![]() |
Sivasspor'da yol ayrımı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43885&token=51608[/IMG]
Roberto Carlos, sol bek Eren Aydın ile kırmızı-beyazlı ekibin yollarını ayırdığını söyledi. Eren'in iyi bir futbolcu olduğunu ve takımda aynı mevkide görev alan Ziya Erdal ile rekabet içerisinde bulunduğunu dile getiren Carlos, "Bu yüzden Eren ve bizim için daha iyi olacak bir orta yolu bularak yollarımızı ayırdık. Eren yedek olmak istemedi, her zaman oynamak isteyen bir arkadaşımızdı. Takımımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. |
Cevap: Sivasspor'da yol ayrımı
yolun açık olsun
|
[B]Böyle bir saçma açıklama ancak Sivasspor'da olabilirdi...
Sanki transfer dönemi de başka takıma gidip oynaması için kolaylık sağlanıyor, ligin bitmesine 6 hafta kalmış Ziya sakatlanır veya kart cezalısı duruma düşerse Sol bekte kim oynayacak ??? Eren'in de transfer dönemine kadar zaten bir takımda oynaması imkansız... Aydın Karabulut sol bek oynamak zorunda olduğu dönem berbat ötesi bir performans gösterdi, Eren Kupa maçlarında iyi sayılacak bir oyun oynamıştı hiç değilse lig bitene kadar takımda kalması şarttı. Güya Sportif Direktör getirdik hala amatör zihniyetle iş yapıyoruz yada sportif direktörümüz de bizden beter çıktı. Hayrettin yaşlı diye kulüpten kovarcasına bir jubile bile yaptırmadan gönderip Eren'i transfer eden kişi kesin Pedro Oldoni'yi getiren kişidir...[/B] |
[b]alınmasıda hataydı,gereksiz yere gönderilmeside,hedefi avrupa olan takım lig bitmeden oyuncu yollamaz tam bi fiyasko yolu açık olsun [/b]
|
Ben bu haberi 1 ay önce almıştım. Neden yeni yapılmış bu haber anlamadım.
|
Halen Hayrettin'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum onun yerine alınan futbolcunun hali ortada işte
|
Canı sıkılan gidiyor bedavadan. Çok ilginç bir kulübüz oyuncu satmayı bile beceremiyoruz. Ziya sakatlanırsa Aydın'ı o bölgeye çekecek hoca yine.
|
Haberlerde sürekli izinli denmesinden çoğumuz anlamıştık böyle olacağını o yüzden bu habere şaşırmadım. yolu açık olsun
|
hayırlısı olsun 4 5 sene öncesine kadar ligin iyi sol beklerindendi ama ne yazık ki zamanı geçtiğinde almıştık..
|
çok kısıtlı kadrosu olan takımımız erenin gitmesiyle sıkıntı yaşayabilir sikinti kadroya rağmen futbolcu göndermrke ilginç
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |