SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor ile Beraberim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37580)

SivasSpor.Com 13.02.2014 14:22

Sivasspor ile Beraberim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43599&token=33569[/IMG]

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos hakkında çıkan transfer dedikodularına itibar edilmemesini isterken, "Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz" dedi.

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Eskişehirspor maçından 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Sivasspor, Pazartesi günü aynı takım ile bu kez Süper Lig'de oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kupa maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Sivasspor, ligde oynayacağı Eskişehir maçına galibiyet parolası ile çıkacak. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde kupa maçında oynayan futbolcular idman, top kapma çalışması ardından bir süre düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve kondisyon çalışması ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hafif sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay, Aburrahman Dereli, Cihan Özkara ve Hakan Aslan katılmadı.

[B]Carlos Haberleri Yalanladı[/B]

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, kupaya veda etmelerine ilişkin, "Ligde iyi gidiyoruz. Kupaya zaten bir kaç hafta önceden veda etmiştik. O yüzden kupa ligle aynı motivasyonda devam edemezdi. Ligde iyi gidiyoruz ve iyi gidişiatı devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

[B]Roberto Carlos, Sivasspor'dan ayrılacağına ilişkin yayınlanan haberlerin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: [/B]

"Basına direkt olarak benim ağzımdan gitmeyen haberlere kimse inanmasın. Benimle ilgili olabilecek bütün gelişmeleri basınla veya Twitter hesabımda paylaşacağım. Onun dışında çıkan haberler kimsenin kafasını karıştırmasın. Bu tip çıkan haberler beni de rahatsız ediyor. Bunlar benim ağzımdan çıkmayıp insanların dedikodular vasıtasıyla çıkarttığı haberler. Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz. ve eğer herhangi bir gelişme olursa ben kendim açıklama yaparım."

[B]DHA[/B]

veysel 13.02.2014 14:25

Cevap: Sivasspor ile Beraberim

[B][COLOR="Red"]sampiyonluk görmeden gitme carlosss :)[/COLOR][/B]

34orhan58 13.02.2014 15:06

carlos anxhi de iken bizede kolay kolay gelmemişti zaten nerdeyse 1 aydan fazla gelicek gelmiycek dedikodu olmuştu, ama şu varki birşey dikkatimi çekti önceden 2 sene burdayım kontratım var vs. derdi şimdi ise dikkat ettim şu an için burdayım vs. benim kafam karışıt neyse bizimle devam etmesini umuyorum bende herkes gibi

58sinan58 13.02.2014 15:07

Roberto Carlos, Sivasspor'dan ayrılacağına ilişkin yayınlanan haberlerin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Basına direkt olarak benim ağzımdan gitmeyen haberlere kimse inanmasın. Benimle ilgili olabilecek bütün gelişmeleri basınla veya Twitter hesabımda paylaşacağım. Onun dışında çıkan haberler kimsenin kafasını karıştırmasın. Bu tip çıkan haberler beni de rahatsız ediyor. Bunlar benim ağzımdan çıkmayıp insanların dedikodular vasıtasıyla çıkarttığı haberler. Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz. ve eğer herhangi bir gelişme olursa ben kendim açıklama yaparım."

asparagas haber yapan basın yayın kuruluşlarına duyurulur

sivaslıadem 13.02.2014 15:16

o haberin yalanlanacağı az çok belli idi
Ama aklımıza şunu soktu
Bir gün carlos bu takımdan iyi veya kötü bir şekilde ayrılacak (Allah gecinden versin)
Ona-daha kaç ay oldu- öylesine alıştık ki hiç gitmesini istemiyor ve aklımıza getirmiyorduk
Ama yalanlarla dolu medya sağolsunlar daha gitmeden yine içimize kurt düşürmeyi başardı

Ne zaman bu gazeteler tarihten ve fiyatından başka doğru bir şey yazacaklar

bozkurtkaan58 13.02.2014 15:22

haberi yalanlamış ama, şu an sivaspordayım demiş. gitmiyorum diye bişey söylememiş. üstü kapalı açaıklama bence

fark58 13.02.2014 15:57

Bu açıklama ile Carlos şuan Sivassporda olduğunu söylemiş bunu bizde biliyoruz, önümüzde ki sezona yönelik bir yalanlama yapmamış, galiba sezon sonu yolcu gibi.

PETKOVİC 13.02.2014 15:58

bence haber doğruydu. carlos da zaten şimdilik birlikteyiz diyor korkmaya başladım. o bizim içimizden biri oldu başarılı da olsa başarısız da olsa o artık sivaslı yani gözümde bunu çok içten ve samimi bir şekilde söylüyorum

ihtiyar yiğido 13.02.2014 16:50

Ne yapalım arkadaşlar giderse gitsin bu takım teknik direktör suz kalacak değil
Yeterki Mecnun başkanımız takımın başında olsun her yer Sivas gibi değil iki maç başarısız oldumu adamı kapının önüne korlar ve karıyer falan kalmaz iyi düşün sayın Carlos

eurovision 13.02.2014 20:17

şampiyon yap bizi roberto carlos :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29.