![]() |
Oyuncularımı tebrik ediyorum
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44011&token=33569[/IMG]
Carlos, Türkiye'deki bazı kulüplerin Sivasspor'un oyuncularına teklifte bulunmasıyla ilgili olarak şurları söyledi: "Aldıkları tekliflerden ötürü oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü bu onların iyi bir iş yaptıklarını gösteriyor. Önceden Sivasspor oyuncu satın alıyordu. Artık yavaş yavaş oyuncu satmaya da başlayacak. Çünkü çok başarılı bir dönem geçirdiler. İyi bir iş çıkardılar. Bunun sonrasında da tabi ki böyle güzel teklifler ortaya çıkabiliyor" Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın 2 futbolcu ile yollarının ayrılabileceği yönündeki söylemiyle ilgili yöneltilen soru üzerine Carlos, "Benim şu ana kadar yönetime verdiğim bir rapor yok. Şu ana kadar bir görüşmüşlüğümüz de yok. Ama tabi ki en kısa zamanda görüşeceğiz. Gelecek oyuncularla ilgili, gidecek oyuncularla ilgili görüşmelerimiz olacak. Umuyoruz ki kulübümüz için de, oyuncularımız için de en iyisini en kısa süre içerisinde gerçekleştiririz." dedi. |
Cevap: Oyuncularımı tebrik ediyorum
Son iki maçta iyi futbol 6 puan... Yetmiyor!
Önemli olan güzel futbolu seriye bağlamak. Yani 5-6 maçlık galibiyetler serisi. Sezonu ilk dört veya beşte bitirmek başarıdır! |
Oyuncularımı tebrik ediyorum oyuncular elinden geleni yapti dogru soylüyor karlos onun icinde oyuncu alirken iyi oyuncu transfer etmek gerek isimiz cok kötüydü imdadimiza utaka yetismese böyle konusamazdin sayin karlos onun icin isini bastan saglam yapip sansa brakmayacaksin???
|
Carlos gelecek ve gidecek oyuncuları yönetime söyleyecekse seneye de bizde demektir.
|
bjk karşısında 2. yarıda oynadığı oyunu oynasınlar her maçtan en az 1 puan alırlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55. |