![]() |
Kırmızı Kara-Şampiyon Zara
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v35xk.jpg[/img][/url]
BAL temsilcilerimizden Zara Belediyespor 4. grup şampiyonu oldu. Sezonun son haftasına girilirken, deplasmanda Kelkit Hürriyetsporu 4-0 gibi farklı yenerek aldığı 3 puanla, grupta 2. sırada yer alan Sorgun Belediyespor ile arasındaki 5 puanlık farkı korumuş oldu. Grupta oynadığı 25 karşılaşmadan 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Zara Belediyespor, haftaya kendi evinde oynayacağı Çarşambaspor müsabakasına grup şampiyonu olarak çıkacak. 60 puanla grubun şampiyonu olan Zara Belediyesporu tebrik ediyorum. 3. lige yükselme final karşılaşmasında, eşleşeceği takım karşısında da başarılar diliyorum. [B]3. lige nasıl çıkacak[/B] Zara Belediyesporun şampiyonluğunun yanısıra zorlu ve son sınavı ise statü gereği olacak. Grupları lider bitiren 11 takım beklemede kalacak. Grupları 2. sırada bitiren 11 takım arasından 8 takım kura usulü ile eşleşecek. Diğer kalan 3 takım ise grup liderleri gibi final karşılaşmasına katılmayı kazanmış olacak. Grup liderleri (11 takım) ve eşleşme dışı kalan 3 takıma, eşleşen 8 takımın galipleri (4 takım) ile son final karşılaşması yapılacak. 18 takım arasında tarafsız sahada yapılacak müsabakalardan galip ayrılacak 9 takım 3. lige yükselmiş olacak... [B]Bir sezon boyu mücadelenin emeğini, tek müsabakaya ve beraberinde şansa bıraktıran statüyü onaylayanları kınıyorum.[/B] |
Cevap: Kırmızı Kara-Şampiyon Zara
[B]ZARA SPORU tebrik ederimde ,böyle davamı olurya haketmiş 3.lige çıkmış takımı,adi bi hakem yönetimiyle ,safdışı bırakabilirler,diğer grupları bilmiyorumda ,şayet şehir takımıyla ,yada büyük bir ilçe takımıyla eşleşse kesin zarayı elerler,zamanında kangalsporda böyle 3.lig eşiğinden dönmüştü ,ben her ne olursa olsun,rakip kim olursa olsun eleyip çıkacaktır,bu statü adalet değildir hemen değişmelidir [/b]
|
Bu sene statü değişikliği iyi olmadı. Direkt çıkacaktı Zara geçen yılki statüye göre. Neyse artık bütün sezonun finali niteliğinde bir maç olacak. İnşallah bu sene gerçekleşir artık 3. lig hayali.
|
[QUOTE=Rallim58;906236][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v35xk.jpg[/img][/url]
BAL temsilcilerimizden Zara Belediyespor 4. grup şampiyonu oldu. Sezonun son haftasına girilirken, deplasmanda Kekir Hürriyetsporu 4-0 gibi farklı yenerek aldığı 3 paunla, grupta 2. sırada yer alan Sorgun Belediyespor ile arasındaki 5 puanlık farkı korumuş oldu. Grupta oynadığı 25 karşılaşmadan 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Zara Belediyespor, haftaya kendi evinde oynayacağı Çarşambaspor müsabakasına grup şampiyonu olarak çıkacak. 60 puanla grubun şampiyonu olan Zara Belediyesporu tebrik ediyorum. 3. lige yükselme final karşılaşmasında, eşleşeceği takım karşısında da başarılar diliyorum. [B]3. lige nasıl çıkacak[/B] Zara Belediyesporun şampiyonluğunun yanısıra zorlu ve son sınavı ise statü gereği olacak. Grupları lider bitiren 11 takım beklemede kalacak. Grupları 2. sırada bitiren 11 takım arasından 8 takım kura usulü ile eşleşecek. Diğer kalan 3 takım ise grup liderleri gibi final karşılaşmasına katılmayı kazanmış olacak. Grup liderleri (11 takım) ve eşleşme dışı kalan 3 takıma, eşleşen 8 takımın galipleri (4 takım) ile son final karşılaşması yapılacak. 18 takım arasında tarafsız sahada yapılacak müsabakalardan galip ayrılacak 9 takım 3. lige yükselmiş olacak... [B]Bir sezon boyu mücadelenin emeğini, tek müsabakaya ve beraberinde şansa bıraktıran statüyü onaylayanları kınıyorum.[/B][/QUOTE] Bir senelik alın terini bir kaç maç ile şansa bırakan bu statüyü onaylayanları bende kınıyorum. Haydi Zara biraz daha gayret, alın terinin karşılığı olan 3. Lig için son bir çaba daha ALLAH yardımcınız olsun. |
Sen o kadar emek ver sampiyon ol sonra stadü degişikligi yapılsın. Ne olursa olsun Zaranın final macınıda alıp 3. lige cıkacagına inanıyorum.
|
3.lige degil sanirsin süperlige cikacaklar.Grup birincileri beklemede kaliyor,11 gurubun ikincilerinden toplam 11 takim yapilan kurra sonucunda, 3 takim mac yapmadan geriye kalan 8 takim ikiserli guruplar halinde mac yaparak galip gelenler digerleri ile esleserek tarafsiz bir sahada karsilasmak suretiyle 3.lige cikacak 9 takim belirlenmis olacak.
Yani 3.lige cikma isi tam manasiyla bir kumar.Zara´nin sampiyon olmasi ona bir üstünlük kazandirmiyor.Tek avantaji son 9 takim belirlenene kadar mac yapmiyacak olmasi.Gurubun liderleri olan 11 takim diger 9 takimi belirliyecek maclarin sonunda cekilecek kurra sonucunda durumu belli olacak.Tek mac sonunda kaybettigi taktirde 3.lige cikamiyacak.Yani bir sezon sonunda Bal liginde sampiyon olmalari hicbirsey ifade etmiyor.Emege yapilan haksizlik iste budur.Sen lig ikincisi ile ayni kefeye koyuluyorsun bu büyük bir haksizlik. Ligi birinci olarak bitirmenin hic birsey ifade etmedigi bir sistem.Oyuncularin terine ve emegine yazik.Madem böyle bir sistemde 9 gurubun icinden averaji iyi olan en az 5 takimi dogrudan 3 lige cikart,digerleri lig ikincileri ile elemasyon sonucu 4 takimda 3.lige ciksin. |
Tamamen saçma sapan statülerin olduğu bir ligde mücadele ettik, şampiyon olduk ama her sene değişen statü bu sene de değiştiği için play-off maçı yapmak zorundayız.
Sistem tamamen takımları birbirine kırdırmak üzere kurulmuş bir sistem. Playofflarda çok büyük entrikalar dönüyor. Özellikle profesyonel liglerde hiç takımı olmayan iller elinden gelen her sistemi deniyorlar. İnşallah bu saçma sistemin içinden başarı ile çıkarak Sivası daha fazla takım sayısı ile profesyonel liglerde temsil edeceğiz. |
Ekibimizi gönülden tebrik ediyorum.
Play-Off'ta da kolay takım çıksın diye dua ediyorum ! |
zarasporun bu takımlardan çök kaliteli olduğuna inanıyorum şimdiden hoş geldin zaraspor
|
[B]İyiler her zaman kazanır.
Kurada 1. ve 2. ler ayrı ayrı torbadalarsa sorun yok bence. Bu saçma sistemde bile olsa, ben Zara'ya güveniyorum.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:25. |