![]() |
4 Eylül 4'ledi
[B][I][url=http://hizliresim.com/wjVDoG][img]http://i.hizliresim.com/wjVDoG.jpg[/img][/url]
3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, 3 puanı 4 golle alırken, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 4-0 Burak Cem Tahiroğlu'nun yönettiği karşılaşmada yardımcılıklarını Şaban Nedirli, Osman Kozan yaparken 4. hakem olarak Ali Adıgüzel görev yaptı. 3. lig 1. grupta mücadele eden 4 Eylül Belediyespor 32 puanla 3. sıraya yükseldi. Müsabakanın gollerini, Tufan (65 ve 78), Mustafa (79), Mehmet (90) attı.[/I][/B] |
Cevap: 4 Eylül 4'ledi
Abi sizi sivasın spor kulüpleri sorumlusu yapmalı:)
|
3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor İNŞALLAH bu sene 2,lige çıkacak
Zarabelediye'de 3,lige çıkarak gohsümüzü kabartacak Sivasspor'da ligde ilk üç de olur kupayıda alır sak bu sene Sivas yılı olur |
[QUOTE=58fatihcan;894495]Abi sizi sivasın spor kulüpleri sorumlusu yapmalı:)[/QUOTE]
Yerinde bir tesbit, çünkü bu unvanı hak ediyor, işte Sivas aşkı bu demek |
Bu hafta TÜM SİVAS TAKIMLARI (Voleybol dahil) kazandı.
Her haftamız böyle olsun ! |
[QUOTE=58fatihcan;894495]Abi sizi sivasın spor kulüpleri sorumlusu yapmalı:)[/QUOTE]
[QUOTE=ihtiyar yiğido;894498]Yerinde bir tesbit, çünkü bu unvanı hak ediyor, işte Sivas aşkı bu demek[/QUOTE] Fatih'im teşekkür ederim... O sizlerin, gönüllerinizin güzelliğidir... |
[B]DERİNCE maçında 4 eylülü hakemler doğramış ,bu takım sanki yetim gibi ne şehirde tutup seveni var ,nede kulup bazında hakkını masaya vurup alacak kimse var,ben hertürlü zorluğa rağmen playoflardan 2.lige çıkacağımızı ümit ediyorum[/b]
|
sivas ta nasıl denk getiyorlarsa sivasspor içerde oynuyor.belediye de ikisi de aynı saate denk getiriliyor belediye maçına kımse gitmesin diye.yinede teberik etmek lazım belediyesporu farklı galıbıyeti için
|
Kaan kılcı saktmı beyler forma gymyor
|
Bledye spor teknk sorumlusu alaatn cicge ne zamn soru sorma fırsatmz olck :(
[COLOR="Red"]Editörün notu : Lütfen Güzel Türkçemizi düzgün kullanalım. İfade edilecek terimlerde yer alan kelimeleri tam olarak kullanalım.[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:54. |