![]() |
Arena'da hakem kıyımı vardı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42775&token=52104[/IMG]
Bülent Yavuz, Galatasaray-Sivasspor maçının hakemi Halis Özkahya'nın performansını değerlendirdi Türk Telekom Arena'da hakem kıyımı vardı... Maçın başından sonuna kadar verilen ve verilmeyen penaltılar, kırmızı kartlar, sarı kartlar ve fauller o kadar çok fazlaydı ki, hakem bile şaşırdı. Maç avcunun içinden kayıp gitti. Kontrolü kaybetti, maç kendi kendine oynandı. Verilen kararların çoğu yerini bulmadı. Hakem adına çok üzüldüm. Hakemlik kurumu bunları hak etmiyor. MHK Başkanı Zekeriya Alp, Halis'e çok güveniyordu. Önemli hatalar yapmasına rağmen, maç vermeye devam etti. Ama hakem başkanının güvenini de maalesef boşa çıkardı. Oyunun hemen başında Eren'in Eboue'ye attığı dirsek, dudak patlattı. Karşılığı kırmızı kart ve penaltı olmalıydı. Hakem Patagonya'da bile hatta sokakta hakemlik yapanların bile rahatlıkla vereceği bu kritik kararı veremedi. Tam bir skandal. [B]Galatasaraylılar hakemi sallamaya başladı. Hakem de etki ve baskı altına girdi. Selçuk İnan, Aydın Karabulut'a yüzde yüz faul yapıyor. Gözler hakemi ararken, hakem oralı bile değil. Burak aldı, götürdü ve gol yaptı. Hakem penaltının sanki karşılığını böyle verir gibiydi. Bu kez Sivasspor, hakemin etrafında döndüler. Hakem iyiden iyiye maçtan koptu. Dany'nin ikinci sarıdan atılması doğruydu. Ama Sivassporlu Ümit'in ikinci sarıdan atılması tam bir skandaldı.[/B] [B]Galatasaray'ın ilk penaltısına bir şey demiyorum. Hakemin kararı bence doğru. Ama ikinci penaltısı evlere şenlikti. Acemi hakemler bile buna penaltı vermez çünkü Sivassporlu oyuncunun müdahalesi açıkça topaydı. Da Costa'nın atılması da bu yanlış penaltının eseriydi. Hangi vicdana sığacak bilemiyorum.[/B] |
Cevap: Arena'da hakem kıyımı vardı
[B]Maçı birkaç arkadaşımla beraber galatasaraylıların çoğunlukta olduğu bir ortamda izledim, maç bitti hakemin kötü yönetimini eleştirerek eve döndüm biraz sonra kapı çaldı hakem Halis Özkahya nın cebinde bir kırmızı kartı kalmış onuda bana gösterdi sonra çekip gitti...Ne olduğunu anlayamadım Halis hoca dememe kalmadan gözden kayboldu....[/B]
|
[B]Halis Özkahya[/B]:Takım olarak maça iyi hazırlandık.Amacimiz 3 puandı. Galibiyetimizi taraftara armağan ediyoruz.
|
[QUOTE=Salim58;885774][B]Maçı birkaç arkadaşımla beraber galatasaraylıların çoğunlukta olduğu bir ortamda izledim, maç bitti hakemin kötü yönetimini eleştirerek eve döndüm biraz sonra kapı çaldı hakem Halis Özkahya nın cebinde bir kırmızı kartı kalmış onuda bana gösterdi sonra çekip gitti...Ne olduğunu anlayamadım Halis hoca dememe kalmadan gözden kayboldu....[/B][/QUOTE]
bu dediğinin aynısı benimde başıma geldi abi :) |
Şu Burak Yılmaz denen yerden kalkmayan armut türkiye standardında golcü futbolcu. edirne'den ötesi maalesef yok
ayrıca fm'ye göre adam değerlendirilecek olsaydı ali lukunku dünya yıldızı olurdu. |
Ulan Ronaldo seni bir Türk(?) takımına karşı destekleyeceğim aklıma gelmezdi. Gönlüm Real'in bu palyaço ekibine yine bir hezimet yaşatmasından yana. Bu kadar çirkeflik adilik olmaz. Şerefsiz halis sana değil sana o düdüğü verene yazıklar olsun haysiyetsiz
|
Halis özkahyanın maşa lığı tartışılmaz ,tüpçünün hakemleri hep böyle
|
EYYYYYY HALİS MULİS GS .................:mad:
SENDE EĞER AZICIK NAMUS-ŞEREF VE HAYSİYET VARSA O BİR YERİNE KA......:D DÜDÜĞÜ EVİNİN BİR KÖŞESİNE AS VE BU İŞİ BIRAK.:rolleyes: SİZ EY KARAKTERSİZ BURAK-SELÇUK VE EBOUE..:mad:.YAZIK SİZE Kİ GS GİBİ ÜLKENİN MEDARI İFTİHARI BİR TAKIMDA FORMA GİYİYORSUNUZ.SİZİN YERİNİZ ANCAK VE ANCAK ÇÖPLÜKTÜR ÇÖPLÜK.:mad: CANIMIZ SAĞOLSUN SS LU YİĞİDOLAR.ÜZÜLMEK YOK,AYNI İNANÇ VE AZİMLE YOLA DEVAM. |
Maçtan eve yeni geldim. Bu Ali Sami Yen'de canlı olarak izlediğim 6. Gs-Sivas maçı oldu, henüz bir beraberlik bile görmek nasip olmadı!
Sonra İstanbul'daki maçlara neden taraftar gelmiyor denir, düşünüyorum da aslında taraftar da haklı, izleyeceği 10 maçtan 9'undan yenik ayrılacak, ya hakemler doğrayacak ya da birkaç gerizekalı futbolcu oyunu berbat edecek. Neyse şimdilik çok gerginim, Allah bu hakem müsveddesinin belasını versin. Bu kadar eyyam olmaz. Gsli futbolcuların oyunu p.ç etmelerine resmen göz yumdu. Gs'ye haklı olarak gösterdiği bir kırmızı kartın ardından dilim dilim doğradı bizi. Çoluğundan çocuğundan bulur inşallah! |
cinconun attığı ilk golde selçuk inanın aydına yaptığı harekete net faul dedi bünyamin gezer tartışmaya bile gerek yok dedi hakkımızı çalanlara hakkımı helal etmiyorum hakem adam olsaydı sabaha kadar oynansa puan alırdık bu maçtan :mad::mad::mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |