SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray'dan Çekinmiyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37776)

SivasSpor.Com 08.04.2014 15:33

Galatasaray'dan Çekinmiyorum

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43887&token=43743[/IMG]

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma, pas çalışması ve açma germe hareketleriyle başladı. Antrenman, minyatür kale maçın ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenilen Abdurrahman Dereli katılmadı. Mehdi Taouil ise takımdan ayrı koştu.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın Galatasaray için zor olacağını belirterek, "Sivas'ta oynuyoruz ve taraftarımız stadı dolduracak. Sivasspor, Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen bir takım ve biz buna hazırlanıyoruz" dedi.

Galatasaray'ın maça çok iyi hazırlanması gerektiğini ifade eden Carlos, bunun, iki büyük takımın oynayacağı bir maç olacağını söyledi. Takımını kazanmak için motive edeceğini vurgulayan Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa'ya gitme yolunda bizim için önemli bir maç olacak. Tabi ki onlar galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyarsa, galibiyeti alırlarsa onları alkışlarız. Önümüzde 6 maçımız var ve hepsine galibiyet için çıkacağız. Galatasaray'dan çekinmiyorum çünkü Manchester United ve Barcelona gibi dünyanın en büyük kulüplerine karşı oynadım. Galatasaray'a çok büyük bir saygımız var. Büyük oyunculardan oluşan bir kulüp. Hayatım boyunca korku ve çekince duygusunu hissetmedim. Onlar Galatasaray'ın sembolüyle, armasıyla buraya gelecekler. Eksik futbolcularının olması onlar için de bizim için de bir bahane değil.''

Besyo_cu 08.04.2014 15:37

Cevap: Galatsaray'dan Çekinmiyorum

[B]Kimseden çekinmediğimiz için gelenden 4 gidenden 6 yiyoruz nasıl olsa alıştık...[/B]

adres58 08.04.2014 15:48

Cevap: Galatasaray'dan Çekinmiyorum

Ligin ''EN'' lerine sahip takımıyız.
Çok gol atıyoruz...
Çok gol yiyoruz...
İhtiyacı olanın imdadına yetişiyoruz....
Çok asist yapıyoruz...
Çok kart görüyoruz...
Çok hakkımız yeniyor...

Çok, çok,çok...

Bu maç bizim adeta ya herro ya merro maçımız olacak görüntüsü veriyor. Da Costanın gelişi takımı nasıl etkileyecek. Galatasarayın noksanları onların aleyhinemi olacak bilinmez ama bildiğimiz nokta şu; ''Bu maçı almamız gerektiği''

Ayrıca ceza sınırında olmamız sebebi ile ve seyircilerinde çok olması düşünülürse yüzde olarak ceza almamız olası bir durum. Günlerdir ya mini sohbette yada forumlarda çağrılarda bulunuyoruz. Otokontrol otokontrol diye. Ama bizim klasik tezahüratlarımız bile bu cezayı almamıza etken olacak faktörler arasında...

Dikkatli olmalıyız...

DoomsDay58 08.04.2014 16:39

Eğer bu maçı da kazanamazsak Avrupa şansımız falan kalmıyor o yüzden üst üste maçlar kazanmadan kimse Avrupa hedefini gündeme getirmesin

cemahmety 08.04.2014 17:04

Bu maça dair hiçbir beklentim yok ama eğer 2-3 farklı kazanırsak da o kadar büyük bir sevinç yaşamam Sivasspor artık benim takımımı tutuş şeklimi değiştirdi. Her hafta maçları izliycem ve sene sonunda Avrupaya gidip gidemememize göre sevineceğim veya üzüleceğim, artık haftalık bakmıyorum olaya. Bu şekilde ilerlememiz ile ilgili olarak yorumum şu: bu takım bu şekilde gider ve Allah korusun ama sene sonunda Avrupaya gidemezsek Carlos bu takımı bırakır gider Buna en az Avrupaya gidememek kadar hatta daha fazla üzülürüm

4eylül 08.04.2014 17:18

her maça korkarak gitmekten usandım bu maçt aynı olacak yeter ya kuşkuyla korkarak acaba gibi düşüncelerle maça gitmek birde şunu söylemek istiyorum sivaslı olupta rakip takım trübününe gidenlerin insenlığından şüphe ederim

ihtiyar yiğido 08.04.2014 17:21

[B]Sayın Carlos senden laf değil icraat istiyoruz ne zaman maçtan evvel demeç versen farklı yeniliyoruz, konuşmada Galatasaray'ı iyi etüt ed ona göre tedbir al, yeter hezimete uğramaktan biktık, sevinmek Biz Sivasspor taraftarınında hakkı.[/B]

Poyrazcan 08.04.2014 20:30

Avrupa Kupaları mı?
Geç onu sen!
Laf laf laf... Şimdi galibiyetler zamanı!

34MUAMMER58 08.04.2014 21:14

[b]korkanın anası ağlamaz hocam takım defans yapmayı bilmiyor,kaleci desen gol bankası,ortasaha desen geri pas yan pas başka bişeyyok,o süzme sahtekara gene 2 3 gol attırırsınız:mad: ,[/b]

B.DUMANLI 08.04.2014 21:39

Bilmem dikkat eden oldumu hic,ne zaman Carlos böyle demecler verse biz o macin sonunda sahadan genellikle yenik ayriliyoruz.

Bu aciklama pek hayra alamet degil...

Macin bitiminda Carlos ne derece dediklerinde hakli cikacak hep beraber görecegiz.

Bizim gayemiz Galatasaray´i ,Galatasaray oldugu icin degil,Avrupa arenasinda bizde variz demek icin yenmeliyiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:21.