![]() |
Penaltı da kırmızı da ağır
[IMG]http://icdncube.milliyetvideo.com/video_snapshot/2009/04/10/fft1_mf4249.jpeg[/IMG]
Burhan’ın 59. dakikada Tosic’i düşürdüğü pozisyonda Tolga Özkalfa’nın verdiği penaltı maçın kaderini belirledi. Özkalfa çok ağır bir karar verdi. Burhan’ın müdahalesi penaltı değildi. Kadir’in kırmızı kart gördüğü anda yardımcısının kararına uymayan Özkalfa’ya Sivas’ın kaptanı itiraz etti. Evet Kadir, hakeme dokundu, ancak kırmızı kartı hak ettiği söylenemez. Cicinho’nun kırmızısı ise hakemin takdiri. Brezilyalı oyuncunun orada kendisine ne söylediğini duymadığımız için bir şey söyleyemiyorum. [B]Tunç Kayacı / Fanatik[/B] |
Cevap: Penaltı da kırmızı da ağır
Hakem zaten ALLAH'tan arıyor gözünün üstünde kaş var diye kırmızı kart gösteriyor töbe estafurullah
|
tunç kayacı şu ülkede sivaslıdan başka sivassporu savunan tek adam hakkaten çok seviyorum kendisini
|
[QUOTE=PETKOVİC;902169]tunç kayacı şu ülkede sivaslıdan başka sivassporu savunan tek adam hakkaten çok seviyorum kendisini[/QUOTE]
[B]evet Tunç Kayacı tarafsız gözle bakıyor, gerçekleri yazıyor[/B] |
Kural vardir ceza sahasinda elini rakibe degdirmiyeceksin. Burhan elini rakibin omuzuna koydu, Burhan cekmedi evet dogru ama rakib de buna ragmen yere yatti. Kardesim ozaman elini adamin omuzuna koyma !!!
Farzetki hakem yanlis karar verdi sen de Cicinho olarak akilli ol ve itiraz etmeeeee !!! itiraz edersen de böyle bosyerine kirmizi kart yersin. Biz bu maci 2 farkla yenecektik ama Kadir ve Cicinho sayesinde mac komple döndü ve en kötü durumda beraberlik cikarirdik |
Tunç kayacı ya helal olsun adam bizi savunmuyor doğruları söylüyor, bizim sevmeyenimiz çok yoksa bizi de es es bursa katagorisinde değerlendirirlerdi..Bize hala lige yeni çıkmış takım havasında bakılılyor ne yazıkki 10 sene olmuş hala lobi oluşturmayı bırak kıpırtısı bile yok..Anadolu insanı her zaman elindekiyle yetinmiştir ve öylede devam edecektir.. ve ben bu bizdeki yetinme hissini ne yazık ki memleketimden ayrılıp diğer 5 vilayeti görünce tatbik ettim..Bakın tümer bizı eleştiriyor gülerek ve çok rahat neden? çünkü boşver der geçeriz, işte böyle sevgili Yiğidolar..Bugün ne yazıkki canımız acıyor biraz hüzünlüyüz ama inşallah atlatıcaz Allah ın izni ile;)
|
Az evvel TRT1 stadyum proğramında da herkes hakemin kararlarının yanlış ve ağır olduğunda hemfikirdi. Üstelik maç sonu Carlos'un uzattığı eli geri çevirmesinin ne kadar yanlış olduğunu da 'Massimo Busacca' videosuyla örneklediler.
Hakem maçın önüne geçmemeli, maç sonucuna tesir etmemelidir. Artık, Türk hakemliğinin de bir yenilenme ve gençleşmeye acilen ihtiyacı var. Alt liglerde görev alan yetenekli hakemlerin önü açılmalıdır. |
Eğer bu maçta olduğu gibi son maçlarda oynan berbat futbolu sadece hakem hatalarına bağlarsak;bu mağlubiyetlerden ders almazsak başta Trabzonspor maçı olmak üzere diğer oynayacağımız maçları da kesinlikle kaybederiz...Bence bugün sivasspor sadece hakem hatasıyla kaybetmedi;ilk yarı rakibin 4-5 tane net pozisyonu varken sivassporun sadece Burhan la bir tane net pozisyonu var..2. yarı ise rakibin 5 tane net pozisyonu var;bunda sivassporun maçta 9 kişi kalmasının büyük payı da var...Kısacası 90 dak. da doğru dürüst kaleye gidemeyen, rakibi karşısında gerek ilk yarı gerekse 2. yarı kendi sahasında kalarak mahkum oynayan bir sivasspor vardı...Şapkanı önüne koyup düşüneceksin....Sadece hakem hatalarıyla maç kaybettiğini söylemek kendi kendini kandırmaktır...Sivasspor yatıp kalkıp Korcan'a dua etsin;maçta Mahmut oynasaydı maç yine 5 lik bir maç olurdu...
|
Israr ediyorum. Sivasspor bugün hayatının topunu da oynasaydı gene istediği sonucu alamazdı.
1) Geçen hafta FB maçında GBirliğinin haksızlığa uğradığı algısı vardı ve onu telafi etme düşüncesi vardı. 2) Da Costa'nın Bülent Yıldırımla maç sonu diyaloğu ve 6 maçlık cezasının onanması, bu haftanın hakemini illa ki etkileyecek ve en ufak dokunmada kartını çıkaracaktı. ..... Sivassporun tek tip oyun anlayışıyla hem içerde hem dışarda başarılı olamayacağını, Cihan Özkara, Niyazi Salman gibi daha hızlı ve zinde oyuncuların takıma monte edilmeleri gerektiğini çok yazdım daha önce. Ama takımın patronu Carlos'tur. Dere geçerken de at değişmeyecektir. Sezon sonuna kadar takımı desteklemekten başka çare yoktur. Bu maçtaki hakem yönetimi, kötü oyunun da önüne geçmiş, sonucu belirlemiştir. Böyle düşünüyorum. |
bu hakem eger gercekten delikanli ise fener macinda gs macinda bjk macinda bu tip kirmizi versinde gorim yada bukadar basit penalti calsinda gorim adamin hakemligini bitirirler,biz tamamen tarafsiziz gordugumuzu soyluyoruz diyen lig tv yorumculari ve sunuculari tamamen uc buyuklerin yalakalaridir bu duzen Boyle devam ettikce 15 Anadolu dakimi bu uc Istanbul takimina figuranlik yapmaya devam etmekten baska sansi yok
ha Burda bizim yonetimde cok suclu ara donemde yapilan Transfer politikasi cok yanlisti acikca takimin onune avrupaya gitmesindiye set cekildi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |