SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Carlos'tan Yalanlama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37352)

SivasSpor.Com 26.12.2013 14:03

Carlos'tan Yalanlama

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43042&token=35242[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, transferde isimleri Sivasspor ile anılan Fenerbahçeli Serdar Kesimal ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın iyi futbolcular olduğunu ancak yönetime bu futbolcuların isimlerini vermediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligin ilk devresini puan cetvelinin ilk 5 sırasında bitirmek için Kardemir Karabükspor maçının çok önemli olduğunu ifade eden Carlos, "Kardemir Karabükspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Çok zorlu bir karşılaşma olacak" dedi.

Bir basın mensubunun Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve Fenerbahçeli Serdar Kesimal'ın isminin Sivasspor ile anıldığını hatırlatması üzerine Carlos, "Açıkcası ben transferde hiç kimsenin adını vermedim. Kimler gelecek kimler gelmeyecek bu hafta sonuna doğru oturup yönetimle konuşacağız. İkisi de çok iyi futbolcular. Gerçekten üst seviyede futbolcular. Ne bu oyuncular ne de başka oyuncularla ilgili bir isim vermedim. Yönetimimize isimleri söylenebilir oyuncular" diye konuştu.

Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'nin Çaykur Rizespor'a transfer olacağı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Carlos, Grosicki ile henüz görüşmediğini, oyuncuların mutlu oldukları yerde devam etmesinin en doğal hakkı olduğunu belirtti.
Roberto Carlos, ligin devre arasında oynama fırsatı bulamayan oyuncularla yolları ayıracaklarını, gereken bölgelere de daha güçlü oyuncular alıp sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacaklarını aktardı.

[B]Antrenman[/B]

Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, pas, top kapma ve istasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.
İdmana, sakatlıkları bulunan Rafik Djebbour, Timur Özgöz, Ziya Erdal, rahatsızlığı bulunan Aatif Chahechouhe ile izinli Aydın Karabulut katılmadı. John Utaka ve Kadir Bekmezci, idmanı koşuyla tamamladı.
Antrenmanı Carlos'un kızı Roberta da izledi.

AA

58YIGIDO58 26.12.2013 14:10

Cevap: Carlos'tan Yalanlama

bu refik gönderilsin sakat futbolcu almisizda haberimiz yok.

58fatihcan 26.12.2013 14:17

Gerekirse paraya kıyılabilir. Futbolcular kendi paralarını çıkartıyorlar maç kazandırarak. Bkz: Da Costa

ihtiyar yiğido 26.12.2013 15:43

Taraftar olarak arzumuz aksıyan yerlere iki üç tane kaliteli futbolcu transfer yapılması

58fatihcan 26.12.2013 17:44

İlk 11 de oynayacak 6 oyuncu adam akıolu antreman yapamamış. Ve nedense bu her hafta tekrarlanıyor. Sonra da bu takımın performansı neden düştü diyoruz. Bunda bir gariplik var

burak58as553 26.12.2013 17:49

[B]Kaliteli oyuncular almak gerekiyor..[/B]

cemahmety 26.12.2013 19:02

Arkadaşlar bizim kadro kalitemiz bu ligdeki en iyi 5-6 kadrodan birisi ama bu bütün futbolcuların birbiriyle uyumlu ve üst düzey performans gösterdikleri takdirde oluyor. Her zaman her futbolcu üst düzey oynayamaz bu da bir gerçek bu yüzden de yedek oyuncular dediğimiz oyuncuların ilk 11'i zorlayacak hatta teknik ekibe acaba hangisini oynatsak diye karar vvermekte zorluk yşatacak durumda olması lazım. Bizim takımda sakat cezalı oyuncular olduğunda biz emin oluyoruz ki takımın o maçta orada oynayan oyuncusu o maçta aksayacak. Hatta bir çok maçta sadece 1 veya 2 oyuncu değişikliğiyle maçı bitiriyoruz. Bu değişikliklerin 1 tanesi Cihan 2.si olursa 80-85.dakikadan sonra Hakan Arslan'ın girmesi oluyor. Demek istediğim şu takıma gerçekten büyük katkı sağlayacak oyuncuları devre arasında takıma katmamız lazım

Külhan 26.12.2013 20:42

Hele biraz sabredelim inaniyoruzki carlos gereken yerlere Transfer yapacaktir kimseyi ne fazla elestirelim nede fazla yeristirelim takimi en iyi hocasi biliyor fakat iyi Transfer yapmak icinde yönetime sözü gecerse yönetimde biraz kesenin agzini acarsa keyfimize diyecek yok insallah.

rezi 27.12.2013 09:23

Neden,biz hep transferin sonunu bekleriz?

PETKOVİC 27.12.2013 09:37

anladığım kadarıyla grosickiye kapıyı göstermiş. carlos bence yalanlamadı tam olarak kesinlikle o ayarda bir stoper alınacak orası kesin. benim tercihim giraydan yana olur. kendisini trabzonda okuduğum yıllarda tanımıştım gerçekten adam gibi adamdır tam bir profosyoneldir alınırsa çok büyük iş yapmış oluruz. ayrıca oyun kurucu bir orta saha ve bir tane de alternatif ya da ilk 11 e düşünülecek bir kanat oyuncusu şart. rafik ve utakaya da bir şans verilmeli diye düşünüyorum gerçekten kaliteli oyuncular ilk seneleri onun için sıkıntı yaşadılar 2.yarı daha iyi olacaklarını düşünyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59.