![]() |
GS Biletleri Satışta
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43026&token=48763[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu. Sivasspor ile Galatasaray arasında 12 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu. [B]Bilet fiyatları şöyle: [/B] Kale arkası: 10 TL Maraton: 20 TL Vip: 30 TL |
Cevap: GS Biletleri Satışta
[B]Şimdi kimliğinde Sivas yazan ama tuttuğu takım rengi bukalemun gibi değişen sahtekarlar toplanmıştır. Böyle insanlar olduğu sürece türk futbolu ilerlemez. Erkek adam tek takım tutar oda kimliğinde yazar.[/B]
|
[B][I]Bu haftadan itibaren alınacak ceza "saha kapatma" cezasıdır...
Önümüzde çok önemli BJK ve Akhisar iç saha karşılaşmaları var... Dikkatli olup, Takımımızı taraftar desteğinden yoksun bırakmamak adına otokontrolle "çirkin tezahurat ve tepkilere" engel olmalıyız... [U]Kim ki, sahamızın kapanması için bir gayret içerisinde ise, bilinmelidirki o Sivasspor düşmanıdır...[/U][/I][/B] |
[B]Akıllı oynayıp 1-0 da olsa bizim olsun deyip yenmemiz lazım[/B]
|
Takımını seven taraftar takımına sahip çıkan, iyi günde, kötü günde, daima takımının arkasında olan, tribünlerde takımına ceza aldıracak küfürlü tezahürata ve her türlü provakasyonlara mani olan taraftardır.
[B]Gerçek taraftar, gerçek yiğido sadece ve sadece kendi öz şehrinin takımını yani Sivasspor'u tutan ve sahip çıkandır, öyle ise haydi takımını desteklemek için tribünlerde yerimizi alalım, bu takım bizim, bu şehir bizim.[/B] |
[b]olacakları şimdiden söyleyim,sivas trübünlerinin yarıdan çoğu fb yalakası oldukları için geleceklerdir,gs trübünlerinin çoğuda kayseri ,malatya ve çevre illerden ordu vs vs gelenlerle sivasdaki aslan geçinen çakallar geleceklerdir,bunlar fb -gs rekabetini sivasspor üzerinden 4 eylül stadında hesaplaşacaktır ,küfür ,hakaret istemediğimiz kadar olacaktır,maalesef seyircisiz oynama cezası alacağız,Umarım düşüncelerimde yanılırım haksız çıkmayı çok isterim, biletler gayet uygun,biz burda 50 tlye seyrediyoruz
,10 tlye biletmi olur ?50 tl den assa olmamalıydı [/b] |
4 eylülün yolunu bilmeyenler 4 gün önceden sıraya girmiş ben yönetimin yerinde olsam 150 tl den aşağı fiyat belirlemem,gerçek taraftarın zaten kombinesi var olmayanda tvden izlesin.
|
[QUOTE=hukukçu58;905775]4 eylülün yolunu bilmeyenler 4 gün önceden sıraya girmiş ben yönetimin yerinde olsam 150 tl den aşağı fiyat belirlemem,gerçek taraftarın zaten kombinesi var olmayanda tvden izlesin.[/QUOTE]
öyle diyorsunda benim geçen sen kombinem yoktu ama son karabük maçı hariç bütün lig maçlarına gitmiştim |
Aman haa dikkat edelim kufur olmasin arkadaslar.
Yanindaki kisi kufur ederse lutfen uyarin yoksa sahamiz kapanir seyircisiz oynama cezasi olur. Malesef GS FB taraftari gelir kufur eder, bunu onlemenin tek yolu herkes Sivassporlu olacak. |
[QUOTE=hukukçu58;905775]4 eylülün yolunu bilmeyenler 4 gün önceden sıraya girmiş ben yönetimin yerinde olsam 150 tl den aşağı fiyat belirlemem,gerçek taraftarın zaten kombinesi var olmayanda tvden izlesin.[/QUOTE]
sen kimsin necisin sen kombinen var taraftarsın bizim yok taraftar değiliz sen hangi cüretle binlerce kombinesiolmayan kişilee taraftar değil diyorsun evinde izlesin diyorsun sana tavsiyem kombineni kır maça gelme senden çakma taraftar olmaz sakın bana cevap verme |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55. |