![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43584&token=29943[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası grup 6 hafta maçında Eskişehirspor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]pedroyu kim bulmussa tebrik ediyorum adam futboldan anliyormuş[/B]
|
yedeklerle bu Kadar zorladigimiz eskisehirsporu ligde yenmemiz gerekiyor.
|
Bu pedro bildiğin ağır vasıta ya. NE bi şut çekti ne top kapti ne pres yaptı .hç bşey yok .
|
Pedro resmen hayal kirikligi ikinci Rengifo vakasi !!
|
Bu Kadar yedekle bu Kadar iyi uyum vede güzel oyun beklemiyodum tüm takimi yenilsede tebrik ediyorum
devre arasi gelenler Oldoni haric gözdoldurdular heran haziriz mesaji verdiler. Eksikliigmiz öndeki oynayan forvetimizin olmamasi iyi bir forvet bizi ucururdu neyse artik hakkimizdan hayirlisi. |
[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]
EsEs'li [B]Dede[/B] ve Sivasspor'umuzun teknik partonu [B]Roberto Carlos[/B] diyaloklari. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B] Ahmet Sahbaz , Fatih Kiran , Mehdi ve Mahmut Bezgin ama tek kisi saymam gerekirse [B]Ahmet Sahbaz[/B]. [B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B] [U]Pedro Henrique Oldoni do Nascimento[/U] [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B] Pedro 'ya verdigi ikinci sari bence gereksizdi. [B]Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/B] Yedek kadroyla oynadik oyunuc degisikleri genel anlamda iyidi. |
[B]Yedek oyuncularımız açısından güzel maçtı özellikle Ahmet Şahbaz, Fatih Kıran, Mehdi ve Mahmut Bezgin için moral ve kendilerini gösterme maçı oldu. Ben aslında yokum diyen Pedro Oldoni kırmızı kart görerek yokluğunu pekiştirmesi de ayrı bir olaydı.
Sivasspor gerek tesisleşme gerekse de ekonomik olarak çok iyi yerlerde olan bir takım, özel Uçakla Eskişehir'e gidip maç sonu da özel uçakla tekrar dönecek olması bunun en büyük göstergesi... Pedro Oldoni'yi alan kişi kim çok merak ediyorum, Mehmet Yıldız'ın ve Pedriel'in ölüsü Pedro'dan kat ve kat daha iyidir, kimse bu adamın maç eksiği var demesin çünkü bu adamın maç değil çok büyük yetenek eksikliği var.[/B] |
kupadaki son iki maç yedeklerimiz açısından çok güzel oldu. fatih iyi bir transfer olmuş bugün daha net gösterdi. ahmette iyiydi bugün. en çok merak ettiğimiz oyuncu aykuttu. topla hareketli bir oyuncu ve ilerleyen haftalarda çok daha fazla forma şansı bulacaktır.oldoninin kırmızı görmesine sevindim diyebilirim.(iyi topçu bulmak kolay değildir de bu kadar kötüsünü bulmak da maharet ister) lig maçında kadroda olmayacak. onun yerine aykut şans bulabilir.
|
[B]Pedriel'i arar olduk.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:55. |