SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taha Tarihe Geçti... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37759)

SivasSpor.Com 03.04.2014 21:54

Taha Tarihe Geçti...

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43857&token=38184[/IMG]
[FONT=verdana]
[/FONT]
[FONT=verdana]Erkekler serbest stil 125 kiloda hemşehrimiz güreşçi Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonasında üst üste 3. kez altın madalya kazanarak tarihe geçti.[/FONT]

[FONT=verdana]Hemşehrimiz Taha Akgül, Finlandiya'nın başkenti Helsinki-Vantaa'daki Trio Areena'da düzenlenen şampiyonanın sabah seansında erkekler serbest stil 125 kiloda mindere çıktı. Son iki Avrupa şampiyonu Akgül, ilk maçında Ermeni Andranik Galstyan'ı 11-0, çeyrek finalde Belarus rakibi Shvedau Vadzim'i 10-0 ve yarı finalde de Ukraynalı Oleksandr Khotsianivskyı'yı 10-0 yenerek hiç puan vermeden finale yükseldi.[/FONT]

[FONT=verdana]Finalde Rus güreşçi Alan Anatolevitch Khugaev ile mindere çıkan Akgül, rakibine fırsat vermeden maçı 10-0 gibi bir sonuçla bitirerek altın madalyanın sahibi oldu. [/FONT]

[FONT=verdana]Bu sonuçla Akgül, art arda üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak, büyük bir başarıya imza atıp tarihe adını yazdırdı.[/FONT]

[FONT=verdana]Güreş severlerden yoğun alkış alan Taha Akgül, Türk bayrağını alarak salonda tur attı. Daha sonra yere bayrağı seren Akgül, eğilerek bayrağı öptü.[/FONT]

[FONT=verdana]Altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olan hemşehrimiz Taha Akgül kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.[/FONT]

[B][I]Sivasspor.com özel haberidir.[/I][/B]

Rallim58 03.04.2014 22:10

Cevap: Taha Tarihe Geçti...

[B][I]Taha Akgül'ü tebrik ediyorum.

Başarılarının devamını dilerim.[/I][/B]

ELLİSEKİZ 03.04.2014 22:11

Spor denilince aklımıza ilk önce futbol geliyor (bende dahil) . Oysa ki ata sporumuz güreş maalesef unutuluyor git gide. Büyüklerin bu spora ver(me)diği değer de ortada ne yazık ki . Durum içler acısı . Değerli hemşehrimiz, başarılı kardeşimiz Taha'yı bunca zorluk içerisinde bu büyük başarısından dolayı kutluyorum.Nice başarılara.Yolun açık olsun hemşehrim...

SivasLady 03.04.2014 22:12

[B]Hemsehrimiz Taha`yi tebrik ederim
kendisi ile cok gurur duyuyoruz, basarilarinin devamini dilerim [/B]

PETKOVİC 03.04.2014 22:14

bence galatasaray maçında maç öncesi plaket verilerek alkışlatılmalı. Yönetimden taraftar adına rica ediyorum!!

Ertugrul 03.04.2014 22:21

Taha kardeşimi tebrik ediyorum, Allah utandırmasın.
Başarılarının devamını dilerim...

ihtiyar yiğido 03.04.2014 22:44

Bu topraklarda yetişenlere boşuna yiğido denmiyor,Cumhuriyetin temelleri bu şehirde atıldı, birçok dünya, olimpiyat ve Avrupa şampıyonu güreşçiler yetişti, simdide, Erkekler serbest stil 125 kiloda hemşehrimiz güreşçi Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonasında üst üste 3. kez altın madalya kazanarak [B]Sivas'lıya Yiğido adının neden verildiğini perçinlemiş oldu, bu spora yıllarını vermiş bir büyüğü olarak bu başarıyı yeterli görmüyorum Taha Akgül kardeşimizden Dünya şampıyonluğu ve olimpiyat şampiyonluğu bekliyor başarısının devamını diliyorum.[/B]

58svs58 04.04.2014 07:28

helal olsun taha ya

muspol58 04.04.2014 07:39

Taha Akgül kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum

yerliturkuaz 04.04.2014 07:48

[B]Eline, bileğine, yüreğine sağlık kardeşim. Seninle büyük gurur duyuyorum kardeşim. Şu yüce milletin aziz bayrağını dalgandırdınya yüreğine sağlık. Başarıların umarım kat kat artarak devam eder. Yüreğimizle inancımızla sana teşekkür ediyorum Taha kardeşim[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24.