![]() |
Korcan sezonu kapattı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44005&token=20351[/IMG]
Sivasspor'da, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Beşiktaş maçında omzundan sakatlanan kaleci Korcan Çelikay'ın sezonu kapattığı bildirildi. Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sarper Mehmet Çetinkaya tarafından yapılan muayene kapsamında MR'ı çekilen Korcan Çelikay'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Sivasspor-Beşiktaş maçında 18. dakikada sağ omzundan sakatlanan kaleci Korcan Çelikay, yapılan muayene sonucu sağ omzunda kapsül gerilmesi ve labrum yırtığı tespit edildiği ve tedavisinin 2-3 hafta süreceği belirtildi. |
Cevap: Korcan sezonu kapattı
[B]Acil şifalar dilerim, umarım yerine oynayacak arkadaşımız onu aratmaz hatanın telafisi olmayacak haftalardayız[/B]
|
[B][I]Geçmiş olsun Korcan...
Umudumuz Nihat...[/I][/B] |
[B][I]Kalecimiz Korcan'a ALLAH'dan acil şifalar diliyorum,İNŞALLAH en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Yerini alacak kalecimiz Nihat'a başarılar ve kalesini rakip takım golcülerine kapatmasını temenni ediyorum.[/I][/B] |
Korcan'a geçmiş olsun insallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur.
Nihat daha önce oynamış oldugu bir kac maçta iyi oyun çıkarmıştı insallah şimdi kendisine verilen şansı iyi degerlendirip hem kendini ispat eder hemde kalan üç maçta kalemizi gol'e kapar ben Nihat'ın başarılı olacağına hatta Mahmut'tan çok çok iyi olacağına inanıyorum başarılar Nihat. |
bence nıhat çok ıyı korcandan daha ıyı 3 .4 maç oynasın korcandan alır kaleyı
|
Nihat icin buyuk sans, umarim bu sansi cok calisip iyi degerlendirir. Korcan'a da cok gecmis olsun, cok sevdigimiz oyunculardan biri.
|
Gecmiş olsun Korcan kardesim. Nihat kardesimede gönülden basarılar.
|
Ben hiç gülmeyen yüzü,soğukkanlı duruşundan dolayı Korcana 'Buz Adam' diyorum.Allahtan acil şifalar diliyorum.
|
Geçmiş olsun Korcan.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |