SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Toraman Listemizde Yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37423)

SivasSpor.Com 14.01.2014 09:31

Toraman Listemizde Yok

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43245&token=37445[/IMG]

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer için aceleci olmadıklarını söyledi, "Teknik direktörümüz Roberto Carlos'un listesinde Beşiktaşlı İbrahim Toraman ismi yok" dedi.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, kadroya yapılacak takviyeler konusunda yoğun çaba harcadıklarını, Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, şöyle konuştu:

"Transferde aceleci davranmak istemiyoruz. Ama bir gerçek var. Teknik direktörümüzün bize verdiği transfer listesinde, adı kulübümüzle anılan İbrahim Toraman'ın ismi bulunmuyor. Bizim öncelikli hedefimiz yedek kulübesini zenginleştirmek. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bütün taraftarlarımızın içleri rahat olsun."

DHA

yol58 14.01.2014 09:37

Cevap: Toraman Listemizde Yok

çok şükür içim rahatladı

ihtiyar yiğido 14.01.2014 09:55

Hayırlısı olsun ama taraftarın beklentısı iyi bir kaç transferde olsun sayın başkanım

onur0634 14.01.2014 09:57

[QUOTE=SivasSpor.Com;891978][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43245&token=37445[/IMG]

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer için aceleci olmadıklarını söyledi, "Teknik direktörümüz Roberto Carlos'un listesinde Beşiktaşlı İbrahim Toraman ismi yok" dedi.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, kadroya yapılacak takviyeler konusunda yoğun çaba harcadıklarını, Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, şöyle konuştu:

"Transferde aceleci davranmak istemiyoruz. Ama bir gerçek var. Teknik direktörümüzün bize verdiği transfer listesinde, adı kulübümüzle anılan İbrahim Toraman'ın ismi bulunmuyor. Bizim öncelikli hedefimiz yedek kulübesini zenginleştirmek. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bütün taraftarlarımızın içleri rahat olsun."

DHA[/QUOTE]Tüm takımlar transferlerini tamamlamışken bizim hiç bir transfer yapamamış olmamız transfer politikamızın düzgün çalışmadığından kaynaklanmaktadır utaka ve djbourla bu takım hem ligi hem kupayı mümkün değil taşıyamaz acilen forvet ve ümit kurtun yerinede bi stoper alınmalıdır...yoksa ikinci yarı düşüşe geçer bu takım benden söylemesi...

fark58 14.01.2014 10:06

Çok şükür içimiz rahatladı gerçekten

35gürün58 14.01.2014 10:07

Sn.Odyakmaz hedefimiz yedek kulübesini zenginleştirmek diyor , bu ifade nokta transfer değil yedek kulübesi için 2.derecede futbolcu arıyoruz anlamımı çıkıyor acaba ?

Rallim58 14.01.2014 11:22

[B]"Bütün taraftarların içi rahat olsun" kelimesinin başkan tarafından söylendiğine inanmıyorum. Ağır bir yorum olduğunu, Toraman için kırıcı olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada İbrahim Toraman'da "Ben nerede yanlış yaptım?" gibi geniş yelpazeli soruyu, kendi iç dünyasında sorgulamalıdır.[/B]

legolass 14.01.2014 12:16

[QUOTE=Rallim58;891991][B]"Bütün taraftarların içi rahat olsun" kelimesinin başkan tarafından söylendiğine inanmıyorum. Ağır bir yorum olduğunu, Toraman için kırıcı olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada İbrahim Toraman'da "Ben nerede yanlış yaptım?" gibi geniş yelpazeli soruyu, kendi iç dünyasında sorgulamalıdır.[/B][/QUOTE]

bu yorumu toraman icin kullanmamis.iyi transferler yapacagiz iciniz rahat olsun diyor.toramani zamannda baskanimizda takimda gormek istedi.toraman hakkinda nasil boyle agir ifadede bulunsun.

Bu arada transferde yine son gunlere kalacagiz gibi bir izlenim var.daha onceden arastirma yapilsaydi transfer zamani imzalar atilsaydi.kamp doneminde alisma surecini.assalardi.Forvetin djebbour ve utakayla gitmeyecegi belli.adamlarin attigi gol sayisi 4 da costann golu 6. defansi toparlayacak kesnlikle en az 1 oyuncu sart.sag ve sol bekte cicinho ve ziyann yoklugunu cok aradik. orta sahaya yaratici oyuncu sart.adem ve kadiri kesecek kalitese bir oyuncu alinmali.raheem lawal bu takimda banko oynar

sivasfutbol 14.01.2014 13:24

iyi transferler yapılmazsa elimizdeki oyuncularla liği ve kupayı iyi bir yerde tamamlayacağımızı düşünmüyorum kaliteli alternatif oyuncular alınmalı yoksa işimiz zor transfer yapmadan biz kupayı alacağız ligde 2 -3-4-5 ci olacağız diyerek açıklama yapmanın da lüzumu yok değilmi taraftarları beklentiye sokup sonrada hüsran yaşatmanın anlamı yoktur

PETKOVİC 14.01.2014 13:30

aceleci davranmıyoruzun diğer bir anlamı aslında beceremiyoruzdur. çünkü biz direkt ilk 11 e adam almayacaksak yedek kulübesinde oturacak ayarda birçok oyuncu bize zaten gelir. kimse kusura bakmasın süleyman hurma gibi bir menajerimiz olsa bütün transferlerimiz kampa yetişmişti. bu oyuncular bize transfer olacak da takıma ve şehre alışacak da takımla olan maç eksiğini giderecek de... türkiye kupası maçları da başlıyor transferler tamamlanmış olsalardı bu maçlarla birlikte ligde daha hazır duruma geleceklerdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:37.