![]() |
Kuradan Memnunuz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=29951&token=21042[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda, A Grubu'nda Bursaspor, Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor ile eşleşen Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, genel olarak kuradan memnun olduklarını söyledi. Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatspor'u ve Elazığspor'u gruplarında görmeyi çok istediklerini ancak bunun olmadığını belirtti. Her iki takımla Elazığ ve Tokat'ın Sivas'a daha yakın olması nedeniyle eşleşmek istediklerini aktaran Sarılar, ancak Sivas'a çok uzak olan Bursa, Manisa ve Eskişehir'in temsilcileriyle aynı grupta mücadele edeceklerini dile getirdi. Denk Güce sahip takımların aynı grupta yer aldığını belirten Sarılar, "Grupta herkesin şansı eşit. Genel olarak kuradan memnunuz" diye konuştu. Sarılar, gruptan çıkmak istediklerini bunu başarabilecek Güce ve potansiyele sahip olduklarını vurgulayarak, "Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi. AA |
Cevap: Kuradan Memnunuz
Zor bir gruba denk geldik malesef. tüm takımlar denk düzeyde inşallah lider olarak çıkarız.
|
Genel olarak denk gruplar eger ıyı bır golgu alırsak gruptan cok rahat cıkarız
|
6sarayda bizim gurupta olsaydı daha denk olurdu. Çok adil gurup olmuş çok. ADİLELER bu gurupları ayarlamak çok zor olmuştur.
|
Ben hic memnun degilim Erdal bey
|
şöyle diyim size beyler şu an itibariyle ligdeki en güçlü ev sahibi takımlar aynı gruba düştü maalesef.sivas kendi evinde topladığı puanlarının çoğunu,akhisar deplasmanda sadece 1 puan almış,es-es de kendi evinde kazanıyor.bursa bu sezon kendi evinde beklenenden az puan almış bile olsa her zaman zor bir deplasman.ne yazık ki bu grupta deplasmandan puan almak kolay olmayacak ve biz deplasmanda puan alamazsak, hatta deplasmanda en az 1 galibiyet alamazsak gruptan çıkamayız.
|
Açıkçası zor bir kura böyle laflardan sonra maalesef başımıza pek iyi şeyler gelmiyor bu seferde grup sonuncusu olursak şaşırmam.:mad:
|
zor rakipler gelmiş ama olsun bunuda aşarız evellallah
|
Bunun neresinden memnunsun başkan ya şaka mı yapıyosunuz en zor grup nasıl yapılır deselerdi bunu yapardım Vallaha da Billaha da. Diğer gruptaki GS'yi buradaki Bursa ve Eses'e tercih ederdim Çünkü o takımın futbolcuları kupa maçına yeterince adapte olamıyor. Elazığ ve Tokat'a gelince zaten o takımlar da kupada gruplara kalanlar arasında en kolaylardı. Sonuç olarak grup zor en büyük avantajımız gruptaki en güçsüz görünen Akhisar ile 3 ve 4. maçları üst üste oynamamız olacak sebebi de şu: Eğer oralara kadar iyi puanlarla gelirsek 2 maçtan 6 puan yaparak işimizi kolaylaştırırırız
|
[b]gs nin grubu daha kolay ,kolay bir gruba düşmedik maalesef,grubumuzdaki takımlar bu ligin en dişli takımları,yinede ben sivassporumuzun bu grubtan lider çıkacağını düşünüyorum,kolay olmayacak elbetteki [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |