SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erdoğan istifa etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37530)

SivasSpor.Com 04.02.2014 06:38

Erdoğan istifa etti

[url=http://hizliresim.com/xGZ1Q3][img]http://i.hizliresim.com/xGZ1Q3.jpg[/img][/url]

Sezon başında Sivassporumuza sportif direktör olarak gelen, eski futbolcumuz Murat Erdoğan görevinden ayrıldı. Erdoğan'ın istifasının perde arkasında, yapılan transferler konusunda anlaşmazlık yaşandığı tahmin ediliyor.

Hak etmediğim ücreti almak istemem dediği öğrenilen Murat Erdoğan'ın, transferin son gününü bilerek beklediği belirtildi.

Sivas'ı ve Sivassporu çok sevdiğini söyleyen Erdoğan'ın yiğidolardan helallik isteyeceği, kamu oyuna bilgi vereceği basın açıklamasını ise bugün öğle saatlerinde yapacak.

Sivassporumuza yaptığı hizmetlerden dolayı, Sivasspor.com ailesi olarak teşekkür ediyor, spora yapacağı katkılarda yeni alacağı görevlerde başarılar diliyoruz.

[B]Not :[/B] Detay bilgiler basın açıklamasından sonra eklenecektir.

[B]Sivasspor.com özel haberidir.[/B]

[B]Murat Erdoğan, Lig Tv'ye gönderdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:[/B]

"Sportif direktör olarak göreve başladığım, Sivasspor Kulübü'nden; 3 ŞUBAT 2014 tarihi itibariyle devam edecek süreçte verimli olamayacağım kanaatine vardım.

Bu sebeple değerli kulübüm Sivasspor'dan istifa ettiğimi, çalışma sürecim boyunca bana desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen değerli başkanım Mecnun Odyakmaz, değerli yönetim kurulu üyelerim ve değerli Sivasspor taraftarlarına minnet ve şükranlarımı sunarım."

BZ~EMO~58 04.02.2014 06:41

Cevap: Erdoğan istifa etti

Kim bilir ne yaşadılar!!!

adres58 04.02.2014 06:46

Hak etmediğim ücreti almam kelimesi çok önemli... Transferler yapıldı bitti, saati dakikası doldu ve peşinden Murat kardeşimiz istifa etti.

Çok manidar...

Demekki Murat kardeşimiz oyuncuda buldu işini de yaptı demek geliyor aklıma. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Şimdi suç kimde kabahat kimde...

Ne yaparsan yap. Eline koluna sağlıııkkk....

sivasspor585858 04.02.2014 06:49

Bu yönetimden hic bir sey olmaz. Demek ki suc Murat Erdogan´da degilmis, paraya kiymak istemeyen yönetimde. Yoksa adam niye istifa etsin. Helal olsun sana Murat. Adam hak etmedigim ücreti almak istemem demis. Murati´in görevi futbolcuyu arastirip bulmak. Transfer parasini yönetim ayarlamali. Sen ugras futbolcu bul ikna et, bizim cimri yöneticiler üc bes kurus daha ucuz olsun diye transferleri batir. ayip günah bu taraftara.

YÖNETIM ISTIFA!!!

Ben bile bunlardan daha iyi yönetirim takimi.
Bu bir ise yaramaz adamlar evde ailesini yönetemiyordur, gelmis takimin basina gecmisler, koskoca Sivassporu yönetmeye kalkiyorlar.

onurcngr 04.02.2014 06:52

Takim icinde tehlike canlari calmaya basladi eger birkac hafta maglubiyet alirsa takim iyice isler tersine doner bir bakmisiz kimse kalmamis sivasta.

Has Sivas`li 04.02.2014 06:57

[QUOTE=adres58;896622]Hak etmediğim ücreti almam kelimesi çok önemli... Transferler yapıldı bitti, saati dakikası doldu ve peşinden Murat kardeşimiz istifa etti.

Çok manidar...

Demekki Murat kardeşimiz oyuncuda buldu işini de yaptı demek geliyor aklıma. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Şimdi suç kimde kabahat kimde...

Ne yaparsan yap. Eline koluna sağlıııkkk....[/QUOTE]

[B]Benim düsüncemde ayni yönde. Analiz edip sundugu oyuncular alinmadi gibime geliyor, eger öyle ise cok büyük yanlis oldu. Bu kadar Backround`u saglam birini kaybetmek hic iyi olmadi[/B]

34MUAMMER58 04.02.2014 07:31

[B]2 TARAF içinde hayırlısı olsun,dün akşam zaten sinyalleri almıştık,spor yazarları hergün konuşuyor onla,istifa edeceğinide ima yollu dedilerde resmi açıklamayı beklediler,sorun ,sanıyorum vest hamlı maiga transferiyle ilgili ,sanırım murat erdoğan futbolcuyu ikna etmiş kulübünü ikna etmiş yönetime tuzlu gelmiş ondan sıkıntı olmuş ,taraftarın ve kulübün transfer beklentilerinin karşılanamaması da nedenler arasında sanıyorum,yolu açık olsun profesyonellikte böyle oluyor bazen, murat birzaman gs nin manisanın oyuncusuydu sonra bizim oyuncumuz oldu görev yeri değişimleri heryerde olabiliyor sivasspordada olmuştur yolu açık olsun[/b]

noname87 04.02.2014 08:05

Adamlığından şüphe duymadım zaten.Sürekli burda Murat Erdoğan'a laf atanlar utansın zamanında da aynı kitle transferler için Rıza Hoca'yı suçluyorlardı.

HababamHa 04.02.2014 08:05

Erdoğan'ın istifasının perde arkasında büyük ihtimal yapılamayan transferler vardır.

MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2014 08:07

herkes murat erdoğan gibi olsa adam cıktı olmadı istifa etti işin aslınıda tam olarak bilmiyoruz birde bu tarafı var işin Allah işini gücünü rastgetirsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20.