![]() |
Sivasspor, renk katacak
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42768&token=27759[/IMG]
Yarın İstanbul Feshane'de başlayacak olan Sivas Günleri'ne Sivasspor da renk katacak. Sivaslı'ları bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Sivas Günleri bu yıl daha coşkulu ve renkli geçeceğe benziyor. İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Erdem, Cuma günü başlayacak olan Sivaslı'lar günleriyle ilgi bilgiler verdi. Erdem, Sivas günlerine Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolcuların gelmesi için Başkan Mecnun Otyakmaz'la görüştüklerini belirterek ''Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayıp hem kendisini, hem de Teknik Direktörümüz Roberto Carlos'la futbolcularıda orada görmek istediğimizi söyledik. Mecnun bey, böyle bir organizeye seve seve katılacağını, Teknik Direktör ve futbolcularında geleceğini söyledi. Bu bizi çok mutlu etti. İstanbul'daki bütün Sivaslı'ları Cuma gününden itibaren Feshaneye bekliyoruz'' dedi. Yarın saat 14.00'de Carlos ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşecek açılıştan sonra cumartesi günüde Galatasaray-Sivasspor maçına gitmek isteyen Sivaslılar için stada ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği de öğrenildi. |
Cevap: Sivasspor'da renk katacak
yarın turşuyu kapan gelir, ne sivastan sivas köftesi, ne kelle, ne etli pide getiren olur. standlarda feshanede hep aynı adamlara kiralanıyor. SİVAS günleri aynı stand, trabzon günleri aynı stand, konya, amasya,tokat illerin adı değişiyor stand sahipleri aynı.
|
Cevap: Sivasspor'da renk katacak
Cumartesi formamı atkımı giyer fesanenin yolunu tutarım ..;)
|
Cevap: Sivasspor, renk katacak
Sınavlarımdan dolayı haftaya İstanbul'da olacağım keşke açılışa gidebilseydim :mad:
|
Acilisin cuma gunu olmasi kimseye uymaz Benim ev feshaneye 20 dk mesafede c.tesi feshaneden maca gidecegim o halde islallah otobus kacta kalkiyor onun bilgisini paylasilirsaddaha iyi olur. Feshaneye gelecek arkadaslar olabildigince erken yola ciksin daha onceki sivas gunlerinde mutis trafik oldu geleceklerin dikkatine..
|
Haydi istanbuldaki yiğidolar gösterin sivasspor aşkını..
|
İstanbuldakileeeeeeeeeerrrrr .Size sesleniyorlaaarr:)
|
Allah ızın verırse dıger sıvastakı fırmalar gibi bizde orda olucaz.Tabi ki ben geliyorsam en buyuk sıvasspor a yer verende bizim yer olacaktır emın olun..Bu arada sivasdan koftecısı sucukcusu kebapcısı sıvastan cok gıden olacak.
Herkesı beklıyorum sıcak çermiğe yapılacak olan Termal standına bilgi için yazabılırsınız =) |
evet ıstanbulda yasayan yıgıdolar ben sancaktepden gelecegım herkes gelmelı fedakarlık yapmak lazım
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=42773&token=44340][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42773&token=44340[/img][/url]
[B][I]Bağış: Sivasspor, Galatasaray Karşısında Bu İşi Bitir.[/I][/B] [B]Sivas Günleri etkinliklerine katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a ceviz ve bal ikram etti. Bağış, “Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedik. Sivasspor yarın, Galatasaray karşısında Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” dedi. Sivas Platformu tarafından düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Sivas Günleri, Feshane’de kapılarını ziyaretçilere açtı. Sivas Günleri’nin açılışına AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ile tanıştığını anlatan Bakan Bağış, “İsmail Başkan da dedi; ‘Galatasaraylı olmama rağmen Sivasspor’un yarın Galatasaray’ı yenmesini ümit ediyorum’ diye. Sadece ümit etmekle kalmadı, Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedirdik. Sivasspor Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” diye konuştu.[/B] CHA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54. |