanan Sporaktif proğramına konuk olan Alman vatandaşı, Sivasspor fanatiği Jurgen Hotz canlı yayında, adına yapılan Sivasspor forması hediye edildi. Kendi adına dizayn edilen 58 numaralı formayı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Jurgen Hotz, hediye için teşekkürlerini ileterek, "Sivasspor sevgim Sivas halkını da yakından görmeme vesile oldu. Seneye ailemle gelmeyi düşünüyorum. İlgi gösteren tüm yiğidolara teşekkür ediyorum" dedi. Bilindiği gibi Jurgen Hotz, Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanua şehrinden, Sivas'a gelerek, 4 Eylül Stadyumunda Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasını izlemişti. [B]Sivasspor.com özel haberi.[/B] |
Cevap: Yiğido Hotz'e Sürpriz
[B]
Tebrikler Hotz, güle güle git, yine bekleriz... Çongar'lılar, Stadyumda özel pankartla Hotz'e sevgi gösterisinde bulunmuşlardı.. Alman vatandaşı olan Jurgen Hotz, bilmediği, tanımadığı bir il takımına sevdalanıp yollara düşerken, Sivas'ta olup GELMEYENLERE üzülmemek elde değil.[/B] |
Helal Olsun Hotz,ne adammışsın sen.
|
Umarim Alman Yigido Hotz Sivas'ta güzel günler gecirmistir.
Özellikle Mustafa Ates ve TV58'in Jürgeni programa davet edip forma hediye etmesi ayri bir incelik. Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum. |
helal olsun jürgen'e.
sivaslı olup,istanbul takımı yalakalığı yapanlar jurgeni görünce utandılar mı acaba.. |
sampıyon olalım ispanyadan bıle taraftarlarım cıkar
|
[B]Güle güle kullan hotz hayırlı olsun [/B]
|
Duman'ın Yürek adında klibini izlemenizi tavsiye ederim.Bir süpriz de klipte var.Ben çok şasırdım ve gururlandım.
|
PES 2010 sag olsun
yoksa ne sivassporu bilecekti nede buralara gelecekti belkide1.FC Nürnbergsporu tutardi :) |
Jürgene sahib ciktiklari kadar bide
sivasspor camiasi taraftarlarin istedklerini yerine getirsede fena olmaz bi almanin gönlü aldilar forma verdiler ben bile kiskandim ben bi sivasspor store acilsin diye senelerdir yalvariyorumki formami kendim alayim diye almanyada kaldigim icin ama jürgene yinede helal olsun yabanci takimin fanatigi olmus sivassporun oynadigi futbol kalitesiyle camiasnin yaptigi islerin kalitesiyle birbiriyle kiyaslanamaz futbolumuz sampioyn olcak kadar var camianin yaptigi isler 2.lig takimi gibi sivassporda calisan biri hicmi ileriye adim atmaz biraz istanbul takimlarinin store larindaki ürünlere bakin da birseyler yapin internet üzeri store acin gerci acilacakta ama yurt disinada kargo yapilacakmi cok ama cok merak ediyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |