![]() |
Torku Konyaspor 3-0 Sivasspor -ikinci yarı-
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43302&token=31120[/IMG]
Torku Konyaspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih[/B]: 2 Şubat Pazar [B]Stad:[/B] Konya Atatürk [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Bülent Yıldırım [B]Muhtemel 11'ler[/B] [B]TORKU KONYASPOR:[/B] Itandje, Tolga, Ergün Teber, Kokaloviç, Selim, Ali Çamdalı, Djalma, Borek, Gekas, Hleb, H.Kabze [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Mesut Bakkal [B]SİVASSPOR:[/B] Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Adem, Hakan, Aydın, Aatif [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Roberto Carlos |
Cevap: Torku Konyaspor - Sivasspor
konyaya sansimiz hic tutmuyor.zaten deplasmanda yoklari oynuyoruz.defanstaki.hatalar devam ederse gekas hleb djalma hasan kabze ve borek hatalari affetmez. pedro isik vermiyor verse de carlos oynatmiyor atif super ya forvette.
|
Yiğidolar gerçekten boşu boşuna Akhisar maçına bakarak umutlarımızı kaybetmeye, moralleri bozmaya hiç gerek yok. Belli ki oyuncularımız kupa maçına tam anlamıyla konsantre olamıyorlar. Ligde ve kupada bütün deplasmanlarda özellikle iç saha maçlarına oranla daha kötü oynadığımız doğru ama ben eminim ki Konya maçından galibiyetle dönersek takımımız tamamen lige odaklanmaya devam edecektir. Ve bulunduğumuz konumu koruyacağız. Haftada 1 maça hazırlanmak oyuncular için daha rahat olacaktır, böylece lig maçlarında başarıya ulaşmamız da daha kolay olacaktır.
|
Türkiye kupasinda Akhisar maci göstermistirki, Konya bizi yener.Zaten adamlar düsme hattina yakin,buyüzden kupa yorgunu Sivasspor´un o macda amaci 3 puan olan Konya önünde sansi yok denecek kadar az.Sivasspor Akhisar´dan bir puanla dönse kupada sansi olabilirdi,bu saatden sonra cok zor artik.
|
[B]bugün akhisara maçı vererek kupa şansmızı bitrdik...bu da demek oluyor ki bugün ruhsuz futbol oynayan efendiler artık herşeyiyle lige asılmalı...mesut bakkalın takımı fbye iyi direndi ama oyun tarzları ve ortasahaları aslında tam bizim istediğimiz gibi..iyi top yapan hleb gibi boş alanda djalma gibi adamları var ama bunların devamlılığı yok...yani biz orda pozisyon ve goller buluruz yeter ki maç başında baskılı başlayacak konyaya anında cevap evrelim ve şanssız bir gol yemeyelim...[/B]
|
[b]deplasman karnemiz iyi değil ,konya kendi evinde iyi oynuyor,etkili oyuncuları var jalma hlep gekas hasan kabze vs vs ..kalecileri itanjede çok kaliteli ,ben yenileceğimizi sanmıyorum beraberlik ihtimalini fazla olarak görüyorum,bizim takım gününde olur iyi oynarsa şansda yanımızda olursa yeneriz [/b]
|
Akhisar maçında takımda ruh ve hırs yoktu 4 e 2 olduğumuz halde golü yedik, yine pas hataları yine isabetsiz şutlar Fenerbahçe karşısında izlediğim konya aynı oyunu oynarsa ve bizde Akhisar'a oynadığımız gibi oynarsak Konya bizi eleğe çevirir korkum bu...
|
tempolu karşılıklı gollerin olacağı bir maç bekliyorum. inşAllah kazanırız ama skor tahminim 2-2
|
akhisar maçını unutmalıyız ve bu maça adapte olmalıyız eğer aksilik olmazsa inşallah seneye avrupadayız
|
biz gol yemessek golu buluyoruz önemli olan gol yemememiz ..
bizim forvetten daha çok oyun kurucuya ihtiyacımız var maç gününe kadar transfer olur insallah .. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |