![]() |
Kazanmak İstiyoruz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43667&token=57438[/IMG]
Kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sol bek oyuncusu Ziya Erdal, geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 6-2 yenildikleri maçı unuttuklarını belirterek, "Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız Elazığspor maçı var. Elazığspor son haftalarda yükselen performansıyla dikkati çekiyor" dedi. Sivasspor'un ligde zor maçlar oynayacağını ve Elazığspor maçının da bunlardan birisi olduğunu ifade eden Erdal, "Kendi sahamızda oynadığımız için Elazığspor maçını kazanmak ve alttaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz. İnşallah bunu yapabiliriz ve kazanırız" ifadesini kullandı. [B]Korcan Çelikay ve Burhan Eşer'in görüşleri[/B] Kaleci Korcan Çelikay ise sakatlığı nedeniyle 3 haftalık tedavi sürecinin tamamlandığını belirterek, görev verilmesi halinde kaledeki yerini alacağını söyledi. Kasımpaşa'dan alınan 6-2'lik mağlubiyetten sonra Elazığspor maçının öneminin daha da arttığını vurgulayan Çelikay, "Elazığspor çıkışta olan bir takım. Biz yerimizi korumak için kendi evimizde kesinlikle kazanmalıyız. Elazığspor zor bir rakip ve inşallah kazanırız" diye konuştu. Orta saha oyuncusu Burhan Eşer de taraftar desteğiyle Elazığspor'u kendi evlerinde yenmeyi arzuladıklarını söyledi. |
Cevap: Kazanmak İstiyoruz
kasımpaşa macındaki oyununuzun devam edeceğini düşünüyorum sivasspordaki oyunculara ve yönetime olan inancımı kaybettim konuştuklarına inanmıyorum taraftarların gözünün içine bakarak yalan söyleyerek kandırıyorlar.
|
Kendi saha ve seyircimiz önünde Elaziğ maçını kazanmak mecburiyetindeyiz yoksa Avrupa hedefinden uzaklaşırız, bundan sonra her maçımızı final havasında oynamamız gerekir.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;900513]
"Kendi sahamızda oynadığımız için Elazığspor maçını kazanmak ve alttaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz. İnşallah bunu yapabiliriz ve kazanırız" ifadesini kullandı. [/QUOTE] Bu cümle gösteriyor ki futbolcular deplasman sendromunu hala kafasindan atamamislar. Gelecek deplasman maclari icin bir düzelme gözükmüyor maalesef. Deplaman maci olsaydi maci kazanmak istemeyecekmiydiniz sevgili Ziya? |
Bu oyunla bır fılım olmaz canla basla takım olarak oynallarsa belkı ama bende umıdım yok kasımpasa yenılgısı cok agır oldu ınsaallah toparlanırlar
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;900513].....................
Ziya Erdal, "Kendi sahamızda oynadığımız için Elazığspor maçını kazanmak ve alttaki takımlarla puan farkını açmak istiyoruz. ......." ifadesini kullandı. ......[/QUOTE] [B][I]Bu ifade yerine; "Kazanarak, liderle puan farkını kapatmak istiyoruz" şeklinde söyleseydin daha mantıklı olurdu, sevgili Ziya... Sizlerin hedefinde, ligde kalalım yeter mi? var ki bu sözü sarfediyorsunuz. Herkese yakışabilir ama sevgili Ziya, bu sana yakışmadı. Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun. Ağabeyin olarak tavsiyem olsun; hedefi zirve olmayanların, başarılı olması mümkün olmaz.[/I][/B] |
sen git kasımpaşa'dan arsızca, utanmadan 6 tane ye, sonra elazığ maçını kazanmak istiyoruz de! inancımı kaybettim, elazığ maçından da galibiyet beklemiyorum/istemiyorum. hiç olmazsa elazığ üç puan alsın, ligde kalma yolunda işlerine yarar bu üç puan...
|
[QUOTE=Rallim58;900562][B][I]Bu ifade yerine; "Kazanarak, liderle puan farkını kapatmak istiyoruz" şeklinde söyleseydin daha mantıklı olurdu, sevgili Ziya... Sizlerin hedefinde, ligde kalalım yeter mi? var ki bu sözü sarfediyorsunuz. Herkese yakışabilir ama sevgili Ziya, bu sana yakışmadı.
Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun. Ağabeyin olarak tavsiyem olsun; hedefi zirve olmayanların, başarılı olması mümkün olmaz.[/I][/B][/QUOTE] Aynen öyle.. "Hedefi yukarılar olmayanın burnu boktan çıkmaz" derdi rahmetlik babam. Kaldırın bi burnunuzu, gözünüzü yukarılara ki, yukarıların güzelliğini, havasını bir görün. Yukarılar da daha güzel şeyler var. Hedefimiz yukarılar olmalı ki, gerçekleşmezse bir kaç sıra alt olsun. Aynı hataları Rıza Çalımbay yapıyordu, hep alttlarda geziniyorduk.. Siz yapmayın bari. |
[b]costaya kaç maç ceza kaktırtılar bilmiyorum,onun yerine ahmet şahbazı oynatacakmış r.carlos bence yanlış yapar,navratill bu takımın stoperidir,son 2 haftada eksik oyuncuların yerini dolduramadık onun için puan kaybettik,burhanın mehdinin utakanın korcanın dönmesiyle kazanmaya başlayacağımıza inanıyorum,[/b]
|
Yeter artık Bizde kazanmak istiyoruz sevgili ziya:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34. |