![]() |
Başkan'dan Çarpıcı Açıklamalar
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42795&token=27692[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Sivasspor'un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya hakkında konuşan Otyakmaz; "Hocamız Erciyes-Fenerbahçe maçında eleştiri almıştı, onun üstüne böyle bir maça verilmesini hata olarak görüyorum. Daha az stresli altından kalkabileceği maçlara verilmeliydi. Burda yapılan hatalar bizim için önümüzdeki haftaları da etkiledi. Geçen sene aramızda bir toplantı yaptık. Bire bir inceledik, 20 puana yakın hakem hatalarından kaybetmişiz." ifadelerini kullandı. [B]"BURAK'IN UFAK TEFEK NUMARALARI OLUYOR"[/B] Ümit Kurt'un gördüğü iki sarı kart pozisyonun baş kahramanlarından olan Burak Yılmaz hakkında konuşan Otyakmaz; "Bakıyorum Burak'ın da ufak tefek numaraları oluyor saha içinde. Ve her maçta böyle itmeli kakmalı kendisini atmalı bir şeyler oluyor. Bir de işini iyi yaparsa, kendini atışını atmosferle birleştirdiğiniz zaman hakem de baskı altında kalıyor, kart çıkartıyor. Yani bir takımın kaderiyle oynuyorlar. Ona birinin söylemesi lazım, hakkın geçiyor insanlara diye. Bir tavsiye vermesi lazım, bu tip hareketler yapmaması için." şeklinde konuştu. [B]"SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİM VAR"[/B] Yargılandığı şike davasına ilişkin yargıtay süreci nedeniyle yorum yapmak istemediğini belirten Otyakmaz; "Ben fazla polemiklere girmek istemiyorum. Çok mağdur edildim. Çok itibarımızla oynandı. Bu yönde savunma yapacak bir açıklama yapmak isterim. Bu da çok ses getirecek, yargıtay sürecinden önce yanlış anlaşılacak. Aslında söylenecek çok şeyim var ama şu süreçte söylemek istemiyorum. Ne sahte kahramanlar var söyleyeceklerimizle foyası ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı. Kaynak: Fotospor |
Cevap: Otyakmaz'dan çarpıcı açıklamalar
[B]Sivassporun hakkını yiyenlerin iflah olmadığı görülmektedir...
GS karşısında elimizden alınarak ikram edilen puan ya da olası puanlar için hakem Halis Özkahya'yı Sivas'lıyım diyenler unutmayacaktır... Sahada tiyatro sergileyerek emek hırsızlığı yapan Burak Yılmaz'ında hak gasbından dolayı hakkımızı helal etmeyeceğimiz bilinmelidir. Atatürk'ün en hoşuma giden sözlerindendir : "BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA [U]AHLAKLISINI [/U]SEVERİM" Bir insanda AHLAK eksiklği varsa ondan korkacaksın...[/B] |
Cevap: Başkan'dan Çarpıcı Açıklamalar
büyüksün Başkan.
bi de şu online shop'u açtırsan bir an önce değme keyfimize... |
[B]evet baskanimizin dedigi gibi söylenecek cok sey varda, biz nedense alistik suspusa
taraftardan icraat gerekti, hakkimizi aramayida bilemiyoruz, organize olamiyoruz tff/mhk önünde yürüyüs, siyah celenk icin toplanamiyoruz biz sustukca ötekiler tepemize cikarlar[/B] |
Ben şahsen Sivasspor taraftarı olarak, insan olarak başta Burak Yılmaz denilen ş.refsize, sonra da onun sahtekarlığına ve tribünlerin baskısına boyun eğen emek hırsızı Halis Özkahya'ya hakkımı helal etmiyorum. Allah'tan bulsunlar.
. |
[QUOTE=SivasLady;886378][B]evet baskanimizin dedigi gibi söylenecek cok sey varda, biz nedense alistik suspusa
taraftardan icraat gerekti, hakkimizi aramayida bilemiyoruz, organize olamiyoruz tff/mhk önünde yürüyüs, siyah celenk icin toplanamiyoruz biz sustukca ötekiler tepemize cikarlar[/B][/QUOTE] lady haklısın burdan yada faceden böyle bir organizeye destek veririm |
Uzun yıllar futbol camiası içindeyiz.. Kimimizin yaşı 20 li kimimiz ise 40-50 li yaşlardayız. Çok müsabakalar seyretmişizdir bu yıllar içerisinde... Tanjular Ünallar Metin Oktaylar Piç Tamerler, Arif Erdemler Sinan Enginler vesaire... Ama emin olun ben hayatım boyunca son 5 senedeki yetişen sahtekar oyuncular kadar bir oyuncu topluluğu görmedim.. Sercan Yıldırım, Engin Baytar, Volkan Şen, Burak Yılmaz bunlardan 5 yıldızlı olanları.. Hafızanızı yoklayın özellikle eski topraklar.. Yüzlerce futbolcu izlediniz Kayseri olayları yaşadınız varmıydı bu kadar sahtekar emek hırsızları. Zannetmiyorum. Başkanımın ağzına sağlık, o bulunduğu mevki itibarı ile Hacdan gelmiş zemzem içmiş bir insan gibi konuşmuş ama kompozisyonun sonucu ortak paydada...
Allah her yerde; biz bu oyuncu güruhundan da, kara gömleklilerden de, Siyah gölgelerden de çok çektik. Ama Allahıma bin şükürler olsun yıkılmadık. Ve başkanımızdan Allah razı olsun sayesinde de yıkılmayacağız evelallah... |
Bu yolun sonu husran onun bunun emegile Adam olmak hic kimseye hayatta rahat yüzü göstermez insan onurlu ve serefli olmali yasam varsa bu bunun disindaki yasam alcaklik ve perisanlik tir heleki biz Anadolu insani haysiyetine ve serefine cok düskün insanlariz su yapilanlari herkes vicdanile degerlendirirse kimin ne oldugu cok bariz sekilde ortada kimseye küfür etmeyi degmez.
|
Emegini alin terini yetenegi calanlarin affi olmamali y....... yanina kar kalmamali
|
[B]''Aslında söylenecek çok şeyim var ama şu süreçte söylemek istemiyorum. Ne sahte kahramanlar var söyleyeceklerimizle foyası ortaya çıkacak."
zamanı gelince hiç bekletmeden herşeyi konuş sayın başkanım..konuş ki it gibi uluyanlar, sırtlan gibi üşüşenler ağızlarının payını alsın..zaten bizler onların kim olduğunu gayet iyi biliyoruz...onlar bir gün önce söylediklerini sen konuşunca tırsarak U dönüşü yapan tipler...az kaldı hayırlısıyla şu iş bir bitsin sen gerekeni yaparısn zaten...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |