![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43772&token=65824[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında K. Erciyesspor'la 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]1 puana ve beraberliğe nasıl sevindim anlatamam. Son dakikada bir gol daha gelseydi neler olacaktı artık tahmin bile edemiyorum :) Artık önümüzdeki hafta 3 puanı hatırlayıp tam olarak rahatlamamız lazım. Deplasmanda çok fazla ofansif oynamamaya da devam etmeliyiz. [/B]
|
[B]Deplasmanda böyle kontrollü oynamak gerekiyor. Fakat pozisyon üretemiyoruz.Daha çok pozisyona girmemiz lazım. Deplasmanda 1 puanda iyidir. Fakat artık şu hakemlere bir çift lafım var. ÇEKİN O KİRLİ ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN, RAKİBE GELİNCE PENALTI, SİVASA GELİNCE DEVAM DEVAM..![/B]
|
Boş beleş bir penaltı....
Ruhsuz oyunun bir Level üzerinde kıpırdanma sinyali veren bir Sivassporumuz... Utakanın bir-iki maç daha eksiği.. Burhanın mücadelesi... Eldeki donelerin ancak bu kadar üst seviye mücadele gücü.. Sonuç olarak 1 puan aldık... Aatıfın sarı kart sınırında bulunması dikkat etmesi gerek... |
Konya maçından beri söylüyorum ligde kalalim yeter. Herkes Şampiyonlar Ligi avrupa ligi Türkiye Kupası derken ben o zaman söylüyordum ligde kalalim yeter diyordum yine söylüyorum. Bu maçta iyi oynadık bence. Maçın hakkı beraberlikti. En azından rakibimiz 2 puan kaybetti. Hakem maçı katletti. Hem 2 penaltimizi yedi hemde ofsayt diye golumuzu kesti. Ayrıca rakibe penaltı verdi bunlar yetmezmiş gibi. Ama sonunda ilahi adalet tecelli etti. Olmayacak serbest vuruş gol oldu.
|
Deplasmanda yapmamız gerekeni yaptık fazla açılmadan kontrollü oynadık ama ilk yarı hiç etkili olamadık ikinci yarı ilk yarıya nazaran daha iyiydik ama yine HAKEM faktörü devreye girdi!
|
***bu oyunla artık galibiyet zor ,kalan maclarda ilk beraberliğimiz aldık
|
Kayseri Deplasmaninda alinan 1 puani iyi goruyorum.utakanin takima dondugunu cici ninde haftaya donus yapacagini dusununce umutlarim biraz biraz yesermeye basladi.takimida biraz toparlanmis gordum.
|
deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. önümüzdeki hafta cicinho da dönüyor. utaka biraz daha eksiğini kapatmış olur ve inşallah galibiyeti alırız. zor olacak ama Avrupa olacak.
|
tabi böyle boş penaltılarla puanlarımızın çalınmaya devam ettiğinide ekleyelim. yazıktır, böyle beleş penaltı olmaz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |