![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43829&token=40658][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43829&token=40658[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Gaziantepspor'u 3-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Her ne kadar üç puanı almış olsakta ben takımdan memnun değilim. Ben eski rakibi boğan, keyif veren Sivasspor'u istiyorum.
Bir sözümde Kadir konusunda.Evet Kadir'in verdiği tepki abartılıydı ama Kadir bu takımın en iyi defans yapan oyuncusu. Belki top kullanamaz ama koşar, basar, top kapar bunu bu takımda ne Adem ne de Hakan yapabiliyor. Carlos'un bunu görmesi lazım artık.[/B] |
çok şükür ligde kalmayı garantiledik diyebiliriz :)
|
kilpayi kurtardik !
40 puan'a ulasarak rahatladik ama bu futbol ile avrupa ligi biraz zor. |
İlk yarı harika oyun ortaya koyduk ikinci yarı resmen kontrolü antep'e verdik. öyle yada böyle 3 puanı aldık inşallah bu galibiyet takımı eski günlerine döndürür sonuçta 1 maç kazanmayla lig bitmiyor.
|
[B]Galibiyete o kadar hasret kalmışız ki son dakika golünde nasıl sevinilir onu bile unutmak üzereydim...
Bugün son dakikada gelen gol takıma büyük nefes aldıracak ancak eldeki oyuncu yapısı, kadro darlığı nedeniyle ligin geriye kalan haftalarında işimiz çok zor, lig bitene kadar daha çok ölüp ölüp dirileceğiz... Takımda büyük disiplinsizlik var Kadir kaptan olarak o hareketi yapmaması gerekirdi bakalım maç sonu hakeme küfür edip takımı haftalarca yalnız bırakan Da Costa'ya ceza vermeyenler Kadir'e verecek mi ??? Kadir oyundan çıktıktan sonra orta alan tamamen düştü ve sonuçta Antep golü attı Orta alanda ayakta kalan tek oyuncu kadir'di...[/B] |
Görünen köy kılavuz istemez derken az kalsın 3 puanı bırakıyorduk. Skor bzi yanıltmasın. Oyun kötü. Çok gol yiyoruz. Ama son dakika golü ile 3 puan çok iyi :) Bundan sonra 7 hafta rahatız bence. Benim açımdan maçın anlamı kümede kalmayı garantilemekti. Belki rahat oynayınca bundan sonra eski oyunumuzu tekrar buluruz. Bu sürede denemeler bekliyorum. İbrahim, Niyazi, Ahmet, Cihan oynasın zaman zaman.
Carlos'tan daha farklı şeyler bekliyordum. Kadir'i çıkarması bence yanlıştı ama yine de golü bulmuştuk ama koruyamadık. Kadir konusu çok konuşulacak sanırım. Hakan Arslan konusunda kaç haftadır yazmaktan bıktım. Gelecek yılın planlamaları da bir yandan başlamalı. Oyuncular takip edilmeli. |
[B]Kazandık ( AMA )skor kimseyi yanıltmasın. 2. yarıdaki oynanan oyundan bende dahil bütün taraftarımız memnun değil.Deplasmanda oynayan bizmiydik yoksa Antepmi belli değil.Keni evinde bu kadar kapanmanın korkak oynamanın ilerde top tutamamanın hiç bir anlamı yok. Çok pas hatası yapıyoruz.
Ayrıca Kadir oyundan alınırken tepki gösteriyor, sen takımın kaptanısın sen bunu yaparsan diğer futbolcular hiç sallamaz takımı ve şehri. ![/B] |
Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Gaziantepspor'u 3-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar :Utakanın oynama isteği ve burhan müthiş oyununa devam dedi Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Takım olarak haftalar sonra şut cekmeyi hatırladık. Maçın en iyisi kimdi . Burhan, korcan ve TARAFTARIMIZDI Maçın en kötüsü kimdi :şeşo Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakem yine kötü ama taraftarımız verdiği tepkiyle yola geldi. CARLOS HOCA-Şesoyu cok fazla oyunda tutuyor.oyun okuma ve oyuncu değişiklinde yine gec ve eksk yaptı.rakibin yedek teknik adamı kadar başarılı olamadı yine şansla 3 puan sahibi olduk |
Cogu kisi oyundan memnun degil ama 3 Puan herseyden önemliydi.
Ben inaniyorum ki , Gelecek hafta Sivasspor zevk veren takim haline geri dönecek ve bukadar da ezilmiyecek. Ayrica ilk Yarinin yildizi Utaka ve Aydin Karabulut'tu. Ikinci yarinin yildizi ise Cicinho , Burhan ve Utaka'ydi. Ve macin Yildizi Utaka oldu. Gercekten sakat olmazsa oluyormus, 90 dakika süper oynadi kendisi. Tebrikler Yigidom. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |