![]() |
[b]Yeniceriler ve Cilginlar58 grubu 58 Taraftarlar Dernegi catisi altinda "YENiCERiLER" adi ile birlesmistir..Tum Sivasspor camiasina hayirli olmasi dilegiyle..[/b]
|
en iyisi oldu...
____________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
Bak gardas,
ne güzel bir müjdeli bir haber verdin bize. Bu demek oluyorki artik Sivasspor taraftarlari birlik sergileyecekler. Madem birlesicektiniz ne gerek vardi bunca lüzumsuz gerilime? Neyse artik sizlere basarilar diliyorum. Biz maalesef ancak sizlere sadece sanal destek verebiliyoruz. Cünkü cook uzaklardayiz. Ama inanin bu sanal destek sayesinde dünyadaki tüm taraftarlarda sesini duyurma imkani bulmus oluyor. Öyle digilmi? :wink: |
OLAY BU GARADSLAR BU GÜZEL HABER...HERKEZ BİLİYORKİ SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK..HAYIRLISI OLSUN..NEDE OLSA HERŞEY SİVAS İÇİN.
|
dogru olani buydu zaten !
tebrikler !!!! bizede bu yakisir zaten, artik birlik beraberlik zamani sivas ne cekdiyse hep bu ayrimcilik yüzünden cekdi !!! süper bir haebr gecerkten ! bu birlesmeyi saglayanlara sonsuz tesekkürler !!! bu habere en sampiyonluk kadar sevindim desem yalan olmaz !!! helal olsun sizlere !!! [u][b]insallah ebediyen kalir bu birlesme !!![/b][/u] gardaslar gardasdir !!! |
[quote=RüstüElmas]Bak gardas,
ne güzel bir müjdeli bir haber verdin bize. Bu demek oluyorki artik Sivasspor taraftarlari birlik sergileyecekler. Madem birlesicektiniz ne gerek vardi bunca lüzumsuz gerilime? Neyse artik sizlere basarilar diliyorum. Biz maalesef ancak sizlere sadece sanal destek verebiliyoruz. Cünkü cook uzaklardayiz. Ama inanin bu sanal destek sayesinde dünyadaki tüm taraftarlarda sesini duyurma imkani bulmus oluyor. Öyle digilmi? :wink:[/quote] [color=red][/color][size=6][/size] HAYIRLI UGURLU OLSUN ZATEN TEK DILEGIMIZDE BUYDU |
Iste birlik iste beraberlik diye buna derler Yakisanida budur.
Sizler örnek olmaniz gerekiyordu vede bunu cümle aleme gösterdiniz vede göstereceksiniz inanninki canakkale macinda sizleri gördük. Bizler yurt disindaki sivassporlu taraftarlar olarak inaninki cok gururlandik sizleri bir arada görünce dedimki ISTE TARAFTAR ISTE TAKIM baska diyecek bir sey bulamiyorum. Yanliz benim bir tavsiyem var sizlere bir taraftar olarak aslinda bu topicte yeri degil ama sizlerden bir taraftar olarak sunu danismak istiyorum sizler yönetimle devamli irtibat icerisinde olabiliyorsunuz acaba mac saatlerinde stadyuma cekirdek sokulmamasini rica etseniz sadece sizlerin tezahürati yeterli olmuyor. Belli taraftar guruplarinin disindakilerin sadece cekirdek vede baska kuruyemis cesitleriyle oyalandiklarina sahit olduk televizyonda inaninki bu duruma özüldük ama sizler taraftar guruplari olarak bunun üstesinden gelirsiniz en azindan mac saatlerinde tesekkürler |
Çok güzel,demek ki istenince oluyormuş.İlk sınavınızın yeri,tarihi ve saati:Kocaeli İsmet Paşa stadı-5 şubat 2005-saat 13:30
Haydi bakalım kolay gelsin :) (elbette biz SİVAS dışında ki taraftarlarda her zaman deplasmanlarda yanınızdayız...) ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Haıyrlı uğurlu olsun. inş herşey istediğiniz gibi olur .BaŞaRıLaR.
|
SİVASSPORUMUZ İÇİN VE YİĞİDOLARIMIZ HAYIRLI OLSUN.ANTALYA DAN TÜM YİĞİDOLARA SELAMLAR...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57. |