![]() |
Kutlu Doğum Haftası
[B](Ey Muhammed!) Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik. 21/107)
[/B] Bu yıl 6. Sı düzenlenecek olan kutlu doğum haftası etkiliğinin teması ihlas ve samimiyet. Kutlu Doğum Vesilesi ile… Yarabbi bizleri sana ihlaslı ve samimi bir kul, sevgili Peygamber Efendimize samimi bir ümmet eyle. Biz kullarına Peygamber Efendimizin örnek ahlakı ile ahlaklanmamızı nasip eyle. Dinimizi Sevgili Habibin Peygamber Efendimiz (s.a.v.) in bize tebliği ettiği gibi ihlaslı ve de samimi bir şekilde yaşamamızı nasip eyle. Din, biz ihlaslı kulların için, hava ve su gibidir, bizleri havasız,susuz,vatansız ve dinsiz bırakma ALLAH’ım Ey Yüce Yaratıcımız; Riyadan, Kibirden, İkiyüzlülükten uzaklaşıp, Samimiyet kapısını çalarak Rahmet Deryandan içeri girmemizi nasip eyle Ve Kendimize şu soruyu sormamızı nasip eyle ‘’ Biz kimiz, Niçin yaratıldık, ALLAH’ın verdiği bunca sonsuz nimetin şükrünü eda edebiliyormuyuz, Sevgili Peygamber Efendimize layık bir ümmet olabiliyormuyuz ’’ Ayet-i kerimede de ifade edildiği gibi ‘’ ALLAH’ın azabından sadece O’nun ihlaslı kulları kurtulacaktır''. Yarabbi, biz aciz kullarınıda kurtuluşa erenlerden Cennette O eşşiz Cemalini görenlerden eyle Amin Amin |
Cevap: Kutlu Doğum Haftası
Tüm islam aleminin mübarek Kutlu Dogum Hafatası kutlu olsun. Rabbim hepimizi peygamberimizin izinden gitmeyi, ona layik ümmet olmayı bizlere nasip etsin.
|
[B]Rabbim layıkıyla yaşamayı, samimiyeti ve ihlaslı yaşamayı nasip etsin...
[/B] |
Tüm Islam aleminin kutlu dogum haftasi mübarek olsun. Bu konunun daha önce acilmasini bekliyordum, duyarli üyemizi tebrik ediyorum
|
Adamin biri kalkmis camiye gitmek uzere temizce giyinmis yola cikmis. Giderken yolda dusmus, kalkip ustunu silkeleyip evine donmus. Elbisesini degistirip temiz kiyafetlerle tekrar yola cikmis. Yeniden dusmus, yeniden eve gidip ustunu degisip yola cikmis. Yolda giderken elinde lamba ile onun yolunu aydinlatan bir adam gormus.Beraber mescide dogru ilerlemisler. Dusen adam lambayi tutana namazi kendisinin kildirmasini soylemis kabul etmemis lambayi tutan adam.Düşen adam nicin istekli olmadigini namaz kildirmayi kabul etmedigini sorunca lamba tutan adam kendisini seytan oldugunu soylemis.Düşen adam şok olmus ve neden kendine ışık tutup yolunu aydinlattigini sormusSeytan demis ki;Seni dusuren bendim mescide gitmemen icin ve sen birinci defa dustugunde eve gidip elbiseni degisip tekrar mescide dogru cikinca Allah senin tum gunahlarini affetti ben seni ikinci defa dusurdum sen tekrar üşenmedin eve gidip elbiseni degistin tekrar yola ciktin bu defa Allah senin geçmiş ehli beytinin gunahlarini bagisladi ben korktum ki 3. Düşmende Allah dünyadaki tüm müslümanların gunahlarini bagislayacak.O sebeble senin guvenli birsekilde mescide ulasman icin lambayla yolunu ben aydinlattim...
Bir iyilik yapacaksan zorluklarindan dolayi o isi yapmaktan asla vazgecme bunun karsiliginda nekadar mükafat kazanacagini tahmin bile edemezsin Senin takvan aileni ve milletini felaketlerden korunmasina vesile olur.Bunlari yap ve Allah in zaferini gor...Butun hamd ve ovguler ancak Allah'adir. kurani tasidiginda seytanda bas agrisi olur onu actiginda seytan yıkılır onu okudugunda seytan solar ve bayilir onla amel ettiginde seytan yanindan kacar VeeeeeeBu msji kimseye gonderme diye kulagina fisildar şeytan Ben de buradan herkese ulaştırıyorum bu kıssayı Ve salavat zincirini baslatiyorum "ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED** |
ALLAHIM SEN MÜSLÜMANLARI SAVUNAN SENİN ADINI DİLİNDEN DÜŞÜRMEYEN RASULULLAH EFENDİMİZİN YOLUNDAN GİDENLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETME
kutlu doğum haftamız NUR-U NEBİMİZİN DOĞUMU KUTLU OLSUN Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyifdina MUHAMMED |
Tüm Islam aleminin kutlu dogum haftasi mübarek olsun. Rabbim efendimizin yolundan gitmeyi nasip etsin cümlemize.
|
kutlu doğum haftası tüm islam alemine kutlu ve mübarek olsun
|
Doğdun secdeye kapandın ve ilk sözün ümmetin oldu ya resullah yaşadın bu kısa hayatı ümmetinle beraber ve ebedi hayata yolculuğunda yine sözün kızın fatımaya ümmetin oldu ya habiballah sana layık ümmet olmakta bütün mesele ..Bütün islam aleminin kutlu doğum haftası mübarek olsun. Bolca salavat getirelim arkadaşlar selam ve dua ile.
|
[B]''Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MUHAMMED...''[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56. |