![]() |
Sivasspor 1-3 Elazığspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43651&token=80841[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta Sivasspor-Elazığspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 2 Mart Pazar: [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 13:30 Maçın Hakemi: Fırat Aydınus [B]Bilet Fiyatları:[/B] 5-10-15 TL Misafir takım (Kale Arkası): 5 TL |
Cevap: Sivasspor - Elazığspor
Kasımpaşa'dan altı tane yediğimiz bir haftanın sonunda Elazığ'dan alınacak bir mağlubiyet beni üzmez umarım kazanır gakkoşlar biz bu takımla bir yere varamayız.
|
Costa yok bu maçta.Bu ağır yenilgyi telafi etmeleri lazım.
|
bu takımdan hiçbir beklentim yok.eğer avrupaya giderse bu takım gerçekten diğer takımlara haksızlık olur.
|
Elazig alir benim bir ümidim kalmadi...
|
Elazığ kazakır ınsallah sıkıntılı durumdlar
|
yönetim bu sonuçla gurur duyuyordur herhalde
|
[B]_____________________________ Nihat ____________________________
Cicinho ________ J.Navratil________ Ahmet Sahbaz ________ Ziya Erdal _ _________________ Adem Kocak ________ Mehdi Taoil _________________ Burhan Eser ______________Aatif Chahechouhe__________Aydin Karabulut ______________________ John Chukwudi Utaka _______________________[/B] [B]Yedekler : [/B] [B]Mahmut Bezgin Abdurrahman Dereli Fatih Kiran Ümit Kurt Hakan Arslan Cihan Özkara Pedro Henrique Oldoni do Nascimento[/B] Böyle bir Kadroyla cikmaliyiz !!! Manuel Da Costa cezali , Kadir bu hafta Kadroda olmamali . Ve Korcan en kisa zamanda iyilesmeli insallah !!! |
Arkadaş puan alamazsın anlarım da 6 nedir yaa.Biz deplasmandan puanlar alarak gelemeyeceksek kapatıp gidelim dükkanı.
İnşallah Elazığ maçında toparlarız demekten başka çare kalmıyor.:confused: |
Sivasspor rahat kazanır ancak bu taımdan çok uç eşyler beklemek garip olur.
Bu sene öyle böyle 5-6 yiye yiye gidecek belli ancak seneye artık kendimizi aşıp hedefi Avrupa olarak belirlememiz lazım , bunun içinde çok sağlam transferler yapmak gerekir ancak en öncelikli transfer kale ve forvet olmalı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20. |